Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof. Dr. Hüseyin Cengiz Labioplasti ameliyatı
- Konu Sahibi mrsangell
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şuan her şeyden memnunum. Nerdeyse düzeldi ufak tefek dikiş izleri var ama onlarda 1-2 aya geçecekmiş. Aşırı rahatladım her konuda çok memnunum.Su an nasıl oldu düzeldi mi
- 4 Eylül 2022
- 16
- 1
- 16
- 28
Merhaba bende bugün Hüseyin beye gittim malesef bitmek bilmeyen bir akıntım var en son araştırarak profesörlüğüne güvenerek ona gittim bakalım tedavi sürecim nasıl gecicek. Bana iç dudaklarım büyük olduğu için bu ameliyatı önerdi ama ben çok korkuyorum hissizlik yasamaktan yada görüntüsünü kötü yapmaktan
Merhaba bende bugün Hüseyin beye gittim malesef bitmek bilmeyen bir akıntım var en son araştırarak profesörlüğüne güvenerek ona gittim bakalım tedavi sürecim nasıl gecicek. Bana iç dudaklarım büyük olduğu için bu ameliyatı önerdi ama ben çok korkuyorum hissizlik yasamaktan yada görüntüsünü kötü yapmaktan
Merhaba hiç korkmayın hissizlik asla olmadı ben çok memnunum kendisinden ve görüntüsünden. Eğer ihtiyacınız varsa gerçekten yaptırınMerhaba bende bugün Hüseyin beye gittim malesef bitmek bilmeyen bir akıntım var en son araştırarak profesörlüğüne güvenerek ona gittim bakalım tedavi sürecim nasıl gecicek. Bana iç dudaklarım büyük olduğu için bu ameliyatı önerdi ama ben çok korkuyorum hissizlik yasamaktan yada görüntüsünü kötü yapmaktan
- 4 Eylül 2022
- 16
- 1
- 16
- 28
Teşekkür ederim umarım bi sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun sizede cinsel hayata ne kadar süre sonra dönebildinizMerhaba hiç korkmayın hissizlik asla olmadı ben çok memnunum kendisinden ve görüntüsünden. Eğer ihtiyacınız varsa gerçekten yaptırın
yazalı uzun olmuş ama şimdi gördüm. Ben bu doktora polip amaeliyatı oldum ve kendisiyle tanıştığım güne lanet ediyorum maalesef. İlk başta her şey çok güzel gibi idi; ancak ameliyat sonrası semptomlarım oluşup ilgilenmediğinde farklı bir doktora göründüğümde anladım. Kendisine hamilelik için genel muayene amaçlı gittim ve hiçbir sıkıntım yoktu. 1cm lik polip tespit etti ve alalım dedi ben de internet yorumlarından çok güven aldığımdan hamilelik sürecinde risk de almamak için histeroskopi oldum. Ancak histeroskopi sürecinde polibi histeroskopi ile değil küreyerek yaptığını anladık. Rapora yazdığı küretajı neden yaptığını sorduğumda ise herkese yaptığını ifade etti. Ve ben eşimle hiç bir denemeye girmeden olduğum bu histeroskopi sonrası Ocak 2022 den beri rahim yapışıklığı ile mücadele ediyorum. Umarım siz bir sorun yaşamazsınız ancak ben bu doktorun internetteki hiç bir yorumuna güvenmiyorum yaşadıklarımın yaşanmaması için kendisinin bulunduğu başlıklara bu yazıyı ekliyorum.Merhaba yaklaşık 1 hafta önce Prof. Dr. Hüseyin Cengiz’den labioplasti ameliyatı oldum. Öncelikle bu doktordan ameliyat olan var mı?
Sürecim güzel gidiyor, ilk gün aşırı ağrım olmuştu ki normal, çünkü ilk gün sonuçta. İkinci gün ağrılarım çok hafifledi nerdeyse yok gibiydi ama dikiş yerlerim acıyordu. Sonraki günler de sıfır acıyla devam ettim ve kontrole gittim. Gayet güzel ilerlediğimi söyledi doktorum. Dikişler kabuk bağlamaya başlamış. Şuan normal hayatıma döndüm 1 haftada. Endişem sadece o bölgem çok tuhaf duruyor klitorise dokunulmamış orası hala aynı duruyor ama alt kısım içerde kalmış gözükmüyor yani kesilmiş. Bakalım 3 hafta sonra güncelleyeceğim. Benim doktoruma yaptıran varsa yorum yapsın lütfen.
