Prof.Dr .Bülent Tıraş ile Tüp Bebek Tedavisi Görenlerin Başarı Hikayeleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.731
27.703
49
Hayatın her döneminde bizimle benzer durumları yaşayan insanların aynı sorunla nasıl başettiğini,hangi aşamalardan geçtiğini ve sonuçta da mutlu sona ulaştığını bilmek hepimize iyi gelir.Hele ki bu durum çocuk sahibi olmak ile ilgiliyse daha bir önem kazanır..

Gelin bu başlıkta Prof.Dr.Bülent Tıraşa Tüp bebek tedavisi yaptıran ve nihayetinde bebek sahibi olacak ve olmuş kadınların heyecanlarını,mutluluklarını,hikayelerini paylaşalım...Aynı tedaviyi görenlere umut olsun,ışık olsun....

16472822_10155734023673356_1914776562768210109_n.jpg
26169527_10156948645313356_1268630594655886745_n.jpg

(Belirttiğim gibi bu başlık mutlu sonların paylaşıldığı bir yer olacak.Bu nedenle burda negatif ,olumsuz,eleştiri içeren mesajlar yazmayınız,silinecektir.)

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba sekiz yıllık evli bir bayanım bülent hocamla tanışmadan önce farklı hastanelerde üç kez aşılama ve dört kez tüp bebek tedavisi gördüm am hep hüsran gittiğimiz farklı hastaneler hep aynı şeyi söyledi kesin olur ama sonuç hüsran neden olmuyor araştırılmadan hemen trsfer yapılıyor ama olmuyor maddi ve manevi olarak çok sarsıldık neyse bülent hocam da tüp bebek tedavisi gören ve gebe kalan komşumuz bülent hocamız önerdi ve ben ve eşim bülent tıraş hocamıza tedavi olmaya karar verdik 05/01/2017 tarihinde İstanbul’a gittik bizi çok güzel karşıladılar Bülent hocamızın yanına gittik durumumuzu anlattık benim yumurtalarımda sıkıntı vardı hoca bize farklı bir tedavi uygulayacağını açık bir şekilde anlattı ve tedaviye başladık hoca tedavi boyunca tüm hastaları ile olduğu gibi bizimle de gayet çok iyi İlgilendi tedavimiz yaklaşık 3 ay sürdü DNA testi mikro çip elinden geldiği kadar tüpbebek tedavisi tedavisinde yapılması gereken herşeyi yaptı Allah’a şükür Bülent Hocam her hastaya ne kerekiyorsa o tedaviyi yapıyor transfer olduk hecanlı bir bekleyiş ve gebelik testi yaptırdık tutmuş acı badem maslak hastanesi aradı sonucumuzu öğrendi ve taki Doğum yapana kadar aradılar diğer hastaneler gibi değil unutmuyorlar 20/01/2018 kuzım dünyaya geldi allah a şükürler olsun şimdi bir kızım var bana evlat kokusunu tattıran önce Allah’a sonsuz şükürler olsun sonra bu mutluluğumuzun bir parçası olan Bülent Traş hocama ve tüm Acıbadem maslak tüp bebek çalışanlara teşekkür ediyorum
Eğer tüp bebek yaptırmak isteyen çoçuk sahibi olmak isteyen herkesin Bülent traş hocamıza gitmesini şiddetli tavsiye ediyorum allah herkese bu duyguyu yaşatsın

