Profesyonel fot.makinası almak istiyorum

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
96
Ankara
Herkese merhaba.Ben profe.foto.makinası almak istiyorum,ancak hiç bir bilgim yok.Hobi olarak yapmak istiyorum.Kursa da gidicem,orta fiyatlarda ve acemi birinin kullanabileceği,özellikleri iyi olan bir makina istiyorum.Bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çooook sevinirim.Nikon d3000 ve d80e baktım.Aralarında hem fiyat açısından ve sanırım hem de özellik açısından çok fark var.Ayrıca canon un d450-500-550 modellerine baktım.Dediğim gibi pek anlamadığım için,kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum.a.s.

bende canon eos 500d var mükkemmel bişey ve oderece mükemmel fotoğraf cekiyor. nıkon u da bilirim alacaksan ikisinden bırını tavsıye edrım. benımki 1200 usd idi aldığımda. nikon belki bıraz daha avantajlı olabılır bu konuda. yardıma ihtiyacın olursa grsrz cnm.

Teşekkür ederim bestem.Henüz kursa da başlamadım,ama artık başlamak istiyorum.Bu arada konuyu okuyan arkadaşların dikkatine;Ankarada bir fotoğrafçılık kursu arıyorum.Gidenler ya da gitmiş olanlar varsa,lütfenn yazsınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…