Üzüldüm adınıza. O tarz bir hastalığım olmadı çok şükür ama benim yaptırdığım estetik olduğu için bundan memnun kaldım. Çok fazla araştırarak buldum bu doktoru yapılan yorumlar gerçek olduğuna inanıyorum çünkü benimle çok ingilenildi. Size o şekilde denk gelmiş demek ki üzüldüm gerçekten geçmiş olsunyazalı uzun olmuş ama şimdi gördüm. Ben bu doktora polip amaeliyatı oldum ve kendisiyle tanıştığım güne lanet ediyorum maalesef. İlk başta her şey çok güzel gibi idi; ancak ameliyat sonrası semptomlarım oluşup ilgilenmediğinde farklı bir doktora göründüğümde anladım. Kendisine hamilelik için genel muayene amaçlı gittim ve hiçbir sıkıntım yoktu. 1cm lik polip tespit etti ve alalım dedi ben de internet yorumlarından çok güven aldığımdan hamilelik sürecinde risk de almamak için histeroskopi oldum. Ancak histeroskopi sürecinde polibi histeroskopi ile değil küreyerek yaptığını anladık. Rapora yazdığı küretajı neden yaptığını sorduğumda ise herkese yaptığını ifade etti. Ve ben eşimle hiç bir denemeye girmeden olduğum bu histeroskopi sonrası Ocak 2022 den beri rahim yapışıklığı ile mücadele ediyorum. Umarım siz bir sorun yaşamazsınız ancak ben bu doktorun internetteki hiç bir yorumuna güvenmiyorum yaşadıklarımın yaşanmaması için kendisinin bulunduğu başlıklara bu yazıyı ekliyorum.
Cinsel hayatım ne yazık ki yok bekarım fakat 1.5 ay sonra cinsellik olabileceğini düşünüyorum çünkü hiç bir ağrı acı kalmıyor.Teşekkür ederim umarım bi sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun sizede cinsel hayata ne kadar süre sonra dönebildiniz
Merhaba hissizlik yaşamazsınız çünkü klitorise dokunmuyor. Sadece çirkin ve sarkan yerleri kesiyorMerhaba bende bugün Hüseyin beye gittim malesef bitmek bilmeyen bir akıntım var en son araştırarak profesörlüğüne güvenerek ona gittim bakalım tedavi sürecim nasıl gecicek. Bana iç dudaklarım büyük olduğu için bu ameliyatı önerdi ama ben çok korkuyorum hissizlik yasamaktan yada görüntüsünü kötü yapmaktan
Defalarca kendisine ameliyat sonrası adet olamadığımı, adetimin azaldığını söylememe rağmen hiç önemsemedi. Yapışıklık ihtimalini sorduğumda 1000de birden bile az ihtimal olduğunu söyledi. Ameliyat olana kadar benimle de çok ilgiliydi; ancak ameliyat sonrası yaşadığım adet azalması ile hiç ilgilenmedi. Gittiğim doktorlar polibi rapora yazdığı gibi histeroskopi ile değil, küretajla yaptığını belirtti. Ve hamilelik beklentisi olan birine nasıl böyle bir işlem yapabildiğini sordular. Kenidsine gittiğimde ise ben ameliyat yaptığım herkese kürtaj yapıp parça alıyorum gibi bir cevap aldım. Estetik rahim içine bir müdahale olmadığından farklı bir süreçtir riskleri farklıdır elbet. Ancak ben buradan her işlemi her doktorun yapmaması gerektiği, her kadın doğumcunun farklı alanda uzmanlaştığını ve mutlaka uzmanlık alanının araştırılması gerektiği uyarısını benzer süreç yaşayacak arkadaşlara iletmek isterim.Üzüldüm adınıza. O tarz bir hastalığım olmadı çok şükür ama benim yaptırdığım estetik olduğu için bundan memnun kaldım. Çok fazla araştırarak buldum bu doktoru yapılan yorumlar gerçek olduğuna inanıyorum çünkü benimle çok ingilenildi. Size o şekilde denk gelmiş demek ki üzüldüm gerçekten geçmiş olsun
Evet haklısınız. Yapılan bazı işlemleri herkes yapamaz. Herkesin alanına yoğunlaştığı bölüm ve profesyonellik başkadır. Talihsiz bir olay gelmiş başınıza bu yüzden üzüldüm. Umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsınız…Hüseyin Beyden beklemezdimDefalarca kendisine ameliyat sonrası adet olamadığımı, adetimin azaldığını söylememe rağmen hiç önemsemedi. Yapışıklık ihtimalini sorduğumda 1000de birden bile az ihtimal olduğunu söyledi. Ameliyat olana kadar benimle de çok ilgiliydi; ancak ameliyat sonrası yaşadığım adet azalması ile hiç ilgilenmedi. Gittiğim doktorlar polibi rapora yazdığı gibi histeroskopi ile değil, küretajla yaptığını belirtti. Ve hamilelik beklentisi olan birine nasıl böyle bir işlem yapabildiğini sordular. Kenidsine gittiğimde ise ben ameliyat yaptığım herkese kürtaj yapıp parça alıyorum gibi bir cevap aldım. Estetik rahim içine bir müdahale olmadığından farklı bir süreçtir riskleri farklıdır elbet. Ancak ben buradan her işlemi her doktorun yapmaması gerektiği, her kadın doğumcunun farklı alanda uzmanlaştığını ve mutlaka uzmanlık alanının araştırılması gerektiği uyarısını benzer süreç yaşayacak arkadaşlara iletmek isterim.
