Prof.Dr. Engin Oral hakknda bilgi

G

gonulefe

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gonulefe
internasınol özel hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum bölüm başkanı.İki tane muayanehanesi var.fiatlarda öyle dudak falan da uçuklatmıyor.şahane bi ekibi var.bana bir çok dr. rahimimi almaları gerektiğini söyledi.bize verilen referansla son bi şans daha deyip engin hocaya gittik.yaşım 30.düşünsenize çocuğunuz olmayacak erkenden rahiminiz alınacak kafayı yemek üzereydim..engin hocayla tanışmak hayatımda ki önemli dönüm noktası oldu.çok başarılı ve temiz bir ameliyatla beni erkenden rahim aldırma felaketinden kurtardı.yine hiçççç ama hiçç çocuğun olamaz tüp bebek bile deneme diyenlere büyük bir ibrette ameliyattan bi 6 ay sonra doğal yöntemle bebeğim oldu.oğlum efe şimdi 19 aylık.
prof. engin orala o kadar minnettarım ki bunu nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.
lütfen hanımlar dünyaya bir kere geliyoruz.hayatınız çok önemli .maddiyatı bi yana bırakıp her zaman doğru insanların elinde sağlık bulun.yoksa şifa bulucam diye abuk subuk işlemlere maruz kalmayın..
bu arada kilo problemi olan canım arkadaşlarım engin hocanın hastası olduktan sonra kilo sorununuz kalmaz.acayip kilo takıntılıdır söylemedi demeyin.75 kilo ile doğum yaptım ve sadece beslenmeme dikkat ederek 55 kiloya düştüm.eee ucunda engin hocanın fırçası var..alkisalkisalkis:dance: (şaka değil dirrrr)...her şey için tekrar sağolun hocam...iyi ki hayatımızdasınız.!!!!!!!!!!!!!!!:enbuyukkk:

X