Prof sporcu/spor yapanlardan yanıt bekliyorum?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
merhabalar. ben haftada iki gün evde iki gün salonda olmak üzere spor yapıyorum. kilolu Değilim, amacım karın kası yapmak ve bunun için biraz daha göbeğimi eritmeye çalışıyorum. evde olduğumda genelde Karina Yönelik egzersizler yapıyorum. ancak salonda aerobik ve pilates seansları var, salonun çoğunu da kilolu bayanlar oluşturuyor zaten. aerobik yaptığımızda çok yoruluyorum, pilatesle Karina Yönelik hareketleri baya yapıyoruz. ancak aerobikte trambolinde zıplama gibi genelde bacak hareketleri var. sorum böyle bir sporun bende karın kasına faydası olur mu? çünkü karın hareketlerinden çok hoplamalı zıplamalı çalışıyoruz ve merak ediyorum istediğim Karina ulaşabilir miyim bu şekilde?

Aerobik dedigin bir kardio calismasi, kardio da vücuttaki ve karninda da varsa o bölgedeki yaglari yakar. Bölgesel egzersizden daha bile yararli olur karnin icin. Kardio, bölgesel, beslenme üclüsü karin icin vazgecilmez kural.

Aerobik dedigin bir kardio calismasi, kardio da vücuttaki ve karninda da varsa o bölgedeki yaglari yakar. Bölgesel egzersizden daha bile yararli olur karnin icin. Kardio, bölgesel, beslenme üclüsü karin icin vazgecilmez kural.
peki çok teşekkür ederim

Spor yapan bütün arkadaşlara argiyi tavsiye ederim.

Argi;

Kan damarları endoteli üzerinde destekleyici rolü vardır

• Cerrahi stres altında, travma altında, sepsiste ve katabolik durumlarda Protein Sentezini Aktive Eder ve iyileşmeyi
hızlandırır.
• Bağışıklık Sistemini Destekler
• Üre Siklüsünü Destekler
• Atletik Fizik Çalışmalarında Anabolik Cevap Doğmasına Neden Olur.Eşim kullandı ve herkeze tavsiye ederim

Son düzenleme:
bence karına iyice yüklenecek hareketler yapmalı, mesela pilatste yoğun bir şekilde yükleniliyor karına bölgesel olarak.

kardiyoda yardımcı olur ama kilo kaybı olmaması için beslenmene de dikkat etmen lazım protein ağırlıklı beslen ve iyi yemek ye karbonhidratlı yiyeceklerden ne kadar uzak dursan kar kas istiyorsan yani spordan 1 saat sonra proein alınmasının iyi olacağını duymuştum 1 yumurta yada 1 bardak süt yoğurt falan tüketebilirsin ama karına ağırlık veren hareketleri tercih eten daha doğru sanki pilates mekik gibi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…