S sanay34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 7 1 1 47 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #1 Merhaba profesyonel örgü örecek arıyorum konuyla ilgilenen varsa yada bildiği birileri varsa lütfen yazabilir mi lütfen (kazak hırka vs.kaşmir polyester türden ) Örnekte atabilirim lütfen kızlar irtibata geçebilirmisiniz
Merhaba profesyonel örgü örecek arıyorum konuyla ilgilenen varsa yada bildiği birileri varsa lütfen yazabilir mi lütfen (kazak hırka vs.kaşmir polyester türden ) Örnekte atabilirim lütfen kızlar irtibata geçebilirmisiniz
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.441 1 64.749 1.123 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #2 sanay34 .!.: Merhaba profesyonel örgü örecek arıyorum konuyla ilgilenen varsa yada bildiği birileri varsa lütfen yazabilir mi lütfen (kazak hırka vs.kaşmir polyester türden ) Örnekte atabilirim lütfen kızlar irtibata geçebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Peki burun estetigi ne alaka? Burunluk mu dusunuyorsunuz
sanay34 .!.: Merhaba profesyonel örgü örecek arıyorum konuyla ilgilenen varsa yada bildiği birileri varsa lütfen yazabilir mi lütfen (kazak hırka vs.kaşmir polyester türden ) Örnekte atabilirim lütfen kızlar irtibata geçebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Peki burun estetigi ne alaka? Burunluk mu dusunuyorsunuz
S sanay34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 7 1 1 47 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #3 Ne demek istediğinizi anlayamadim
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.726 698 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #4 sanay34 .!.: Ne demek istediğinizi anlayamadim Genişletmek için tıkla... Yanlış bölüme konu açmışsın. Bir de parayla örgü örecek kişiler mi arıyorsunuz. Ekip mi kuracaksınız
sanay34 .!.: Ne demek istediğinizi anlayamadim Genişletmek için tıkla... Yanlış bölüme konu açmışsın. Bir de parayla örgü örecek kişiler mi arıyorsunuz. Ekip mi kuracaksınız
S sanay34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Kasım 2022 7 1 1 47 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #5 Çok pardon hiç farkında değilim uyardiğınız için teşekkür ederim Tabiki el emeği karşılığı ödenecektir
Çok pardon hiç farkında değilim uyardiğınız için teşekkür ederim Tabiki el emeği karşılığı ödenecektir
S Sibel2924 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2022 380 265 23 39 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sanay34 #6 Siz ne ördürmeyi düşünüyor sunuz elimden her türlüsü gelir dantel oya hırka kazak çanta atkı bere etamin işi irtibata geçin isterseniz özelden yazın yardımcı olurum
Siz ne ördürmeyi düşünüyor sunuz elimden her türlüsü gelir dantel oya hırka kazak çanta atkı bere etamin işi irtibata geçin isterseniz özelden yazın yardımcı olurum