prof. dr necmettin çıkılıya gidenler ve varikosel ameliyatı olanlar...

hediye287000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
56
2
46
Bolu
necmettin beyde eşim varikosel ameliyatı oldu. yarın sperm testı yaptırcaz. daha öncede bursa medicalde yılmaz salatan ısımlı doktora olmustu ama sonuç husran oldu cunku amelıyatı kotu yapmıs dahada ılerledı bızım varıkosel. Neyse necmettin beye giden bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim.

Canım benim dedem necmettin çıkılı tarafından 2008 yılında İzmir'de özel bir hastahane prostat ameliyatı yapıldı.Fakat dedeme doktor tarafından önerilen ilaç fazla doz geldi ve dedemin tansiyonu o gece 2 ye kadar indi.Yani anlayacağınız adam gitti geldi.Umarım sizde sonuç iyi olur..Biz büyük ümitlerle gtmiştik keşke daha çook araşırıp başka bir doktora gitseydik..

Esimin cift tarafli varikosel ameliyatini yapmisti sonuc iyi cikmisti.
gerci esimin agrisi sizisi yoktu sadece cocugumuz olmadigi icin sperm
hareketszligi vardi o gun icin cocugumz tup bebekle bile olmadi fakat
simdi 9sene sonra tedavsz hamile kaldim 1ay sonra yavrumuza kavusuyorz
insallah. Rabbm tum isteynlre nasip etsn.

bugun necmettin çıkılının alsancaktakı yerıne gıttık. zaten artık hastanede calısmıycakmıs. sperm testinide kendısı muayenehanesınde yaptı. sonucu yazayım sıze.
volum:2cc
sayı cc :18 mılyon
normal morfoloji : %60
hareket%, 1 saatte :50

bızım ıcın bu degerler cok guzel cunku gecen yıl nısanda 6 mılyondu ondan 3 ay sonra temmuz 24 de amelıyat olduk. amelıyattan 2 ay sonra kı sonuclar bızım ıcın cok ıyı.
birde proxeed plus dıe bır vıtamın ılcaı bırde gunde 1 tane e vıtamını kullandık bence onlarında etkısı buyuk
bakalım umarım daha güzel sonuclar yazarım sızlere.
necmettin hoca bence ıyı bır doktor dusunenlere yeterı kadar ılgılı

• Beğen
Reactions: GTY
sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim tatlım. kesinlikle iyi bir dr.dur necmettin bey. ilaçların yanısıra keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içmek ve pekmezini yemekte eşime çok fayda etmişti değerleri fırlamıştı bianda tavsiye ederim.

sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim tatlım. kesinlikle iyi bir dr.dur necmettin bey. ilaçların yanısıra keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içmek ve pekmezini yemekte eşime çok fayda etmişti değerleri fırlamıştı bianda tavsiye ederim.

cok tesekkur ederım , test gunu o kadar stres olmustuk kı sankı unv sınav sonucumu öğrenicem , cok şükür sonuclarda düzelme var. keçiboynuzunuda yapıyorum ama pek düzenli değil yarından itibaren evde sıkı yönetime başlıycam. umarım bende senın gıbı hamılelık haberlerımı yazarım buraya.inşalah seninde doğumun kolay olur saglıkla bebişini kucagına alırsın ... belırsızlık ınsanı cok yoruyo en azından sımdı duzelme oldugunu bılıyoruz. tüp bebege gerek yok diyor sımdılık necmettin bey bakalım. birde bişey sormak ıstıyorum siz tüp bebek yaptırdıgınızda degerınız nasıydı hatırlıyorsan yazar mısın

Benim
bugun necmettin çıkılının alsancaktakı yerıne gıttık. zaten artık hastanede calısmıycakmıs. sperm testinide kendısı muayenehanesınde yaptı. sonucu yazayım sıze.
volum:2cc
sayı cc :18 mılyon
normal morfoloji : %60
hareket%, 1 saatte :50

bızım ıcın bu degerler cok guzel cunku gecen yıl nısanda 6 mılyondu ondan 3 ay sonra temmuz 24 de amelıyat olduk. amelıyattan 2 ay sonra kı sonuclar bızım ıcın cok ıyı.
birde proxeed plus dıe bır vıtamın ılcaı bırde gunde 1 tane e vıtamını kullandık bence onlarında etkısı buyuk
bakalım umarım daha güzel sonuclar yazarım sızlere.
necmettin hoca bence ıyı bır doktor dusunenlere yeterı kadar ılgılı

Benim eşime de warikosel dediler bir kaç doktora gittik. Fakat Necmettin beyi bulduk netten Wè onun özel muayenesine gittik. Eşimin spermlerle alakali hiçbir sorunun olmadığını, sadece iltihap olduğunu Wè bununda ilaçla giderilebileceğini söyledi . Acaba hamile kalabilir miyim ya ?

Anladım .bende de prolaktin diye bir hormon yüksek çıktı geçen ay. Prolaktin 38.8 benim. . Bunun için dostinex diye bir ilaç werdi. . Bakalım 3.yü icicem inş. Ise yarar. .

hiç oldumu bebegınız benım 2 tane dusugum var hemde ılk dusukden sonra adet gormeden hemn hamıle kaldım

Şöyle söyleyeyim. Bu benim 2. Ewliliigm ilinde olmuştu .. 1 yıl önce de ewlendim artık çocuk istiyoruz. Necmettin cikiliya gittik işte eşimde iltihap olduğunu söyledi. Bende bulundugum ilçede bi kadın dogumcuya gittim prolaktin hormonun yüksek dedi.

aynen haftaya bende gıdecem doktoruma 3 aylık bır ılac tedavısı gordum az kaldı ılaclarım 3 ay ıcın de olmazsa cocuk gel dedı doktorum hayırlısı

Rabbim hakkımızda hayırlısını wersin. Siz kaç aylık ewlisiniz ne kadardır istiyosunuz çocuğu Wè hangi ilacı kulkaniyosunuz?

Back