Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendisine ameliyat olan , görüşmeye giden vs var mı ?
Ankara gazi hastanesine gittim görüştüm burun estetiği için 22 nisana verdi ameliyatımı.Burnum nasıl olur bilmiyorum
Fotografinizi gorebilir miyim bende seyhan hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum :)Seyhan Çenetoğlu çok başarılı bi doktor ben çok memnunum kesinlikle de tavsiye ederim
Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydü sana ozelden yollayım canım:)Fotografinizi gorebilir miyim bende seyhan hocaya ameliyat olmayi dusunuyorum :)
cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)Ben ameliyat olalı 5 sene olmak üzere baya sorunlu bi burnum vardı. Hem nefes alamıyorum hem egrilik vardı icteki kemikte hem de kötüydü sana ozelden yollayım canım:)
Canım ozelden gondermeyi beceremedim albumlerimden bakabilirsin :)cok olmus :) ameliyat sonrasi aksi bisey yasadin mi bende fazla sorun yok hatta seyhan hoca mukemmel bir burnun var mukemmelin mukemmelini istiyosun dedi bende korktum sonrasinda var olandan kotu bir sonucla karsilasirmiyim diye :)
Sonuc harikaa 5 yilda sorun yasamadiysan bidaha olmaz insallah :) foto icin tesekurler canim kararim seyhan hocadan yanaCanım ozelden gondermeyi beceremedim albumlerimden bakabilirsin :)
merhaba Garfieldella ben de seyhan beyle görüşcem burun için. senin sonucların iyi sanırım. tavsiye edersin değil mi? bir de beni izlersen resimlerine bakabilir miyim? teşekkür ediyoruummmSeyhan Çenetoğlu çok başarılı bi doktor ben çok memnunum kesinlikle de tavsiye ederim
Nasıl oldu yaptırdınız mı?Ankara gazi hastanesine gittim görüştüm burun estetiği için 22 nisana verdi ameliyatımı.Burnum nasıl olur bilmiyorum