• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Oguz Çetinkale ve Dr. Fatma Tulin Kayhan hakkında bilgi

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
selam arkadaslar,burnumdan ameliyat olacagim,kemik ve etler kucultulecek bu ameliyati fatma tulin kayhan yapacak ama hazir olmusken burnumun ucu azcik uzun onuda yaptirayim diyorum,diger ameliyati yapan doktorumun anlastigi estetik cerrah oguz cetinkale acaba bilgisi olan varmi,eskisinden beter duruma dusmek istemiyorum lutfen yardim edin,1 hafta icinde karar vermem lazim

arkadasım burun amelıyatı olman ıcın önce kendine güveneceksın.inanacaksın sonucunada katlanacaksın .ama bu devırde okadar çok gelıstıkı doktorlarımız hıç korkma derim. yuzune yakısanı gayt guzel bılıyorlar .benım kızımda senın bahs ettın konumda rahatsızlık duyuyordu estetık oldu masallah çok guzelde oldu .takıntısı kalmadı.ıstersen sana önerebılırım guvenle.bana yazarsan sana bıldırebılırım.

istanbulda ouruyorsan haznedar hastanesı.doktor estetıkcı kumbasar

tesekkur ederim ,ama benim ameliyatimi bu iki doktor yapacak sirketin anlasmasindan dolayi baska doktorlara yaptirsam estetigi karsilayamam,bir nevi estetik parasina iki ameliyati bitirecekler,bu iki doktora ameliyat olan yada taniyan varmi diye merak ettim

selam arkadaslar,burnumdan ameliyat olacagim,kemik ve etler kucultulecek bu ameliyati fatma tulin kayhan yapacak ama hazir olmusken burnumun ucu azcik uzun onuda yaptirayim diyorum,diger ameliyati yapan doktorumun anlastigi estetik cerrah oguz cetinkale acaba bilgisi olan varmi,eskisinden beter duruma dusmek istemiyorum lutfen yardim edin,1 hafta icinde karar vermem lazim

2000 yılında oğuz çetinkale'ye ameliyat oldum moralini bozmak istemiyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şu da var aradan 8 yıl geçti şimdi nasıl yapar bilemem. Ama ameliyat sonrası kanamam ve ağrım çok oldu. şu an da burnumun tekrar ameliyat olması gerekiyor. görünüş baya kötü.

Arkadaşlar çevremdekiler Oğuz Çetinkale'nin iyi bir hekim olduğunu söylüyorlar ve bende burada yazılanları okuyana kadar görüşmeyi düşnüyordum ama buraya girince tereddüte düştüm... Oğuz Çetinkale hakkında bilgisi olan var mı? Profesör olması ve hakkında çıkan basın yazıları çok olumlu.... LÜTFEN YARDIMCI OLUN....

benım ıkı kuzenımde oguz beye amelıyat oldu ama bırının burnu cok kotu hatta ıs yerınde tanıstığm bı arakadsımda oguz beye olmus amam hıc gusel degıldı bende ona gdecektım son anada karsıma yakup avsar cıktıda kurtuldum tavsıye edrım ona gıt

2 kuzenim oldu demişsin ya canım diğer kuzeninin burnu nasıl oldu peki?fisfisfis

Yaşam tarzimizda seçimlerimizi biz yapabiliyoruz fakat bu seçimler iyide çikabiliyor kötüde.biz sadece seçimimizi yapariz gerisi kaderimizdir.ona bakarsaniz en iyi doktorlar bile hata yapabiliyor ama önemli olan kadere razi olmak..

Fatma Hanımın biyografisine baktım, plastik cerrahi eğitimi almamış, acaba sadace kbb doktoru olması estetikte yeterli olmasını gerektiriyor mu :bbo:

kızlar bende şimdi kararsız kaldım oguz beye gıtmekle gıtmeme arasındayım neler yaptınız acaba bır ıkı yıl gecmiş umarım geri dönen olur

merhaba ben oğuz bey ameliyat olucam koldan yorumlarınızdan biraz korktum koldan veya elden ameliyat olan varmı çok acil

Back