selam arkadaslar,burnumdan ameliyat olacagim,kemik ve etler kucultulecek bu ameliyati fatma tulin kayhan yapacak ama hazir olmusken burnumun ucu azcik uzun onuda yaptirayim diyorum,diger ameliyati yapan doktorumun anlastigi estetik cerrah oguz cetinkale acaba bilgisi olan varmi,eskisinden beter duruma dusmek istemiyorum lutfen yardim edin,1 hafta icinde karar vermem lazim
tesekkur ederim ,ama benim ameliyatimi bu iki doktor yapacak sirketin anlasmasindan dolayi baska doktorlara yaptirsam estetigi karsilayamam,bir nevi estetik parasina iki ameliyati bitirecekler,bu iki doktora ameliyat olan yada taniyan varmi diye merak ettim
selam arkadaslar,burnumdan ameliyat olacagim,kemik ve etler kucultulecek bu ameliyati fatma tulin kayhan yapacak ama hazir olmusken burnumun ucu azcik uzun onuda yaptirayim diyorum,diger ameliyati yapan doktorumun anlastigi estetik cerrah oguz cetinkale acaba bilgisi olan varmi,eskisinden beter duruma dusmek istemiyorum lutfen yardim edin,1 hafta icinde karar vermem lazim
2000 yılında oğuz çetinkale'ye ameliyat oldum moralini bozmak istemiyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu da var aradan 8 yıl geçti şimdi nasıl yapar bilemem. Ama ameliyat sonrası kanamam ve ağrım çok oldu. şu an da burnumun tekrar ameliyat olması gerekiyor. görünüş baya kötü.
Arkadaşlar çevremdekiler Oğuz Çetinkale'nin iyi bir hekim olduğunu söylüyorlar ve bende burada yazılanları okuyana kadar görüşmeyi düşnüyordum ama buraya girince tereddüte düştüm... Oğuz Çetinkale hakkında bilgisi olan var mı? Profesör olması ve hakkında çıkan basın yazıları çok olumlu.... LÜTFEN YARDIMCI OLUN....
benım ıkı kuzenımde oguz beye amelıyat oldu ama bırının burnu cok kotu hatta ıs yerınde tanıstığm bı arakadsımda oguz beye olmus amam hıc gusel degıldı bende ona gdecektım son anada karsıma yakup avsar cıktıda kurtuldum tavsıye edrım ona gıt
Yaşam tarzimizda seçimlerimizi biz yapabiliyoruz fakat bu seçimler iyide çikabiliyor kötüde.biz sadece seçimimizi yapariz gerisi kaderimizdir.ona bakarsaniz en iyi doktorlar bile hata yapabiliyor ama önemli olan kadere razi olmak..