prof.dr. yalçın kimyaya giden varmı?

serramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Bursa
merhaba bursadan prof.dr. yalçın kimyaya giden varmı birde yalçın hoca acıbadem haricinde başka yerde doğum yaptırıyormu bilgisi olan arkadaş varmı?

merhaba bursadan prof.dr. yalçın kimyaya giden varmı birde yalçın hoca acıbadem haricinde başka yerde doğum yaptırıyormu bilgisi olan arkadaş varmı?

mrb canım kendisi üniversitede de hasta bakıyor ben özelden gittiğim halde ve sorunlu bi gebeliğim vardı tam 4 saat beni muayehanesinde bekletti ve tansiyonum çok yüksekti önce 400 tl yi aldı isterse dışarıda hasta ölsün ve bebeğimi karnımda kaybetme riskim vardı gebelik zehirlemesiydi ve bunu bana çok olağan bişey gibi söyledi eve git dinlen yapacak bişey yok dedi sonra ben prof.gürkan uncuya gittim kendisi çok iyi ve ilgili beni hastaneye yatırdı ve çok ilgilendi sadece kendisi değil asistanları bile çok ilgili ve hastanede yalçın kimya hastalarını hiç dolaşmazdı onun hastalarına bile gürkan hoca bakardı ben bir ay hastanede yattım ve bunları gördüm sana tavsiyem gürkan hocayı gördüğünde aradaki farkı anlayacaksın.

Bende Bursa da yasiyorum. Yengem doktor ve zubeyde hanimdan emekli oldu.Size tavsiyem ozel hastaneye gidecekseniz zubeyde hanimdan tam gun yasasindan sonra ayrilmis iyi bir kadin dogum uzmanina gitmeniz profa gitmenizden daha iyidir. Cunku yengemle konusmalarimizda zubeyde hanimin kocaman ve cok iyi bir okul oldugunu ve doktorlarin burda cok fazla vaka ile karsilasmasindan dolayi cok fazla tecrube edindiklerini her zaman soyler. Proflar ders vermeye basladiktan sonra genelde fakulte de asistanlarini ameliyatlara sokuyor ve kendileri sadece teorikte iyi oluyorlar.

Eger isim isterseniz onerebilecegim bir kac kisi var.

Sevgiler

Benim doğumuma Doç. Dr. Şahin Zeteroğlu girdi. Çok memnun kaldım. Takiplerimi de Aylin Karahasan yapmıştı. Suyumun geldiği gün Aylin Hanım olmadığı için ameliyata Şahin Bey girdi. İkisi de çok iyi doktorlar tavsiye ederim. Sezeryanlı doğumda ertesi gün ayaktaydım. Dikiş yerlerim belli bile değil. Hastaneyi diğer sebeplerle eleştirebilirim ama doğum servisi çok iyi. Dediğim gibi ben çok memnun kaldım.

Back