• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. dr Seyhan Çenetoğlu

Ankara gazi hastanesine gittim görüştüm burun estetiği için 22 nisana verdi ameliyatımı.Burnum nasıl olur bilmiyorum :(

Fotografinizi gorebilir miyim bende seyhan hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum :)
Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydü :KK1:sana ozelden yollayım canım:)

Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydü :KK1:sana ozelden yollayım canım:)
cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)

Oo benimki problemliden bile oteydi :D ama hic bi sıkıntı yaşamadım sonrasında mutluyum :))

cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)
Canım ozelden gondermeyi beceremedim albumlerimden bakabilirsin :)

Back