Saç Rengi ve Saç Boyama profesyonel boya loreal majirel 7.1

betulakca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
25
0
6
34
Ankara
Ben daka oncede konu actim fakat sacimi pr. Boya ile boyamaya karar verdim sacimki daha once hiv boyamadim siyah gibi dogal sacim ven kullu kumral istiyorum majirel ile boyasam 7.1 ile turumculasma yesillenme olur mu ve renk tutar mi

Majireli bilmiyorum ama inoa ile çok güzel sonuclar alanlar var çevremde,renkler hakkında çok bilgim yok yeni başladım boyama işlerine :) doğal saçın üzerine daha kolay tuttuğunu biliyorum ama senin kendi tonun koyu olduğu için zor geldi bana bu işi iyi bilenlerin yorumlarını kaale al sen tabi canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

majirelden daha iyi bir boya yok bildiğim kadarıyla yalnız siyahtan yani 1 numaradan 7 tonunda ki kumrala ulaşman çok zor boya ile saçı en fazla 4 ton açabilirsin.İkinci ve üçüncü boyamadan sonra renk olabilir turunculaşma olmaz sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsyedigim renk Amine Gülşe elidor miss turkey 2014 onun sac rengi gibi istiyorm su anki sacimda hi c boya yk ve tugba buyukustunun sac rengi baska boyalarlada olur nasil yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…