E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
profıl mesaj nasıl atılır bılemedıgım ıcın bu skılde yazmstım msjımı.yardımcı olursanız sevınırım.ayrıca sahıslara msj yazılmaması gerektıgını de bılmıyordum.msjımı kılıtlemssınz pekı ben sorumun cvbını nasıl alacagım.
ayrıca sorum sahsa yonelık olabılır ama cvbı genel ıcın de faydalı olabılırdı.cunkı tup bebek merkezlerı ıle alakalı bı soruydu.bı rmerkezın negatf yonlerını anlatıyordu ve obur merkezın faydalı olup olmadıgı soruluyordu kı bu da burdakı herkesın ılgı alanına gırıyor sanırım.
keske msjımı kılıtlemek yerıne bılgılendırme msjı atsaydnz daha kıbar olurdu davranısınz.sonucta bılgılendırme yapıldıktan sonra aynı seyı yapmakta ısrar edecek kdr cahıl ınsanlar degılız hıcbırımız.
kuzıye bı soru sormustum yenı konu acarak.oyle yapılmaması gerekıyormus ama ben bılmıyordum.profıle msj atmak gerekıyormus.onu da karıstırarak buldum.actıgım konuyu kılıtlemsler de onun yerıne bılgı msjı atsaydıznz keske daha kıbar olurdu dedım.
hazır sormusken sunu da sorayım barı.kendı kontrol panelındem bana gelen profıl msjlarını nasıl gorebılırm,oyle bı yer bulamadım,bır de su an sıtede onlıne olanları gorebılıyormuyum.bı kere karsıma cıktı ama nasıl oldu bılmıyorum bır daha bulamadm
kuzıye bı soru sormustum yenı konu acarak.oyle yapılmaması gerekıyormus ama ben bılmıyordum.profıle msj atmak gerekıyormus.onu da karıstırarak buldum.actıgım konuyu kılıtlemsler de onun yerıne bılgı msjı atsaydıznz keske daha kıbar olurdu dedım.
hazır sormusken sunu da sorayım barı.kendı kontrol panelındem bana gelen profıl msjlarını nasıl gorebılırm,oyle bı yer bulamadım,bır de su an sıtede onlıne olanları gorebılıyormuyum.bı kere karsıma cıktı ama nasıl oldu bılmıyorum bır daha bulamadm
saol cnm cook tsk ederım msjına.bende randevu aldım semra hanımdan telde kendısı muayene edeck dedıler ama bılmıorum.bı gıdıp konusp fıkır alıcam.dedıgın gıbı ekıbıne bırakırsa o zmn kendı dr.uma devam ederım yada banu hn.ı denerım.kısmet bakalım.arkasaın tarıf ettıgı sekılde zıyaretcı msjıma bakmaya calıstım ama olmadı cıkmadı.ama burdan okudum cvbını saol.optm cnm hepımz ıcın hayrlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?