Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof. Dr. Fuat Yuksel Meme Buyutme Sorularınızı Yanıtlayabilirim
- Konu Sahibi pella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben gogus estetigi oldum canım yaklasık 20 gun once oldum ben cok memnun kaldım Fuat Bey'den. Bana bir kac alternatif sundu ama ben Çağıner Hastanesini sectim en uygunu oydu benim için. 4000 tl tuttu hersey dahil ama prof bir doktor için bence iyi rakam. Benim bir arkadasım da Fuat Yuksel e burun ameliyatı olacak ama burun ne kadar onu bilmiyorum canım.
ben gogus estetigi oldum canım yaklasık 20 gun once oldum ben cok memnun kaldım Fuat Bey'den. Bana bir kac alternatif sundu ama ben Çağıner Hastanesini sectim en uygunu oydu benim için. 4000 tl tuttu hersey dahil ama prof bir doktor için bence iyi rakam. Benim bir arkadasım da Fuat Yuksel e burun ameliyatı olacak ama burun ne kadar onu bilmiyorum canım.
pella selam,
burun estetiği olacak arkadasın oldu mu ? bu arada cagıner hastanesı nasıl ben burun estetıgı dusunuyorum..bu konuda tavsıye verebılır mısın .tesekkurler.
pella selam,
burun estetiği olacak arkadasın oldu mu ? bu arada cagıner hastanesı nasıl ben burun estetıgı dusunuyorum..bu konuda tavsıye verebılır mısın .tesekkurler.
Merhaba arkadaslar bugun ameliyatımın 7.gunu ve ben Prof Dr Fuat Yuksel i tercih ettim.
Karar asamasının ne kadar zor oldugunu bildigim için (ki ben de 4yıl boyunca karar
verememiştim) sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
sitesine baktım sımdı.sıtede oldukca acıklayıcı bılgıler vermıs o kadar doktorn sıtesını ınceledım hepsı aynı seylerı yazmıs ama bu doktor butun negatıf seylerı ve nedenlerını amelıyat sonrası olasılıkları acık bır dılle yazmıs bu da guven verıcı
oy oy benim doktorcumun burdada başlığı açılmış
2009 temmuz ayında burun ameliyatı olmuştum fuat beye hatta başlıkta açmıştım burun estetiği bölümüne
ozaman narkozlu halimle bile çekilmiş resimlerim vardı
ben çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım görenlerde çok beğendiler beğeniyorlar
benim burnum çocukken kırılmış ve yanlış kaynamıştı sol taraf kapalıydı,bir türlü cesaret edemiyordum ama hep istiyordum
sonra zaten kırık olan burnumun üstüne birde dolap kapağı düşüpte yeniden çatlayana kadar
bir çok doktorla görüştüm ve sonunda fuat beye karar verdim
randevumu aldım ve sabah ameliyat oldum akşam metrobüsle eve gittim ağrı kesici bile almadım evde
benimki gibi sorunlu bir burunu hem estetik açıdan hemde nefes konusunda düzeltti ya helal olsun
göğüs ameliyatımıda ona olmayı çok istedim ama uzaklık açısından gidemedim yakınlarında olanlar fuat beylede görüşmeli en azından bir fikir edinirler ben şiddetle öneriyorum
2009 temmuz ayında burun ameliyatı olmuştum fuat beye hatta başlıkta açmıştım burun estetiği bölümüne
benim burnum çocukken kırılmış ve yanlış kaynamıştı sol taraf kapalıydı,bir türlü cesaret edemiyordum ama hep istiyordum
sonra zaten kırık olan burnumun üstüne birde dolap kapağı düşüpte yeniden çatlayana kadar
randevumu aldım ve sabah ameliyat oldum akşam metrobüsle eve gittim ağrı kesici bile almadım evde
benimki gibi sorunlu bir burunu hem estetik açıdan hemde nefes konusunda düzeltti ya helal olsun
göğüs ameliyatımıda ona olmayı çok istedim ama uzaklık açısından gidemedim yakınlarında olanlar fuat beylede görüşmeli en azından bir fikir edinirler ben şiddetle öneriyorum
oy oy benim doktorcumun burdada başlığı açılmış
selamlar eger hala resımlerınız var ıse burun estetıgı ıcın arkdaslık ıstegı gondermıstım kabul edeblır mısınz tesekkur ederım smdıden.
ben burnumun ssmesınde morarmaasından cok korkuyorm gercı bır hafta ızın alacagım yaptrdıktan sonrada.. bakalım hayırlısı.
selamlar eger hala resımlerınız var ıse burun estetıgı ıcın arkdaslık ıstegı gondermıstım kabul edeblır mısınz tesekkur ederım smdıden.
ben burnumun ssmesınde morarmaasından cok korkuyorm gercı bır hafta ızın alacagım yaptrdıktan sonrada.. bakalım hayırlısı.
malesef burun fotolarım bir sene dolana kadar burdaydı ama sonra meme estetiği olunca onları kaldırdım yüzüm göründüğü için
morarması normal benimde morarmıştı panda gibi gezdim 3-4 gün ama sonra geçti bayada şişmişti yüzüm gören herkes çok beğendi halada beğeniyorlar çok eski arkadaşlarla karşılaştığımda eskiden yaşın daha büyük görünüyordu ne oldu sana diyip duruyorlar ben pişman olmadım allah kimseyi pişman etmesin
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Meme basindan silikon ameliyati olup daha sonra hamile kalip emzirebilen var mi? Nette bu yontem ile emzirilemedigi yaziyor.