Selamlar,
Ben 2014 mayis ayinda cikolata kisti ameliyati ve ayni senenin kasim ayinda leep operasyonu gecirdikten sonra, cocuk sahibi olmayi denedim ancak basarisiz oldu. Bu operasyonlarim amerikan hastanesinde yapildi.
Sonrasinda 2016 yilinda doktoruma gittigimde kistimin tekrar nuksettigi ve 10 cm oldugu, 2. Bir ameliyat olursam bebek sahibi olmamin riske girecegi soylendi ama kist ile de hamile kalmam neredeyse mumkun degildi. inanilmaz moralim bozuldu. Sonrasinda tup bebek arastirmaya basldim ve arama motorunda cikan ilk isim bulent tiras oldu. Hemen randevu aldim bir fikir aayim en azindan diye. Tup bebek sureci cok gozumu korkutuyordu, ameliyat olup tekrar dogal yollari denemek istiyordum acikcasi. Bulent hoca muayenede gayet sakin bir sekilde kesinlikle ameliyat olma dedi ve kararsiz gittigim hastaneden, ilk ignemi olarak ciktim.
Oncelikle hemen 1 hafta icinde histereskopi operasyonu ile rahim yapisikliklarim giderildi. Cok kolay bir operasyondu. Sonrasinda 2 ay sure ile kistim baskilandi ve yumurta buyutme surecim basladi. Bu donemde hem bulent hoca hem uzman doktorlari hem de hemsireler inanilmaz destek oldular. O donemde agri nedeni ile aciline gittigim baska bir hastanede durumumu anlattigimda ordaki kadin dogum doktoru 10 cm kist ile tup bebek mi deniyorsunuz bile demisti bana. Ancak ona ragmen yumurtalar buyutuldu ve 16 tane yumurta toplandi. Her olcum yapmaya gittigimde az buyuduyse bile ordaki herkes moral verdi bana daha da buyuyecek merak etme diye. Yumurta toplanmasi ve embryolar olustuktan sonra sira transfere geldi. Ancak bende ilaclar bir miktar ates yapmisti ve cok stresliydim. Bulent hoca transferi yapmadi, risk almayalim git dinlen toparlan, rahim kendini toparlasin 2 ay sonra yapalim dedi. Ve ben orda ne kdr dogru bir doktor sectigimden emin oldum. 4 tane embryom vardi ve bulent hoca istese transferi yapardi, tutmazsa tekrar yapardi. Ancak ne risk aldi ne de beni yordu, dogru zamani bekledi. Hem maddiyat hem manevi yorgunluk tarafinda hep hastasini dusundu ki bence bu cok onemli.
Sonrasinda ilk transferde ikiz bebek mujdesi aldim ve Ekim ayinda ikizlerime kavustum. Bu arada kistim de hamilelikle beraber neredeyse kayboldu.
Cok icten bir sekilde cocuk sahibi olacak herkese Bulent Tiras'i rahatlikla tavsiye ederim. Surec biraz zorlu, deneyimsiz, laboratuari donanimli olmayan yerlerde bosuna para harcamaktansa, kendinizi dogru ellere teslim edin derim.

Merak edenler ozelden mesaj yazarsaniz da seve seve yardimci olurum.

Merhaba arkadaşlar. Birgün hamileyimmm diye çığlık atmayı nasip et Allahım diye dua ederdim hep...7 yıllık evliyim ve şimdi ikizlerim 1 yaşında . Hikayemi başından anlatacağım; evlenir evlenmez çocuğum olsun istedim, 6 ay bekledim ama olmadı. Hemen doktora koştum; testler yapıldı herşey çok normal,eşimde de öyle. Doktorum 6 ay daha bekle sonra gel dedi. 6 ay daha geçti ve malesef hamile kalamadım. hemen ilk tedavi yumurta büyütme ile yıllar süren tedaviler başladı, 3 aşıla ve 4 tüp bebek hep hüsranla sonuçlanan. O geçen Zaman'da döktüğüm gözyaşını bir ben bilirim. İnsanların imaları bazen çocuklarını senden sakınmaları.... Malesef bizim toplumumuz çocuğu olmayan kadını eksik görür... İnanın dış gebeliğe bile razıydım hiç o kan değerini sıfırın üstünde göremedim. İşin kötü yanı tespit edilen bir sorunumuz yok. Nerde iyi bir doktor var koşuyorum belki sorun bulunur diye, eşimi bak bu ürolog iyiymiş diye üç kere Ankara'da bir doktora gönderdim. Nohut yiyin demişti, aylarca üç günde bir nohut yedik. yaşlı teyzelerde bel kaldırmalar saçma saçma işler... Umut işte...Bir tüp bebek denememi de Prof Yücel Karaman da yaptım orda da yumurta çatlatma iğnesini büyütme iğnesi diye verdiler... Özür bile dilemediler. Neyse deli gibi araştırıyorum Bülent hocamı tv de izledim. Öğretmenim ya 15 tatilde koştum acıbadem hastanesine. Hocam baktı inceledi dosyamı ve dedi ki sana normal tüp bebek yapmayalım, biraz masraflı Ama Gel Seni Anne Yapalım. Ya o an içimde bir kıpırtı anlatılmaz... Hissetim bu defa olacak dedim... Hocam rahim filmi, histereskopi, mikroçip, genetik tarama, gebelik aşısı gibi daha önce yapılmamış işlemlerle sürecimi ilerletti.Genetik taramadan da iki embriyo sağlıklı geldi. Yerleştirildiği gün hep ağladım, bebeğin isminde su olsun anne çok sulu göz dediler 10 gün sonra test yaptım. Hamileyiiiim diye apartmanı ayağa kaldırdım.Hocama ve tüm ekibe milyonlarca kez teşekkür ederim. Allah razı olsun ve tüm isteyenlere Allah anne olmayı nasip etsin. Hiçbir kadını bu muhteşem duygudan mahrum etmesin

