Saç Şekillendiriciler Profesyonel Fön!!

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
0
Yer
Samsun
Arkadaşlar ben kendime çok iyi fön çekebiliyorum, elim çoğu insan gibi yatkın.Yalnız evdeki makinam klasik saç kurutma makinelerinden olduğu için, kuaförde çekilen fön gibi olmuyor..
Az önce kuaför malzemeleri satan bir sitede fön makinalarına baktım..
Bir tane beğendim, fiyatı 160TL. Ürün açıklamasında "Profesyonel Kullanım İçindir" yazıyor.Şimdi bunu alsam kullanımda bir sorun yaratır mı bana acaba?
İçinizde kuaförde kullanılan makinalardan kullanan var mı? Bi de bi de saçlarım kuaförden çıkmış gibi olur mu :kedi:

zaten ii fön çekiyormussun ürü ii mi bilmem iyiyse oLursunn:D

azelyacım slm a.s.

bende profesyonel fön çekiorum kendime, yıllardır alıştım artık, en yakın arkadaşlarımdan biride kuaför olunca öğrendim baya..

fön makinemde aynı şekilde kuaförlerde kullanılan makinelerden.. ben alalı 6 sene oldu, 45e almıştım ozamanlar..

zaten makinen ve fırçan iyi olunca 1-2 fırça hareketiyle süper bi fön çıkıo ortaya emin ol..

bende samsundayım, koç kozmetikten almıştım kuaför malzemeleri satan bi dükkan benim kuaförümün ürün aldığı dükkanlardan biri oluo, çiftlik karakolu ile iş bankası arasındaki sokaktan yukarı 40-50m kadar çıkıosun hemen solda.. trend kuaförün karşısında..

ürünleri kalitelidira.s

Yavrum şimdi elinde profesyonel makine olmayan bir olarak yazayım

Baktım ki kimsede yok ayağımı süreyim de şansı açılsın konunun kaydirigubbakcemile3

Ben de güzel fön çekerim;ama saçlarım acayip huysuzdur

Bir nem kokusu aldığında hemen kabarır :kedi:

O yüzden kuaförün makinesini al diyorum.Çünkü benim gibi saçların varsa

elektriklenme olmaz,yüksek sıcaklık vereceğinden rahat fönlenir,kabarmaz

O yüzden al derim opuyorumnanaktan

kuaforluk kursuna giderken profesyonel malzemelerden almistim kesinlikle cok rahat kullanabilirsin
makinam ve fircalarim cok iyi kuafor malzemesi zaten pisman olmazsin...

Ben de kullanıyorum senelerdir, saçım da ince telli ve az olduğu için 2 hareket yetiyor. Saç düzleştirici de aldım ama o kenarda duruyor, ben profesyonel makineden çok memnunum opuyorumnanaktan
Yanlız internetten falan sipariş verme magic tarif etmiş oraya bak. Ben de zamanında kuaförüme aldırtmıştım toptancısından, arızası falan olunca da direk onlara verir yaptırırsın :smiley-cool:

azelyacım slm a.s.

bende profesyonel fön çekiorum kendime, yıllardır alıştım artık, en yakın arkadaşlarımdan biride kuaför olunca öğrendim baya..

fön makinemde aynı şekilde kuaförlerde kullanılan makinelerden.. ben alalı 6 sene oldu, 45e almıştım ozamanlar..

zaten makinen ve fırçan iyi olunca 1-2 fırça hareketiyle süper bi fön çıkıo ortaya emin ol..

bende samsundayım, koç kozmetikten almıştım kuaför malzemeleri satan bi dükkan benim kuaförümün ürün aldığı dükkanlardan biri oluo, çiftlik karakolu ile iş bankası arasındaki sokaktan yukarı 40-50m kadar çıkıosun hemen solda.. trend kuaförün karşısında..

ürünleri kalitelidira.s

Kızlar çok sağolun ya, okuyunca çok sevindim, artık kuaföre gitmekten kurtuldum demektir delikafadulden..
Magiclowe çok sağol canım, Allah razı olsun..Bi gidip sorayım bakayım oraya, hepinize çok çok teşekkür ederim a.s.a.s.

magicloce, dün dediğin yere gittim ve 50Tlye aldım fönsanın fön makinasını..Fiyatı gayet uygun geldi, akşam denedim ve gerçekten süper oldu, eşim kuaföre gittim sandı zemuszemus Çok teşekkür ederim tekrar :lepi:

magicloce, dün dediğin yere gittim ve 50Tlye aldım fönsanın fön makinasını..Fiyatı gayet uygun geldi, akşam denedim ve gerçekten süper oldu, eşim kuaföre gittim sandı zemuszemus Çok teşekkür ederim tekrar :lepi:

süperrrrkaydirigubbakcemile5
çok sevindim yardımımın dokunmasına opuyorumnanaktan rice ediorum güle güle kullan cnm a.s.

Back