• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Özhan Çelebiler Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

bu soruma kımsemcevap vermemıs ama merak edenler olursa ben ozhan beye amelıyat oldum. kimse burnumun estetık oldugunu anlamıyor hatta ben bıle :) tavsıye ederım

Ne mutlu o zaman sana, umarım bizlerde aynı sonuçla karşılaşırız, benim en çok dikkat ettiğim doğal olması konusu..Bu arada fotoğrafın var mı :) merak ettim ..

Ne mutlu o zaman sana, umarım bizlerde aynı sonuçla karşılaşırız, benim en çok dikkat ettiğim doğal olması konusu..Bu arada fotoğrafın var mı :) merak ettim ..

burada fotom yok ama koyarım bır kaç gune. simdi ameliyatlıyım ve pc başına geçemiyorum. hele bir syaklsnsyım yüklerim bakarsın

bu soruma kımsemcevap vermemıs ama merak edenler olursa ben ozhan beye amelıyat oldum. kimse burnumun estetık oldugunu anlamıyor hatta ben bıle :) tavsıye ederım
merhaba bende 15 yildir ozhan doktorun hastasiyim 5 martta son ameliyatim var burun estetigi ve yanaklara yag dolgusu. merak ediyorum resmini atabilir misin bana rica etsem.

bende 5 martta olacagim ozhan beye resimlerini nasil gorebilirim?

Back