Sebepsiz infertilite teşhisi kondu hiçbir tahlilimde filmimde sıkıntı yoktu sadece rahim şekli y şeklindeydi ve bu hamile kalmaya engel olmayan bir durum. 4 defa kimyasal gebelik ve 2 defa dış gebelik geçirdikten sonra tedaviye başlama kararı aldık ve doktor ve merkez arayışına başladık ve karşımıza Bülent hoca çıktı ilk muayeneye gittiğimiz gün herşey tedavi için uygundu ve hemen başladık tedaviye transfer gününden birkaç gün önce Bülent hoca histeroskopi yapıp 2 ay sonra transfer yapmayı uygun gördü o zaman biraz üzülmüştün hamile kalmam 2 ay gecikecek diye ameliyatımı oldum 2ay sonra transferim yapıldı. tahlil günü geldi hastane aradı sonucumu söyledim tutmamıştı tüm ilaçları kestik 15 gün sonra yeni tedavi yöntemi için görüşmeye gitmiştim düzensiz kanamalarım vardı Hocamın ekibinden Ayşe hanım acaba kistmi oldu dedi bakalım dedi bide ne görsün benim kız tutmuş bebek var deyince 1 saat odada herkese sarılıp ağladım hayatımda hiç unutamayacağım bir gün hemen ilaçlara geri başladık birdaha kanamam olmadı (kanda çikmaması imkansızmış) bülent hocamın lafı abidik gubidik hastanelere gidip tahlil yaptirıyorsunuz ben öyle yaptım sonuçta basit bi gebelik tahliliydi siz öyle yapmayın. Kızım 7 yıl sonra ailemize katıldı hocam ve ekibi sayesinde şimdi 1 yaşında Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba Arkadaşlar
Bir gün gelecek ve bu mutluluğu bende yaşayacağımı hiç ummuyordun 8 aşılama 6 başarısız tüp bebek tedavisi onun ikisi kimyasal gebelikle sonuçlandı artik umudumuzu kayip ettik derken Bülent Hoca ile tanıştık Rahim filmi sonuçu teşhis koyulan doğuştan Rahimperdesi teşhisi konuldu ,ki bundan önce 5 defa filim cekildi birşey yok dendi .histereskopi, mikroçip, genetik tarama, gebelik aşısı sonuçu
15 yil sonra gelen en büyük Mutluluk ikiz oğullarım şu an iki aylık. Allahim çok şükür Bülent Hoca ve ekibine sonsuz teşekkür ederim ,kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ..

