• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profosyonel fotoğrafçı arıyorum!!

alexandra90

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
25
6
8
Bodrum'da yaşıyorum 31 ağustosta düğünüm var.fotoğraçıların çoğu dolu geri kalanlar hem çok para istiyor hemde beğenmiyorum bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ? :43:

Bodrum birçok konuda alternatif sıkıntısı yaşadığı gibi bu konuda da çok sıkıntılı maalesef.
Bodrum'a dışardan gelmiş ve düğünümü burada yapmış biri olarak kendi fotoğraf sürecimden isimleri tavsiye edeceğim umarım faydası olur.
Araştırdığım kadarıyla Bodrum'daki fotoğrafçılar fecaat işler yapıyordu o zaman. Bodrum dışından 4 isim vardı benim aklımda, her şehire gittiklerini bildiğim için daha uygun gelmişti.
Serkan Güzelsoy, İsmail Özyurt, Yıldırım Danışman, Esra Nalbantoğlu

Umarım faydası, sevgiler.

Bodrum'da yaşıyorum 31 ağustosta düğünüm var.fotoğraçıların çoğu dolu geri kalanlar hem çok para istiyor hemde beğenmiyorum bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ? :KK43:
merhaba .ben de 2015 gelini olarak şu an sizin telaşınızı yaşıyorum.uşakta ikamet ediyorum ama düğün fograflarımı balayında marmariste çektirmek istiyorum.ben de yıldırım danışmanı araştırırken buraya rastladım.siz geçen sene nasıl bi karar verip nasıl sonuç aldınız acaba.fiyat konusunda ben de sıkıntılıyım nasıl o tarafta fiyatlar

Back