PROF.DR. ÜMİT İNCEBOZ

flz9035

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
696
370
73
merhaba arkadaşlar. 2 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor..ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..kürtajdan sonra bi daha hamile kalamadım..şimdi irenbe deki ümit hanıma gitmek istiyorum ama hakkında çok az ama çok güzel şeyler yazmışlar..ümit hanıma giden hastası olan olupta beni bilgilendiren olursa çok sevinirim

Merhaba ne yaptınız merak ettim. Ben de yarın ümit hanım a gideceğim de
merhaba. geç oldu bira ama ben ümit hanımdan çok memnun kaldım ve yoluma onunla devam etmek istiyorum şuanda..benden testler istedi rahim filmi çekildim hiçbir problem çıkmadı ramazandan sonra eşimde gidip sperm testi yaptıracak..ondada bi sorun çıkacağını sanmıyoruz doktorumda bende ama işimizi garantiye almak istiyoruz tabii. eylüle kadar bekleyelim dedi ümit hanım genede olmazsa tedaviye başlıcaz. heralde aşılama olur..sizin durum nasıl

merhaba. geç oldu bira ama ben ümit hanımdan çok memnun kaldım ve yoluma onunla devam etmek istiyorum şuanda..benden testler istedi rahim filmi çekildim hiçbir problem çıkmadı ramazandan sonra eşimde gidip sperm testi yaptıracak..ondada bi sorun çıkacağını sanmıyoruz doktorumda bende ama işimizi garantiye almak istiyoruz tabii. eylüle kadar bekleyelim dedi ümit hanım genede olmazsa tedaviye başlıcaz. heralde aşılama olur..sizin durum nasıl
merhaba benim de geç oldu ama biz bu ay başlıyoruz bugün tdv.nin 3. günü iğnelerimi yapıyorum cuma kontrolüm var bu benim 3. denemem olaacak :( ümit hanımla devam ediyoruz

Evet ama transferim olmadı benim henüz
TÜP BEBKLE İLGİLİ HİÇ ARAŞTIRMA YAPMADIM..SÜREÇ NASIL İŞLİYOR HİÇ BİLGİM YOK.. SORMAM GEREKEN BİŞEY OLDUĞUNDA SİZE DANIŞIRIM ARTIK ABLA. SİZCE DOKTOR BİZDE NASI Bİ TEDAVİ UYGULAR. EŞİMİN SİPERMİYOGRAM SONUÇLARI BİRAZ KÖTÜ.SPERM SAYISI SINIRDA.MORFOLOJİ DEĞERLERİ YAZMIYOR.

TÜP BEBKLE İLGİLİ HİÇ ARAŞTIRMA YAPMADIM..SÜREÇ NASIL İŞLİYOR HİÇ BİLGİM YOK.. SORMAM GEREKEN BİŞEY OLDUĞUNDA SİZE DANIŞIRIM ARTIK ABLA. SİZCE DOKTOR BİZDE NASI Bİ TEDAVİ UYGULAR. EŞİMİN SİPERMİYOGRAM SONUÇLARI BİRAZ KÖTÜ.SPERM SAYISI SINIRDA.MORFOLOJİ DEĞERLERİ YAZMIYOR.
Bilmem ki senin ve onun değerlerine bakmak lazim

flz9035 flz9035 A arztin biraz gec olmuş tarihe bakarsak ama ne durumdasiniz ben de ümit hanim ile tup bebek tedavisine başlıyorum. Ama ümit hanim ile ilgibi bu forumda birileriyle konuşmak çok zor. Sizi buldum;)

flz9035 flz9035 A arztin biraz gec olmuş tarihe bakarsak ama ne durumdasiniz ben de ümit hanim ile tup bebek tedavisine başlıyorum. Ama ümit hanim ile ilgibi bu forumda birileriyle konuşmak çok zor. Sizi buldum:KK66:
ben aralıkta aşılama denedim tutmadı. ilk aşılamamdı. ümit hanım tekrar aşılamayı deneylim yaşınız çok genç dedi fakat bende eşimde 1 ay dinlenme kararı aldık bu ay adet olduğumda tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz.. şubat başında adet olacağım.. öyle inşallah bu sefer kavuşuruz bebeklerimize

Merhaba kesinlikle ümit hanıma gitmenizi tavsiye etmem .3 defa tup bebek denemesi oldu ve olumsuz sonuç aldık ,tatlı dilli ama çok ilgisiz bir doktor.bana hiç verilmemesi gereken bir ilacı vermiş karıştırmış diğer hastalarla ve benim orda bir embriyo kalmasına rağmen beni arayıp 4 embriyon var dedi para için her şeyi yapacaklarına inandım benim hayallerimle umutlarimla oynadılar oyaladilar

Merhaba kesinlikle ümit hanıma gitmenizi tavsiye etmem .3 defa tup bebek denemesi oldu ve olumsuz sonuç aldık ,tatlı dilli ama çok ilgisiz bir doktor.bana hiç verilmemesi gereken bir ilacı vermiş karıştırmış diğer hastalarla ve benim orda bir embriyo kalmasına rağmen beni arayıp 4 embriyon var dedi para için her şeyi yapacaklarına inandım benim hayallerimle umutlarimla oynadılar oyaladilar
Şimdi kime gidiyorsunuz peki. Sorununuz neydi acaba

Eşimde sperm yetmezliği var.Araştırıyorum yeni bir yer
Özeller böyle malesef yapacak bişey yok. Baya bir para harcatıyolar insana. Bizde ilk aşılamayı yaptırdık sonuç olumsuz. Ben birde tüp bebek deneyelim diyorum ümit hanım ısrarla aşılama deneyelim diyor. Bakalım bilmiyorum

Özeller böyle malesef yapacak bişey yok. Baya bir para harcatıyolar insana. Bizde ilk aşılamayı yaptırdık sonuç olumsuz. Ben birde tüp bebek deneyelim diyorum ümit hanım ısrarla aşılama deneyelim diyor. Bakalım bilmiyorum
Siz bilirsiniz inşallah hayırlı sonuç alırsınız Allah hiç kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin

Merhabalar ben de senelerce uğraştım, sürekli doktor arayışındaydım. Nihayet ümit hanımı buldum ve onun vesilesi ile hamile kaldım. Doğum içinde devam etmek istiyorum. Ümit hanımda doğum yapan var mı?

Back