İyi günler arkadaşlar öncelik yüce rabbim kendisinden çoçuk istiyen herkese sağlıklı sıhhatli çoçuklar versin. Ben hikayemi anlatmak istedim bir bucuk sene boyunca çoçuk istedik olmayınca doktura gittik doktur eşiminde sper yetmezligi olduğunu söyledi çoçugumuzun normal yolla olmasının imkasıza yakın olduğunu söyledi bizde o an kendimizi tup bebek metkezinde bulduk bu arada eşimin hareketli sperm mi hiç yoktu ve sayısı bir milyondu tup bebek merkezinde bir ay sonra tekrar verdiğinde 5 miliyondu ama yine ileri hareketli sıfırdı sadece yerinde hareketli biraz vardı neyse sonuc olarak biz iki ay içinde ilk tüp bebeğimizi yaptırdık tam hatırlamıyorum ama 8 tane yumurta alındı ve 6 tanesi dollendi ama transfere kadar bir tanesi iyi bir taneside normal durumda kaldı sonuç olarak doktorumuz kalan ikisini transfer etti ve tutmadı biz sonra eşim için doktora gittik en azından bir dahaki sefere kadar sper sayısı ve hareketlişigi artırmaya çalışalımdedik doktor bir tane toz ve bir hap verdi birde internetten ibrahim saraç oğlunu keşfettik allah hem ondan hem doktorumuzdan razı olsun bu arada saraçoğlunun çakşık otu ve keçi boynuzu kürünü e vitamini ve çinko takviyesi kullanmaya başladık ama doktorumuz hiç umutlu konusmadı sadece bir dahaki tup bebege kadar spermlerin güçlenir dedi neyse sonuç olarak eşim bunları kullanmaya başlatık biz yaklaşık dort ay sonra tekrar tup bebek yaptırdık bu sefer ileri hareketli sayısı yuzde 1 2 seviyesine çıkmıştı sevinmiltik toplam sperm sayısı da yedi buçuk miliyon seviyesideydi evet artmaya başlamıştı eşimde düzeleceğine inaniyordu eve hep allah a sığınıp sadece ondan isteyip surekli dua ediyorduk biliyorduk nasip ederse olacak bu arada eşin hep tesbih ve istek namazı kılmaya çalısıyordu arkadaşlar bu arada çok detay veriyorum çünkü hep internetten araştırma yapmaktan kendi durumumuza uyan umut verici bir olayla karşılaşmak istemekten yorulmuştuk neyse sonuç olarak biz ikici tüp bebeği yaptırdık bu sefer 6 yumurta alındı dortu döllendi biz umutsuzluga kapıldık çünkü gecen sefer sadece bir tane kalmıştı ama bu seferde iki rtane hemde dıktorumuz çok iyi tam istedigimiz sekilde yumurtalar dedi neyse tranfer oldumu ama yine olmadı yine husran ama biz hiç bir zaman allah a olan inancımızdan onun gücünün kutretinin herşeye yettiğinden bir ol demesiyle herşeyin olacağı inancından hiçbir zaman şüphe etmedik he günlerce ağladık günlerce yalvardık ama hiçbir zaman isyan etmemeye çalıştık hep tövbe ettik hep dua ettik neyse ikinci tüp bebek denememizde olmayınca biz 5 6 ay ara vermeye karar verdik rahatlamak ve düşünmemek istedik ama allah a dua etmekten allah tan istemekten hiç vaz gecmedik neyse eşim ilaçlari kullanmaya edevam etti kullandıktan uc ay sonra saraç oğlunun kürlerini kullanmaya başladı kürleri kullanmaya başladıktan 4 ay sonra mucize adetim geçmişti ama ben olmamıştırdiye hiç test bile yapmadım on gün geçince eşim bak artık yoksa yok deriz en azından dedi ve çift cizgi evet olmuştu allah bize nasip etmişti olmuştu Allah ıma bin şükür inşallah isteyen herkese veririr olduktan sonra doktora gittik ve eşimin sperm degerleri çok düzelmişti bilmiyorum ama ibrahim saraç oğlunun kürlerini tavsiye ederim bizde işe yaradı insallah sizdede yarar herşeye gücü yeten yüce rabbin sizede en hayırlısından evlatlar verir

İyi günler arkadaşlar öncelik yüce rabbim kendisinden çoçuk istiyen herkese sağlıklı sıhhatli çoçuklar versin. Ben hikayemi anlatmak istedim bir bucuk sene boyunca çoçuk istedik olmayınca doktura gittik doktur eşiminde sper yetmezligi olduğunu söyledi çoçugumuzun normal yolla olmasının imkasıza yakın olduğunu söyledi bizde o an kendimizi tup bebek metkezinde bulduk bu arada eşimin hareketli sperm mi hiç yoktu ve sayısı bir milyondu tup bebek merkezinde bir ay sonra tekrar verdiğinde 5 miliyondu ama yine ileri hareketli sıfırdı sadece yerinde hareketli biraz vardı neyse sonuc olarak biz iki ay içinde ilk tüp bebeğimizi yaptırdık tam hatırlamıyorum ama 8 tane yumurta alındı ve 6 tanesi dollendi ama transfere kadar bir tanesi iyi bir taneside normal durumda kaldı sonuç olarak doktorumuz kalan ikisini transfer etti ve tutmadı biz sonra eşim için doktora gittik en azından bir dahaki sefere kadar sper sayısı ve hareketlişigi artırmaya çalışalımdedik doktor bir tane toz ve bir hap verdi birde internetten ibrahim saraç oğlunu keşfettik allah hem ondan hem doktorumuzdan razı olsun bu arada saraçoğlunun çakşık otu ve keçi boynuzu kürünü e vitamini ve çinko takviyesi kullanmaya başladık ama doktorumuz hiç umutlu konusmadı sadece bir dahaki tup bebege kadar spermlerin güçlenir dedi neyse sonuç olarak eşim bunları kullanmaya başlatık biz yaklaşık dort ay sonra tekrar tup bebek yaptırdık bu sefer ileri hareketli sayısı yuzde 1 2 seviyesine çıkmıştı sevinmiltik toplam sperm sayısı da yedi buçuk miliyon seviyesideydi evet artmaya başlamıştı eşimde düzeleceğine inaniyordu eve hep allah a sığınıp sadece ondan isteyip surekli dua ediyorduk biliyorduk nasip ederse olacak bu arada eşin hep tesbih ve istek namazı kılmaya çalısıyordu arkadaşlar bu arada çok detay veriyorum çünkü hep internetten araştırma yapmaktan kendi durumumuza uyan umut verici bir olayla karşılaşmak istemekten yorulmuştuk neyse sonuç olarak biz ikici tüp bebeği yaptırdık bu sefer 6 yumurta alındı dortu döllendi biz umutsuzluga kapıldık çünkü gecen sefer sadece bir tane kalmıştı ama bu seferde iki rtane hemde dıktorumuz çok iyi tam istedigimiz sekilde yumurtalar dedi neyse tranfer oldumu ama yine olmadı yine husran ama biz hiç bir zaman allah a olan inancımızdan onun gücünün kutretinin herşeye yettiğinden bir ol demesiyle herşeyin olacağı inancından hiçbir zaman şüphe etmedik he günlerce ağladık günlerce yalvardık ama hiçbir zaman isyan etmemeye çalıştık hep tövbe ettik hep dua ettik neyse ikinci tüp bebek denememizde olmayınca biz 5 6 ay ara vermeye karar verdik rahatlamak ve düşünmemek istedik ama allah a dua etmekten allah tan istemekten hiç vaz gecmedik neyse eşim ilaçlari kullanmaya edevam etti kullandıktan uc ay sonra saraç oğlunun kürlerini kullanmaya başladı kürleri kullanmaya başladıktan 4 ay sonra mucize adetim geçmişti ama ben olmamıştırdiye hiç test bile yapmadım on gün geçince eşim bak artık yoksa yok deriz en azından dedi ve çift cizgi evet olmuştu allah bize nasip etmişti olmuştu Allah ıma bin şükür inşallah isteyen herkese veririr olduktan sonra doktora gittik ve eşimin sperm degerleri çok düzelmişti bilmiyorum ama ibrahim saraç oğlunun kürlerini tavsiye ederim bizde işe yaradı insallah sizdede yarar herşeye gücü yeten yüce rabbin sizede en hayırlısından evlatlar verir

