Arkadaşlar merhabalar.Prof.dr.Ebru Dikensoy a labıoblastı işlemı yaptırmayın sakın.daha önce ben yaptırdım yamuk yumuk egrı bugru asımetrık bı sonuç çıktı ortaya.bölgeme bakınca korkudan şoka gırıyırdum psıkolojım bozuldu bu yüzden.prof dıye guvendım ama yanıldım dalında çok ıyı bır Dr olması estetık ıslemlerden anlaması anlamına gelmıyormus ne yazık ki bu konuda tecrübesı yok.uyarmak ıstıyorum kı kımse Benım yaşadığımı yaşamasın.Allah tan pay bırakmısta sonra gıdıp op.dr.Yeşim Yerçok hocaya düzelttırdım şimdi çok memnunum şükür esaretım bıttı.lutfen dr secımınızı ıyı yapın kımsenın organınızı sakatlamasına ızın vermeyın.
Merhaba, ben de Ebru Dikensoy a labioplasti oldum maalesef benim de kötü durumum. Asimetri de var ancak asimetriden daha çok klitorisin üstünü kaplayan deri yok ve hassasiyet var rahatsızlık veriyor. Sizinki nasıldı, nasıl düzeldi ben de şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba, ben de Ebru Dikensoy a labioplasti oldum maalesef benim de kötü durumum. Asimetri de var ancak asimetriden daha çok klitorisin üstünü kaplayan deri yok ve hassasiyet var rahatsızlık veriyor. Sizinki nasıldı, nasıl düzeldi ben de şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Senden ricam korkma sabırlı ol psikolojinı yıpratma sakın ve sakın revızyon ıcın yıne aynı kısıye gıtme yapamayan yapamıyor zaten.paranı bırıktır ve tecrübe sahıbı bır Dr de revızyonunu yaptır ben öyle yaptım.Baska türlü bi caresı yok ne yazık kı.senın benım uzerımden tecrübe ve para kazanmaya çalışıyorlar.bırgun kendısıde caresız kaldığında anlar ancak ne yaşattığını