• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Naci Karaçal (Trabzon)

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Sevgili bayanlar,
Uzun senelerdir bu forumu (özellikle burun estetiği başlığını:)) pasif olarak takip ediyorum. Sizlerden aldığım gazla sonunda ameliyat olmaya karar vermiş bulunmaktayım. Ameliyatımı KTÜ tıp fakültesindeki Dr Naci Karaçal'a yaptırmak istiyorum fakat forumda kendisiyle ilgili bir bilgi bulamadım.
Trabzonda Naci hocayla (veya Trabzondaki başka hekimlerle) burun estetiği deneyimi olan varsa burda bilgi paylaşırlarsa çoook memnun olurum. Bana şans dileyinnnnnnn.................

Merhaba naci hocaya olmadim malesef cunku genel anestezi almak istemiyordum hoca genel anestezi ile yapiyor ve ameliyatim sırasında neden genel anestezi ile olmak gerektigini tecrube etmis bulundum :)

h_glory, post: 51640750, member: 206750"]Merhaba naci hocaya olmadim malesef cunku genel anestezi almak istemiyordum hoca genel anestezi ile yapiyor ve ameliyatim sırasında neden genel anestezi ile olmak gerektigini tecrube etmis bulundum :)[/QUOTE]
Mrb bende ge

Mrb bende lokalle yapmak istiyorum ama doktor bulamiyorum hepsi genel.diyor.deneyimleri paylasabilirmisiniz ve kime olduniz

h_glory, post: 51640750, member: 206750"]Merhaba naci hocaya olmadim malesef cunku genel anestezi almak istemiyordum hoca genel anestezi ile yapiyor ve ameliyatim sırasında neden genel anestezi ile olmak gerektigini tecrube etmis bulundum :)[/QUOT
Naci hoca ne kadar ücret istiyor acaba bilginiz var mı

Back