Prof.Engin oral

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
Arkadaşlar Engin oralla tedavi olup hiteroskopi ve laporoskopi olan var mı?sonucunda yazarmısınız.benim rahim şekil bozukluğu var.

Merhaba bu konuda kimse birşey paylaşmamış ancak bende bu konuyu araştırıyorum. Bilgi edindiniz mi hiç acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar Engin oralla tedavi olup hiteroskopi ve laporoskopi olan var mı?sonucunda yazarmısınız.benim rahim şekil bozukluğu var.
Merhaba
Siz yaptırdınız mı? Üzerinden epey zaman geçmiş ama yanıtlarsanız sevinirim

Bir arkadaşım Engin Oral'ın hastasıydı. Sorunlu bir kisti vardı, ameliyatını Engin bey yaptı ve ardından kısa bir süre sonra bebeği oldu. Bir dönem bende gittim kontrol amaçlı ama İstanbul'dan ayrılınca devam edemedim. Kolunu kesmem gerek dese, kestiririm o kadar güveniyorum demişti arkadaşım. Bence de gayet iyi bir hekim, gerekmedikçe operasyon önermez bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ediyorum çok.inşallah bize de şifa olur.
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Ben Eylül'de geçirdim aynı operasyonları polip ve son dakikada ortaya çıkan dermoid kistim vardı. Doktor fobim var, beni kan tutar o yüzden gereğinden fazla stres yaptım, aslında büyütecek birşey yok. 10-15 gün içinde de rahim filmi çektireceğim. Hepsi minik ellere kavuşabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…