• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Cemal Şenyuva hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam kk üyüleri yakın zamanda burun estetiği olucam yaşımın dolmasını bekliyorum 17 yaşında olucam büyük ihtimalle bu yüzden pr.doktorlar araştırıyorum emin ellere bırakmak için kendimi bu doktor hakkında bilgi istiyorum ameliyat yaptıranınız varmı sitesine girdim burun esteteği yaptıran kişlilerin fotoları vardı çok güzel yapmış adam tam istediğim gibi bana yardımcı olabilirmisiniz

merhaba rabiya... bende burun estetigi olucam ve kafam karisik. Cemal Senyuvayi dusunuyorum. Sen gorustunmu ameliyatini ona mi yaptirdin?

Cemal Şenyuva, işini gerçekten biliyor :) Bugün görüştük ve o kadar memnun kaldım ki.. Yakında tekrar gideceğim ve son kararları vereceğiz.

Cemal senyuva hakkinda acil bilgiye ihtiyacim var. Ameliyat olmam gerekiyor bana yaridmci olur musunuz??

Cemal senyuva istanbul fulya da.
Ben 10 aralik gunu kendimi cemal beyin ellerine teslim edicem :)
Hayirlisi bakalim, dua edin lutfen...

Evet sonunda cemal senyuva ya ameliyat oldum ve cok mutluyum :) henuz burnumdaki sargilar alinmadi ama hic aci ve agri hissetmemis olmam ve cemal beyin ilgi alakasi yeter zaten :)

San nasil burnun bu doktor hakkinda pek bisey yok nedense

Cemal Beyi bende tanıyorum yıllardır, Cerrahpaşa da prof.

kendisine meme ameliyatı ve facelift yaptıran arkadaşlarım var, çok memnunlar. Burun konusunda bilgim yok ama çok titiz çalışan ve işini hakkıyla yapan, çok güvenilir bir insan olduğunu biliyorum herşeyden önce. Hastasına ayırdığı zaman, gösterdiği ilgi mükemmel. Herşeyi artısıyla olduğu gibi eksisiyle de baştan dürüstce anlatır. Gidip bir görüşün derim

selam bende burun ameliyatı olacagım yakın zaman da hem rahat nefes alamıyorum hemde seklınden dolayı. Doktor arastırıyorum daha önce onur erola muayne oldum ama tam olarak kafama yatmadı sanki ameliyatlara o girmiyormus diye duydum. cemal senyuvayı tavsiye ettiler ama hiç bir fikrim yok daha önce cemal beye ameliyat olan var mı ? ameliyatlardan sonra burun düşmesi oluyor diyorlar. Kafam cok karısık gercekten hangi doktor iyi bilmiyorum yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim:)

Back