kendisine ameliyat olan , görüşmeye giden vs var mı ?
Ankara gazi hastanesine gittim görüştüm burun estetiği için 22 nisana verdi ameliyatımı.Burnum nasıl olur bilmiyorum
Fotografinizi gorebilir miyim bende seyhan hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum :)Seyhan Çenetoğlu çok başarılı bi doktor ben çok memnunum kesinlikle de tavsiye ederim
Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydüFotografinizi gorebilir miyim bende seyhan hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum :)
cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydüsana ozelden yollayım canım:)
Canım ozelden gondermeyi beceremedim albumlerimden bakabilirsin :)cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)
Sonuc harikaa 5 yilda sorun yasamadiysan bidaha olmaz insallah :) foto icin tesekurler canim kararim seyhan hocadan yanaCanım ozelden gondermeyi beceremedim albumlerimden bakabilirsin :)
merhabaSeyhan Çenetoğlu çok başarılı bi doktor ben çok memnunum kesinlikle de tavsiye ederim
Nasıl oldu yaptırdınız mı?Ankara gazi hastanesine gittim görüştüm burun estetiği için 22 nisana verdi ameliyatımı.Burnum nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?