Prof. Dr. Ramazan Dansuk Kadın Doğum doktoru

Hnd_b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
15
12
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Prof. Dr. Ramazan Dansuk hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir doktordur? Ben bir defa gittim çok memnun kaldım ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşar mıyım? Ya da İstanbul Avrupa yakası için iyi bir kadın Doğum uzmanı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,
Bende aynı doktora gidiyorum ama benimde aklımda sorular var.. Devam ediyor musun acaba kendisine muayene olmaya?

Yok medihause hastanesine gitmeye başladım Ramazan hoca iyiydi baya ilgili bir doktor şu anki doktorumdan memnun kalmasaydım tekrar ona devam edecektim ama şimdilik sıkıntım yok

Yok medihause hastanesine gitmeye başladım Ramazan hoca iyiydi baya ilgili bir doktor şu anki doktorumdan memnun kalmasaydım tekrar ona devam edecektim ama şimdilik sıkıntım yok
merhba acaba orada hangi dr a gidiyorsunuz ?

Merhaba Haşim cemaloğlu’na gidiyorum siz de mi aynı hastaneye gidiyorsunuz?
biraz geç oldu yeni gördüm kusura bakmayın, ben medilife burcu hanıma gidiyorum ama biraz içim rahat değil acaba siz neden dr değiştirdinizz bu dr dan memnun musunuz ?

biraz geç oldu yeni gördüm kusura bakmayın, ben medilife burcu hanıma gidiyorum ama biraz içim rahat değil acaba siz neden dr değiştirdinizz bu dr dan memnun musunuz ?

Memnundum Ramazan hocadan çok ilgiliydi ama hamileliğimin başı olduğu için daha yine de doktor bakıyorduk Eşimin arkadaşları da haşim hocayı önerdiler öylesine gittik ama memnun kaldık ikimizde hoca iyi Bilgili biri

anladım teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz :)

Merhaba medilife hastanesinde randevu bulmak zor benimde bebeğim olmuyor bir tek ona randevu var memnun kaldınız mı muayene ücreti nedir acaba

Merhaba medilife hastanesinde randevu bulmak zor benimde bebeğim olmuyor bir tek ona randevu var memnun kaldınız mı muayene ücreti nedir acaba

Merhaba, kusura bakma hemen atlamış gibi oldum cevap vermek için ama Ramazan hoca girsibenim doğumuma, takibe hep ona girtim. 100 tl muayene ücreti var. 1000 tlde dogumda extra ücreti var prof. olduğu için. Çok detaya girip kafasını bulandırmıyor hastanin ama çok tecrübeli ve gerçekten işine hâkim. Ben sezeryan doğum yaptım ve doğumdan sonra iyice anladım meğer ne kadar riskli bir gebelik geçirdiğimi. Diğer doktorlar düşük yapmami beklerken o gebeliği bitirmemek için dayanabilecegim son güne kadar bekledi doğum için. Daha az tecrübeli biri olsaydı yavrum en az 1 ay erken alınıp kuvezde kalırdı. Minnettarım o konuda kendisine..

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için aklımda bulunsun şimdilik reyap has başladım ama medilife hem yol hem ücret olarak benim için daha uygun memmun kalmanıza sevindim bende gebelik surecim bir gün olursa tavsiyeniz üzere gideceğim

Ben de Ramazan hoca ya muayene oldum çok sakin bi dr ve sormayan gerek kalmadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor rahatlatıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…