Prof. Dr. Mert KAZANDI Perinatoloji ve Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı

metogirl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
12
1
16
İzmir
Merhabalar arkadaşlar.. Yüksek riskli gebelikler uzmanı Prof.Dr.Mert KAZANDI'ya gidiyorum. İlgisinden ve bilgisinden çok memnunum. Arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim ama gerçekten çok ilgili ve harika bir doktor. Tavsiye ediyorum. Bayraklı'da muayenehanesi var, ücreti 200 TL. İnternette biraz araştırınca çok güzel haberler okudum ve herkesin bilgilenmesi gerektiğini düşündüm. Hatta şöyle bir siteye denk geldim ki ödüllü bir doktormuş kendisi.. PROF. DR. MERT KAZANDI

merhaba,bende bu doktora gitmek istiyorum umarım randevu bulabilirimm :18:

ege ünide önerebileceginiz yuksek riskli gebelik uzmanı baska varsa bana yol gösterebilirmisiniz acaba?

merhaba,bende bu doktora gitmek istiyorum umarım randevu bulabilirimm :18:

ege ünide önerebileceginiz yuksek riskli gebelik uzmanı baska varsa bana yol gösterebilirmisiniz acaba?

3 aylık hamileyim. Daha önce iki kez düşük yaptım. Çok araştırdım, herkes Prof.Mert Bey'i önerdi. Takibinden çok memnunum. Öncelikle insan, paraya pula değer vermeyen bir bilim adamı. Herkese tavsiye eder, kendisine sonsuz teşekkür ederim.

Astım hastası olan annemi geçen hafta çevremin tavsiyesiyle Prof. Dr. Mert KAZANDI'ya ameliyat ettirdim. İyi ki onu tavsiye etmişler. Bu sayede tanıştım. Böyle mükemmel doktor tanımadım. Herkese tavsiye ediyorum.

Prof. Dr. Mert Kazandı'nın hastasıyım. Daha önce 2 kez düşük yaptım. Şu an 4 aylık hamileliğim sorunsuz geçiyor. Doktor beyin bloğundan düşükle ilgili ödül kazandığını öğrendim. Herkese öneririm.

Ben de 2 kez dusuk yaptim. Bebeklerin 8.haftada kalp atisi durdu. Yurtdisinda 3 dusukten once inceleme yapilmiyor. Mert bey bu konuda ne gibi bir yol izledi? Hangi testler yapildi?

Merhabalar arkadaşlar.. Yüksek riskli gebelikler uzmanı Prof.Dr.Mert KAZANDI'ya gidiyorum. İlgisinden ve bilgisinden çok memnunum. Arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim ama gerçekten çok ilgili ve harika bir doktor. Tavsiye ediyorum. Bayraklı'da muayenehanesi var, ücreti 200 TL. İnternette biraz araştırınca çok güzel haberler okudum ve herkesin bilgilenmesi gerektiğini düşündüm. Hatta şöyle bir siteye denk geldim ki ödüllü bir doktormuş kendisi.. PROF. DR. MERT KAZANDI
Merhaba
Doktor Bey'e ne kadar doğum ücreti verdiniz acaba

Prof. Dr. Mert Kazandı'nın hastasıyım. Daha önce 2 kez düşük yaptım. Şu an 4 aylık hamileliğim sorunsuz geçiyor. Doktor beyin bloğundan düşükle ilgili ödül kazandığını öğrendim. Herkese öneririm.
Merhaba
Doktor Bey'e doğum ücreti ne kadar vermiştiniz
Tşk

Back