• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Nuray Bozkurt a ameliyat olan var mı.

Portakal9191

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
17
10
1
37
Sağ kasığımda çok ağrım var karnımda şişlik dr Nuray Bozkurt’a ameliyat olan, olmayan memnun kalan ,kalmayan varsa yazabilir mi. Laparospi ameliyatı olanlar kesiklerinizden iz kaldı mı Kapalı ameliyat olacağım. Ultrason sonucumda Ankara şehir hastanesine gittiğimde çıkan sonucu paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 30E121DE-483A-4C87-ACBF-83F40FEA674D.jpeg
    30E121DE-483A-4C87-ACBF-83F40FEA674D.jpeg
    26,3 KB · Görüntüleme: 312
özel den msj atan ben gibi korkup üzülüp araştıranlar için yazıyorum. Ameliyat oldum bugün 10. Günüm laparaskopi ile oldu. Ben Prof. Nuray Bozkurt’a ameliyat olmaya karar vermemdeki sebep ise çok özgüvenliydi ve bana hayal satmadı. Girip bakacağım tüpüm şiş gözüktüğü için almam diyemem ne gerekiyorsa sağlığın senin için onu yaparım demişti. Öylede oldu ameliyata girdim 1 saat sürmüş sebebi yumurtalıklarımı ve tüpümü korumak için oldukça uğraşmış olması karnım da sezeryan dan tanışıklık varmış oda düzeltilmiş. Bu arada iyki ameliyat olmuşum çünkü çıkan kisti patalojiye yollamış Dr hanım bugün kontrolde sonucu çıkmış seröz kistadenom yani ilaçla küçülmeyen bi kist iyi huylu çıktı :) (şükür) 10. Günüm olmasına rağmen o deli gibi sancım gitti karın şişliğim gitti :) Laparaskopi yi merak edenler için kolumdan damar yolundan iğne vuruldu sakinleştirici sonra sedye ye yatırdılar böyle uykum varmış gibi oldu sonra ameliyathaneye gittiğimde kolumla oynadı birisi gerisi yok :) ayıldığımda da çok ağrım olmadı ama şu karın içine doldurulan gaz omuzlarıma sancı yaptı aynı gün hastaneden taburcu oldum. Bu arada lokman hekim Akay hastanesinde oldum ameliyatı hemşireler çok çok yardımcı oldu ve çok kibarlardı hatta refakatçım uyuyup kaldığında hemşire çağırma butonunu bana iyice yanaştırıp bişey ihtiyaç olursa bizi çağırın dediler,sağolsunlar. Daha öncede dış gebelik geçirmiştim ve başka bir Dr karnımı kesmişti (sezeryanla) ve dış gebeliğin teşhisi çok kolay olsada teşhis edememişti. Ne öğrendin derseniz. Laparaskopi ameliyatı olacaksınız Dr seçimi çok önemli çünkü çok iyi eğitim gerektiren ayrıcada el yeteneği gerektiren bir uygulama olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Ben Prof. Dr. Nuray Bozkurt’u şiddetle öneririm inşallah yolunuz düşmez ama düşerse ne demek istediğimi anlarsanız ben ilk gördüğüm de hı Prof mu çok genç gözüküyor demiştim. Sabırla korkudan saçmaladığım onca soruyu cvp ladı. Tek sıkıntı muayenesi çok kalabalık oluyor bebek aşılama riskli Doğum vs vs 12 de olan randevunuz bazen 12.30,12.45 bulabilir buna göre işlerinizi ayarlayın. Kist ve laparaskopi ameliyatı sonrası izlerini atıyorum.

kist ve alınmış hali

Eklentiler

• 049AA596-318F-436B-BB8F-735200C7CCF9.jpeg
    049AA596-318F-436B-BB8F-735200C7CCF9.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 224
  • B49BD601-CD6C-4DD7-ACB7-B0CBFBDF4A8C.jpeg
    B49BD601-CD6C-4DD7-ACB7-B0CBFBDF4A8C.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 195
Buda 10 günlük laparaskopi izim. Bugün Prof. Dr. Nuray Bozkurt’a kontrole gittim dikişerimin kendiğinden düşeceğini düşmezse diğer kontrolde alacağını söyledi izler gitgite yazın sinek sokmuş ta kaşıyıp yara yapmışsınız gibi gözüküyor. Umarım merak eden arkadaşlara bir faydam olmuştur. Nuray Bozkurt’un muayenesi Ankara da Eskişehir yolunda mahal Ankara’da herkese şimdiden geçmiş olsun.
9AAEC114-F415-44E1-9374-A31FAE35A8C6.jpeg

Back