Canım ben meme başı kesisi ile ameliyat oldum ama emzirmedim.Forumda ameliyattan sonra hamile kalmış,emzirmiş bir bayan yok canım.Ama şöyle söyleyebilirimki doktorum eger çocuk dogurursam kesinlikle emzirebilecegimi söylüyor ve garantisini veriyor Ben daha çocuk düşünmüyorum tabi ama yinede böyle birşeyi duymak iyi geliyor...Bu yöntemle emziremediginiz yanlış bilgi.
Merhaba arkadaslar bugun ameliyatımın 7.gunu ve ben Prof Dr Fuat Yuksel i tercih ettim.
Karar asamasının ne kadar zor oldugunu bildigim için (ki ben de 4yıl boyunca karar
verememiştim) sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
mereba doktorumun adıyla konu açıldığını yeni gördüm ameliyatdan önce onca araştırdım fuat beyi bende fuat beye meme büyütme oldum daha 1 buçuk ay oldu meme ucundan 1 çocuğum var göğüs ucundan oldum emzirebileceğimi söyledi çok sakin bi doktor benim eşimin istanbuldan diyarbajıra tainii çıktı 2 yıl burdayız ama evimiz ist. geçici düzen kurduk ben tatilde oldum ameliyatımı o yüzden en son 15 gün kontrole gitdim şimdi tek sorunum dikişimin altında beze gibi bişey geliyo tam anlayamaıyorum ama şişlik yok dışardan sadece çok hafif elimle hissediyorum neyapmalıtım bilmiyorum diyarbakırdayım istenbula gitmem gerekiyo arasam telefondan anlayamaz zaten dışardan gözüken bişey yok senin kaç yıl oldu bu konuyu 2011 gözüküyo ama sen nezaman oldun kaç cc kondu göğüs ucumu benim 300 sol 275 sağ dual plan oldu pütürtülü takdırdım ben özelikle kapsüllenme olmasın diye inşallah olmaz öyle bişey korkuyorum elime gelen o beze gibi şeyler ne acaba güle güle kullan geçmiş olsun
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
göğüs estetiği derken? Küçültme mi, büyütmemi, dikleştirme mi?
Fuat bey benim de görüşeceğim dr. Lar arasında...süreci anlatırsanız sevinirim.
görüşmeye bile gitmeden vazgeçtin şanslı arkadaşım benim
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Arkadaşlar bu konuda 4 yıl çocuk emzirmis bir anne olarak bi uyarıda bulunmak isterim bazı özel tekniklerle yapılan meme büyütme ameliyatlari emzirme ye engel değil ama bence bebeğe karar verilecekse cikarttirmak daha uygun geliyor bana çünkü benim minnacik göğüsler bile emzirme döneminde Pamela Anderson a yaklaşıyor özellikle ilk üç ay hatta bu yüzden alt kısmında çatlamalar bile oldu bir de silikon olsa içinde aşırı büyümeden dolay çatlama ve deformasyon fazla olur büyük ihtimalle sonrasında bir toparlama gerekebilirMeme basindan silikon ameliyati olup daha sonra hamile kalip emzirebilen var mi? Nette bu yontem ile emzirilemedigi yaziyor.
Canim herkezde farkli oluyor,mesela minnacikin bir meme litrelerce sut veriyor,ama oyle sismiyor,ve bozulmuyor,bazilariise 3 ay emzirip berbat oluyor.Benimkiler kafam kadar olmustu o yuzden cok kotu hale geldiler,insandan insana deisiyor.Arkadaşlar bu konuda 4 yıl çocuk emzirmis bir anne olarak bi uyarıda bulunmak isterim bazı özel tekniklerle yapılan meme büyütme ameliyatlari emzirme ye engel değil ama bence bebeğe karar verilecekse cikarttirmak daha uygun geliyor bana çünkü benim minnacik göğüsler bile emzirme döneminde Pamela Anderson a yaklaşıyor özellikle ilk üç ay hatta bu yüzden alt kısmında çatlamalar bile oldu bir de silikon olsa içinde aşırı büyümeden dolay çatlama ve deformasyon fazla olur büyük ihtimalle sonrasında bir toparlama gerekebilir
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Tabi olabilir ama emzirme zaten normalde sıkıntılı bir süreç silikonlar varken emzirmenin cok rahat olacağına inanmıyorum doktorlar sorun olmaz derken ameliyat kesisi süt kanallarını kesmez yani teknik olarak evet emzirmeyi etkilemez diyorlar ama işin pratiği bambaşka olabiliyor bazen ben olsam ya bebekten sonra meme ameliyatı düşünürüm ya da çıkarttıririm Hamilelikten önce, bebeği emzirmek muhteşem memeleri sahip olmaktan çok daha güzel bir duygu hala memeden kesmenin sızısı içimdedir o da ikisi de 21-22 ay emmesine rağmen. .yani çocuk doğurma mis olanlar 2 kere düşünmeli her olasılığı....