profilo beyaz eşya kullanan arkadaşlar?????

mercanakik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
316
1
46
Diğer
arkadaşlar profilo buzdolabı ve bulaşık makınesı almak istıyoruz
ama hiç bir fikrim yok
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz???????????

canımm bende bütün beyaz eşyalarımı profilo almak istiyorum araştırıyorum henüz ama net bir sonuca ulaşamadım. Ama en yakınımdaki kuızenim ve yengem profilonun nofrost buzdolabını kulanıyorlar ikiside çok memnun banada evlenirken profilo al diyorlar. Fiyatlarıda cazip oduğundan bende uygun buldum ama buzdolabı dışında henüz bir bilgiye ulaşadım.

benim beyaz eşyalarım profilo. buzdolabımdan inanılmaz memnunum. çok ses çıkartmıyor koku yapmıyor. benımkı kombi. buzluğu oldukça kullanışlı.
çamaşır makınemde iyi yıkıyor başlarda çok ses çıkartıyordu sıkarken çok sallanıyordu ama ayak ayarlarını yaptık şimdi sıradan bı makıne kadar ses çıkartıyor. deterjan kalıntısı falan da bırakmıyor. tek sorun 5 kglık olması. hemen doluyor içi. size tavsıyem 8 kglıktan aşagı almayın. bide bazı makıneler çamaşırın özelliğie ve kgına göre su alımı yapıyor. bende malesef böyle bı özellikte yok. örneğin beyz çamaşır çok çıkmıyor bende yarım makıne doluyor ama yıne 49 lt su harcıyor. buna da dıkkat edın bence.
bulaşık makınem 3 programlı ekspres yıkaması 65 derecede 55 dk da yıkıyor. çok makul bence en yuksek sıcaklığıda 75 derece. onda da sıkıntıkm seslı çalışması. göruyorum bazı makınelerin çalıştığını bile farketmöıyorsun benımkı bariz seslı çalışıyor. ve tencerelerı öyle çalkalayıp koyamıyorum. önce bı ciflemem gerekiyor. yoksa o soğan yanıkları falan kalıyor( çelik tencerelrden bahsediyorum) ama bardaklarım gayet parlak tabaklarım temiz çıkıyor. çok doldurmamanız lazım işte düzgün dizmelisiniz üstüste koymamalısınız bulaşıkları. altta kalanlar yıkanmıyor çünkü.

genel olarak buzdolablarının her modelını şiddetle tavsiye ederim. çamaşır makınesını özelliklerine dikkat ederk almanızı öneririm. buluaşık makınesını de bi düşünün derim zira ben çok çok memnun değilim ama teker uvarlak idare ediyoruz işte.

canım çok tşk edrım iii oldu sölediğin o zaman bunları gözden geçireyım bır bulaşık makınesı özellıkle çok önemlı benım için

Profilo çamaşır makinesi almayın. 2 ay önce aldım 7 kg A sınıfı ama pişmanım. Sesli çalışıyor, iyi yıkamıyor gibi sanki. Halbuki 800 lira ona vereceğime aynı özellikte Samsung vardı 200 TL aşağı, onu alsaydım, a benim akılsız kafam:41::19:

aynen kuzum bende değiştirdim makinamı ama pişmanım hiç temiz yıkamıyor üstelik çamaşırlarımı yırtıyor bu makina .

bende profilo bakacaktım yarın mağazalarda ama kafam karıştı şimdi
ama galiba memnunum diyen daha çoğunlukta sanki?

canım bence alabilirsin sonuçta bunlar şans işi birazda bosch a , arçeliğe bi çuval para yatırıyoruz ama onlardan memnun olmayanları da göreceksin forumdaki yorumlarda. benim bi komşum altus bulaşık makınesi almış çeyizine gayette memnunum diyor. biz olsak burun kıvırırız altus diye. sen bütçen neye yetiyorsa onu al kullanmaya da bağlı biraz sonuçta. profilo da kötü bi marka değil.

kızlar benımkı şuankı kullandığım arçelik ve hiç memnun değilim berbat yıkıor kızkardeşiminde arçelık oda ole bir daha mı asla almam arçelık

canımm bende bütün beyaz eşyalarımı profilo almak istiyorum araştırıyorum henüz ama net bir sonuca ulaşamadım. Ama en yakınımdaki kuızenim ve yengem profilonun nofrost buzdolabını kulanıyorlar ikiside çok memnun banada evlenirken profilo al diyorlar. Fiyatlarıda cazip oduğundan bende uygun buldum ama buzdolabı dışında henüz bir bilgiye ulaşadım.

cnm beyaz eşya sans işi bırazda bizim evdekı buzdolabı profilonun nofrost 5 kere degıstı bozukcıtı ve en sonunda annem dayanamadı bosh aldık ...

ben profilo A sınıfı çamaşır makinası kullanıyorum hiç memnun değilim çook ses yapıyor ötle ayak ayarı yap diyenlere bakmayın ayak ayarına gerek kalmayan başka bir markadan bakın bence ayrıca buzdolabımdan da pek memnun değilim açıkcası koku yapıyor

arkadaşlar profilo buzdolabı ve bulaşık makınesı almak istıyoruz
ama hiç bir fikrim yok
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz???????????

Benim çamaşır makinam profilo ben pek memnun değilim kısa programı var diye aldık kısaya atınca yıkanmamış giibi çıkıyor gerçi ben diğer yıkamalarınıda beğenmiorum deterjandandır dedim ama almadığım kullanmadığım kalmadı sıvı omo aldım onunla bile beyazlar kötü çıkıyor birde ön yıkamalı atınca 5 saati geçkin sürüyor ön yıkama değil 2 yıkama yapıyor memnun değilim tabi senin kararın

Profilo çamaşır makinesi almayın. 2 ay önce aldım 7 kg A sınıfı ama pişmanım. Sesli çalışıyor, iyi yıkamıyor gibi sanki. Halbuki 800 lira ona vereceğime aynı özellikte Samsung vardı 200 TL aşağı, onu alsaydım, a benim akılsız kafam:41::19:

bende o hataya düşenlerdenin hiç memnun değil profilo çamaşır makinasından ah bi fırsat olsada değiştirsem diye düşünüyorum gerçi ne alıcağım konusuındada kararsızım

ben kesinlikle profilo alacağım.bosch siemens al diyen arkadaşlar acaba bu üç markanın tekirdağ çerkezköy deki fabrika da üretildiğini biliyorlar mı? Üstelik aynı bantta üretim ve montajı yapılıyor tek fark birine siemens birine bosch etiketi birine de profil takılıyor.bunu birçok siteden araştırabilirsiniz.hatta aynı model cihazları 3 markada bulabilirsiniz.ben bosch ta bulunan tüm modellerin profilo markalı olanlarını alacağım.

Back
X