Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof. Özhan Çelebiler Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)
bu soruma kımsemcevap vermemıs ama merak edenler olursa ben ozhan beye amelıyat oldum. kimse burnumun estetık oldugunu anlamıyor hatta ben bıle :) tavsıye ederım
Ne mutlu o zaman sana, umarım bizlerde aynı sonuçla karşılaşırız, benim en çok dikkat ettiğim doğal olması konusu..Bu arada fotoğrafın var mı :) merak ettim ..
Ne mutlu o zaman sana, umarım bizlerde aynı sonuçla karşılaşırız, benim en çok dikkat ettiğim doğal olması konusu..Bu arada fotoğrafın var mı :) merak ettim ..
bu soruma kımsemcevap vermemıs ama merak edenler olursa ben ozhan beye amelıyat oldum. kimse burnumun estetık oldugunu anlamıyor hatta ben bıle :) tavsıye ederım