• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan 200 mg bilgi lütfen

Doktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Günde 3 kere kullanan var mı?
Ben 3 kere fitil şekilde kullanıyorum 2 kere ağızdan alıyordum ama ağızdan aldığım zaman bayılacakmış gibi oluyorum. Bu durumu söyledim doktorum ağızdan olanı kesti sadece fitil ve progestan iğne kullanıyorum

Bana günde 3 kere iki kapsül fitil şeklinde reçete edildi. Baskılama tedavisi gördüğüm için progesteron değerim çok düşük o yüzden sizlere göre fazla diye düşünüyorum

Üçte kullandim, iğneyle birlikte sabah akşam kullandigim.oldu, şimdi teke düştü şükür, kullanılıyor yani neyine takildin ki gerekliyse kullanman lazim

Sormak istediğim günde 3 defa mı kullandınız genellikle günde 1 kez kullananlar okudum
Ben transferden 5 gün önce başladım ta ki bebeğim 12 haftalık olana kadar günde 3 kere fitil kullandı . Hatta transferden sonra Progestan iğne de kullandım 2 günde bir. Yeni yeni azaltarak bırakıyorum
fitili daha yeni 1 e düşürdüm haftaya tamamen kesicez

Günde 3 kapsül + 1 iğne olduğum zamanlar oldu. Neden takıldınız kullanın doktorunuza güvenin.

Ben 3 kere fitil şekilde kullanıyorum 2 kere ağızdan alıyordum ama ağızdan aldığım zaman bayılacakmış gibi oluyorum. Bu durumu söyledim doktorum ağızdan olanı kesti sadece fitil ve progestan iğne kullanıyorum
Bayılacak gibi derken nasıl bir yan etkisi var ?

Back