Prof DR M. Rusen Kapucu hakknda bilgi

kimse bişe yazmamış ne kdr yardımcı olucak bu sözlerim bilmiorum ama bnm bi arkadaşım oldu henüz görüşemedik ama kendisi burnundan çok memnun ve etrafındaki herkesn çok beğendiğini sölüyor.

ruşen kapucuya burun estetıgı olan hıç kımse yok mu koskoca forumda yaa

ben 3 gün önce burun ameliyatı oldum Ruşen beye, sonucu ben de merak ediyorum şu an alçıda

Arkadaslar rusen beye karın germe ameliyatı olucam kismetse...kendisine daha önce bu ameliyatı olan var mı? Kendisini tavsiye üzerine buldum.ama sizlerinde tecrubelerinden faydalanmak isterim...

karın germe konusunda bir bilgim yok ama ben kendisine burun ameliyatı olmuştum 1bçk ay önce çok memnunum sonçtan, eli hafif ve ayarlı diyebilirim:) yapamayacağı birşeyi de yaparım demeyen, hastasını kandırmayan, söylediğini yapabilen bir doktor...

Cevabın için teşekkürler... Burnundan memnun kalman çok iyi esiminde burunda sıkıntısı var.benden sonra sıra ona gelecek))
Rusen bey banada güven verdi. zaten ondan önce iki doktor ile görüştüm icime sinmediler..şimdi gün sayıyorum umarım her şey yolunda gider ve burada tecrubelerimi paylaşırım...

Son düzenleme:
rica ederim:) ben de burun ameliyatı olmadan önce çok fazla doktor araştırdım sıkıntı yaşadm ama bana en çok güven veren de ruşen bey oldu, sonucunda da yanıltmadı . burun konusunda çok fazla tanınmış yada en azından burada fazla adı geçen bir doktor değil. ama ben sonucundan çok memnunum Allaha şükür:) umarm sen de memnun kalırsn:) eşin eğer burun ameliyatı olacaksa ruşen beyi tavsiye edebilirim rahatlıkla, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

Merhaba,
Ben de Ruşen beye burun ameliyatı oldum. aslında bir arkadaşım meme küçültme-dikleştirme olmuştu, sonucundan çok memnundu, o vesileyle gittim. Ben de çok memnun kaldım. burnum kemerliydi, nefes almakta da hafif zorluğum vardı. Ruşen bey gerçekten dürüst bir insan, dürüst bir doktor. Olası komplikasyonları şunu, bunu dürüstçe anlatıyor, güven verdi bana. Hastaya müşteri gözüyle bakıp, samimiyetsiz davranmıyor. Sonucum da iyi oldu, buradan teşekkür ediyorum kendisine.

Ruşen Beye burun ameliyatı olan başka kimse yok mu? Kendisine muayene oldum. Güven verdi bana ama benim burnumun epey bir işlem geçirmesi gerektiğini söyledi. Bir de hastane konusunda biraz tedirginim şu an. Eğer olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…