• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Volkan Turan

Canım merhaba ben düsüklerim yüzünden gitmistim ilgili bir doktor bence alanına hakim. 2 kez kendisiyle gebelik takibi yaptık. Basarılı cok is de yapmıs. Tüp bebek denersem kendisine gider miyim bilmiyorum bana cok uzak yol olarak. Ama her detayla ilgilenir öyle bir doktor

Volkan hocada tedavi ne kadara maal oldu

Gebeliğin 12. Haftasına kadar kullandığım ilaçlarla beraber 130 bini bulmuştur. Hastaneye 50 bin yumurta büyütme iğnelerine 35 vermiştim ilk etapta yumurta dondurmaya da 7 bin geri kalanda komple iğne ilaçlar vs tutuyor sürecin sonuna kadar tabi bunlar 2023 Kasım ayının fiyatları

Memnunda kaldınız sanırım anladığım kadarıyla bizde erkek faktörü varda instagramda gördüm iddialı geldi teşekkür ederim bilgi için 🎀

Canım merhaba ben düsüklerim yüzünden gitmistim ilgili bir doktor bence alanına hakim. 2 kez kendisiyle gebelik takibi yaptık. Basarılı cok is de yapmıs. Tüp bebek denersem kendisine gider miyim bilmiyorum bana cok uzak yol olarak. Ama her detayla ilgilenir öyle bir doktor
Bizde muğladayız ilgisi ve bilgisi gelmemize değecekse düşünüyoruz araştırmadayım şuan

Memnunda kaldınız sanırım anladığım kadarıyla bizde erkek faktörü varda instagramda gördüm iddialı geldi teşekkür ederim bilgi için 🎀
Bizde de erkek faktörü vardı çok memnun kaldım ilk muayenesi ücretsiz zaten mutlaka bir kere görüşün derim kafanızda netleşir herşey evim çok uzak olmasına rağmen orayı tercih ettim sperm konusunda çok iddialılar kullandıkları cihazlardan dolayı

Back