• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prof dr özay oral hastaları

Evet ben de bu doktoru araştırıyorum fakat bi bilgi sahibi olamadım henüz,normal doğumu savunan bir doktor arıyorum ben de..
MEdistate ve prf dr.ÖZay Oral hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa çok sevinirim..Herkese kolay ve güzel bi hamilelik dönemi dilerim:)

Evet ben de bu doktoru araştırıyorum fakat bi bilgi sahibi olamadım henüz,normal doğumu savunan bir doktor arıyorum ben de..
MEdistate ve prf dr.ÖZay Oral hakkında bilgisi olan varsa,paylaşırsa çok sevinirim..Herkese kolay ve güzel bi hamilelik dönemi dilerim:)

34 haftalık hamileyim, doğum takibimi özay bey yapıyor, çok memnunum.Bilgisi tecrübesi dışında karekter olarak çok iyi bir insan.Size gereksiz yere tahliller falan yaptırmaz..Doğum konusunu henüz konuşmadık ama normal doğum için 6. aydan itibaren bana birkaç hareket önerdi. Kasların güçlerini yitirmemesi doğumunum kolaylaştırır dedi.Çok konuşmaz ama sorduğunuz soruyu en ince ayrıntısına kadar anlatır.

Herkese merhaba, bende 16+6 haftalık hamileyim doktorum özay bey, bende kendisinden çok memnunum.. ikiz gebelik yaşadığım için çok endişeli ve heyecanlıyım ama kendisi o kadar sakin ve pozitif birisi ki her randevu sonunda acaip rahatlamış ve huzur bulmuş bir şekilde normal yaşantıma dönebiliyorum. Medistate Kavacık hast.de ve kendisinin sahibi olduğu Koşuyolu Kadın Doğum merkezinde çalışmakta. Sıkıntılı zamanlarda kendisine ulaşmak ve iletişime geçmek konusunda hiçbir sorun yaşamadık şimdiye kadar. Doğum konusunda ikiz gebelik olmasına rağmen şartlar elverdiği takdirde normal doğum yapabileceğimi söylemişti. İnşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. :)

Back