Prof. Dr. Selçuk İnanlı (Resimli)

arkadaslar fotolarimi koydum bakabilirsiz 28gunum de ve daha sislikler var bilginize sonradanda paylasimda bulunurum prf dr selcuk inanli doktorum ellerine saglik tekrar tekrar tsk ederim

Merhaba,

Selçuk hocaya ameliyat olalı henüz 2.günüm.Bu forumdan kafamdaki bir çok soruya yanıt bulduğum için ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim.2.gün yüzümde şişliklerim ve burun akıntım var ama henüz çok yeni olduğundan sabırlı olup sonuçları heyecanla bekliyorum.Cumartesi günümalçım alınacak ve yeni burnumda ilk karşılaşma olucak

Merhaba,

Selçuk hocaya ameliyat olalı henüz 2.günüm.Bu forumdan kafamdaki bir çok soruya yanıt bulduğum için ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim.2.gün yüzümde şişliklerim ve burun akıntım var ama henüz çok yeni olduğundan sabırlı olup sonuçları heyecanla bekliyorum.Cumartesi günümalçım alınacak ve yeni burnumda ilk karşılaşma olucak
Canim inanki sislerin indiginde super olcaksin eminim sadece sabirli ol benim suan cok guzel

Herkese merhaba:) aslında sosyal medyada çok paylaşım yapan biri değilim ancak burun estetiği olmaya karar verdiğimde yapılan yorumlardan çok fazla faydalandığım ve doğru yorumlara bir çok kişinin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için yazmaya karar verdim. Selçuk Bey benim ilk görüştüğüm doktorum. Aslında aynı gün bir başka doktor randevum daha vardı.Ancak Selçuk Bey o kadar güven vericiydi ki o anda sadece ameliyatımı onun yapmasını istediğime karar verdim ve diğer randevumu iptal ettim. Herkes bir çok doktorla görüşmesine rağmen ben bir tek Selçuk Beyle görüştüm ve kendimi onun marifetli ellerine teslim ettim.Sonuç ise tek kelimeyle mükemmelllll:) Ameliyat sonrası bir tane ağrı kesici dahi içmedim ve hiçç morarmadım:) üstüne üstlük şişliğim dahi rahatsızlık verici durumda değildi.. Ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşayacaklarımı detaylı bir şekilde anlattığı için güle oynaya ameliyata girdim..Ameliyat olalı 1 ay olmasına rağmen sonuçtan çooookkk memnunum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Çevremde kim ameliyat olmak istese kesinlikle onu tavsiye ederim. Selçuk İnanlı'nın bu işin ustası olduğunu düşünüyorum ve eğer burun estetiği olmak istiyorsanız keskinlikle ve kesinlikle Selçuk Beyle görüşmenizi tavsiye ederim.. Sevgiler

Yeni hesaplar açıp doktor hakkında güzel yorum yazanlar fiyat bilgisi alabilir miyiz deyince niye yardimci olmuyorlar acaba.....

Arkadaşlar merhaba, çok isteyip de en sonunda olduğum burun ameliyatım hakkında bilgi vermek istedim size. Çünkü olmayan arkadaşlarımızın da bilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Olmadan önce bende çok fazla araştırmıştım, hangi doktora ameliyatımı yaptırsam diye hep bir telaş içindeydim. Selçuk Hoca'dan önce başka doktorlarla da görüşmüştüm. Ama hiçbiri bana Selçuk Hoca kadar güven vermedi. Görüşmeye gittiğim andan itibaren çok ilgili davrandı, ameliyatla ilgili her türlü bilgiyi en ayrıntılı detayına kadar anlattı. Kafamdaki bütün soruları daha ben sormadan zaten o cevaplamıştı. Ameliyatı hem çok isteyip hem çok korkmama rağmen öyle bir güven vermişti ki bana ameliyatı olmaya karar verdim. Ameliyattan önce kafama takılan bir soru olduğunda her zaman soruyordum hiç sıkılmadan, bıkmadan cevapladı :)
Ameliyat günü o kadar korkuyordum ki ağlayarak ameliyathaneye girdim ama Selçuk Hocam bana öyle destek verdi ki en son gülüyordum daha sonrasıyla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum :) Ameliyat sonrasında çok az morardım, asla ağrı çekmedim. Tek sorun ağzımdan nefes aldığım için uyuyamamamdı ama o da çok normal bir şey tabiki olacak. Ameliyattan sonra 8. günde dikişlerimi aldı, alçımı çıkarttı, burun içindeki silikon plakları aldı ama bunlar alınırken hiç acı hissetmedim. Her zaman çok ilgili ve destek veren bir doktor oldu kendisi. İlk burnumu gördüğümde şiş olmasına rağmen çok beğenmiştim ki o şişler indiğinde daha da güzel olacağını söylemişti. Her geçen gün dediği gibi daha da güzelleşiyor.
Aynı zamanda bir tek burnun dış görüntüsünü yapıp bırakan bir doktor değil içiyle ilgili sorunları da hallediyor. Benim aynı zamanda nefes alma problemim vardı şuan bu konuda da çok rahatım. Bugün ameliyatımın üstünden tam bir ay geçti birazdan kontrole gideceğim ve sonuçtan çok memnunum. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara kesinlikle doktorumu tavsiye ediyorum her konuda çok memnun kalırsınız eminim.
Ameliyattan sonraki farklı günlerde çekilmiş fotoğraflarımı atıyorum bakıp kendinizde yorum yapabilirsiniz :)
Eki Görüntüle 1425906
Eki Görüntüle 1425907 Eki Görüntüle 1425908 Eki Görüntüle 1425909

Ayşegül merhaba,

Bende Selçuk Beye yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat nedir?

8 - 10 -14 bin tl ameliyat ücreti diye yorum yapan.
300 - 400 TL yada ücretsiz muayene diye yazanda var .

En Büyük TÜRKİYE

X