prof.dr.selcuk inanli hakkinda yorumlar

ozlemgalatasaray

burun estetigi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
66
5
36
ben selcuk hocama burun ameliyati oldum sorunum kemik egrilmesi vardi nefes almamda gucluk ve bas agrisi yapiyordu ayni zamanda burnumun seklindende rahatsiz oluyordum iki sene arastirmamin sonucunds selcuk hocamda karar kildim cok memnunum ameliyat olali bi ay oldu kendimi suan dahi cok iyi hissediyorum ameliyatim ve somrasi cok rahat gecti agrim olmadi morarmalarim hizli.bisekilde gecti tabiki doktorumun sozunu dinleyerek.kendisine cok guveniyorum ve ilk gorusmede dahi cok guclu bir guven veriyor guleryuzlu isinde basarili ve ciddn guclu saglikli ve guzel.burun yapma taraftari...allahin izniylede bu sekilde yapiyor ve burnunuzun seklide sagligida guzel iyi kaliteli oluyor tabiki burun.ameliyati icinde estetik.varsa asiri sabir gerektiyor cunku yuzdeki.asiri sislik hizli birsekilde insede sonrasinda az kalan.sislik yavas yavas iniyor bunu goruntu olarak.herkes farketmesede siz yuzunuzu tanidinizdan farkediyorsunuz yalniz kotu degilde hafif kilo.almis gibi bir goruntu...zamanla oda kaybolmaya basliyor.gun.gectikce..ben doktorumdan.cok.memnunum guvendigime kendimi once allaha sonra hocama emanet etrigime pisman degilim...ellerine saglk teselkur ediyorumki kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…