Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım merhaba ben düsüklerim yüzünden gitmistim ilgili bir doktor bence alanına hakim. 2 kez kendisiyle gebelik takibi yaptık. Basarılı cok is de yapmıs. Tüp bebek denersem kendisine gider miyim bilmiyorum bana cok uzak yol olarak. Ama her detayla ilgilenir öyle bir doktor
Gebeliğin 12. Haftasına kadar kullandığım ilaçlarla beraber 130 bini bulmuştur. Hastaneye 50 bin yumurta büyütme iğnelerine 35 vermiştim ilk etapta yumurta dondurmaya da 7 bin geri kalanda komple iğne ilaçlar vs tutuyor sürecin sonuna kadar tabi bunlar 2023 Kasım ayının fiyatları
Canım merhaba ben düsüklerim yüzünden gitmistim ilgili bir doktor bence alanına hakim. 2 kez kendisiyle gebelik takibi yaptık. Basarılı cok is de yapmıs. Tüp bebek denersem kendisine gider miyim bilmiyorum bana cok uzak yol olarak. Ama her detayla ilgilenir öyle bir doktor
Bizde de erkek faktörü vardı çok memnun kaldım ilk muayenesi ücretsiz zaten mutlaka bir kere görüşün derim kafanızda netleşir herşey evim çok uzak olmasına rağmen orayı tercih ettim sperm konusunda çok iddialılar kullandıkları cihazlardan dolayı