Siz bu tüp bebekleri Bülent hocayla mı yaptınız ????

Bu sene Bülent TRAŞ' a tüp bebek yaptıran arkadaşlar acaba maliyetti ne kadar paylaşabilir mi? İnternetten bakıyorum 20 bin liranın üzerinde bir maliyet gözüküyor. Bir de daha önce yapılan işlemleri testleri histeroskopi gibi yeniden yapıyor mu?

Bu sene Bülent TRAŞ' a tüp bebek yaptıran arkadaşlar acaba maliyetti ne kadar paylaşabilir mi? İnternetten bakıyorum 20 bin liranın üzerinde bir maliyet gözüküyor. Bir de daha önce yapılan işlemleri testleri histeroskopi gibi yeniden yapıyor mu?
2018 başında yaptırdık embriyo genetik testleri micro tese ilaçlar 20 bin tl yi gecti

2018 başında yaptırdık embriyo genetik testleri micro tese ilaçlar 20 bin tl yi gecti
Anladım tahmin ettiğim gibi, teşekkür ediyorum.
Microtese yapıldı o yüzden ekstradan yapılmayacak ama yine aşağı yukarı 20 bin lira sanırım.

Anladım tahmin ettiğim gibi, teşekkür ediyorum.
Microtese yapıldı o yüzden ekstradan yapılmayacak ama yine aşağı yukarı 20 bin lira sanırım.
Siz ne zaman başlicaksiniz tedaviye karar verdiniz mi nerede yaptiricaginiza falan ve başladığınız zaman gittiğiniz yerle ilgili benide bilgilendirirmisiniz

2018 de tedavi oldum yumurtalarım toplandı donduruldu mikroçip genetik dtransfer çözdürme dondurma derken 23bini buldu sonuç kimyasal oldu değerlerim düşüyor.. tekrar başlayacağım face de Bülent traşta tedavi görenler grubu var ben oraya üyeyim çok aktif bi grup ordan daha detaylı bilgi öğrenebilirsiniz

Siz ne zaman başlicaksiniz tedaviye karar verdiniz mi nerede yaptiricaginiza falan ve başladığınız zaman gittiğiniz yerle ilgili benide bilgilendirirmisiniz

İyi akşamlar. Aslında bu konuyu tamamen kapatmak istiyorum ama eşim yeniden deneme yanlısı. Eğer deneme olacaksa büyük ihtimal dondurulmuş spermlerin olduğu Hrs Hastanesinde olur. Başlarsam buradan paylaşırım muhakkak:)

merhabalar,
bülent beye yaptırmış olduğunuz tüp bebek tedavisinin maliyeti ne oldu acaba ?

X