Umarım...Evet haklısınız. Yapılan bazı işlemleri herkes yapamaz. Herkesin alanına yoğunlaştığı bölüm ve profesyonellik başkadır. Talihsiz bir olay gelmiş başınıza bu yüzden üzüldüm. Umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsınız…Hüseyin Beyden beklemezdim
- 4 Eylül 2022
- 16
- 1
- 16
- 28
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben hala işlem yaptıramadım çünküyazalı uzun olmuş ama şimdi gördüm. Ben bu doktora polip amaeliyatı oldum ve kendisiyle tanıştığım güne lanet ediyorum maalesef. İlk başta her şey çok güzel gibi idi; ancak ameliyat sonrası semptomlarım oluşup ilgilenmediğinde farklı bir doktora göründüğümde anladım. Kendisine hamilelik için genel muayene amaçlı gittim ve hiçbir sıkıntım yoktu. 1cm lik polip tespit etti ve alalım dedi ben de internet yorumlarından çok güven aldığımdan hamilelik sürecinde risk de almamak için histeroskopi oldum. Ancak histeroskopi sürecinde polibi histeroskopi ile değil küreyerek yaptığını anladık. Rapora yazdığı küretajı neden yaptığını sorduğumda ise herkese yaptığını ifade etti. Ve ben eşimle hiç bir denemeye girmeden olduğum bu histeroskopi sonrası Ocak 2022 den beri rahim yapışıklığı ile mücadele ediyorum. Umarım siz bir sorun yaşamazsınız ancak ben bu doktorun internetteki hiç bir yorumuna güvenmiyorum yaşadıklarımın yaşanmaması için kendisinin bulunduğu başlıklara bu yazıyı ekliyorum.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben hala işlem yaptıramadım çünkü şikayetlerim hala bitmedi akıntı verdiği ilaçlar bi işe yaramadı malesefyazalı uzun olmuş ama şimdi gördüm. Ben bu doktora polip amaeliyatı oldum ve kendisiyle tanıştığım güne lanet ediyorum maalesef. İlk başta her şey çok güzel gibi idi; ancak ameliyat sonrası semptomlarım oluşup ilgilenmediğinde farklı bir doktora göründüğümde anladım. Kendisine hamilelik için genel muayene amaçlı gittim ve hiçbir sıkıntım yoktu. 1cm lik polip tespit etti ve alalım dedi ben de internet yorumlarından çok güven aldığımdan hamilelik sürecinde risk de almamak için histeroskopi oldum. Ancak histeroskopi sürecinde polibi histeroskopi ile değil küreyerek yaptığını anladık. Rapora yazdığı küretajı neden yaptığını sorduğumda ise herkese yaptığını ifade etti. Ve ben eşimle hiç bir denemeye girmeden olduğum bu histeroskopi sonrası Ocak 2022 den beri rahim yapışıklığı ile mücadele ediyorum. Umarım siz bir sorun yaşamazsınız ancak ben bu doktorun internetteki hiç bir yorumuna güvenmiyorum yaşadıklarımın yaşanmaması için kendisinin bulunduğu başlıklara bu yazıyı ekliyorum.