Prof. Dr. Bülent Süryancıoğlu - lipo Magnet

nylz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
9
2
39
Merhaba Bayanlar
Uzun zamandır zayıflamak için internette dolaşıyorum ve son günlerin revaçta mucizesi hakkında bazı noktaları paylaşmak istiyorum sizlerle ;

Amerikada geliştirildiği söylenen bu ürün ne oldu da bir anda türkiyede Prof. Dr. Bülent Süryancıoğlu tarafından keşfedilen bir ürün oldu ???
Ayrıca 1 hafta öncesine kadar böyle bir kişinin varlığı bile yokken.
Bir anda wikipediada sayfası ekşi sözlüktede bilgisi çıktı.
Dikkat edersiniz ki (Wikipedia da yazdığına dayanarak söylüyorum) bu kadar donanımlı Amerikalarda okumuş birinin lipo magnet sayfası hariç başka bir yerde bir çalışması yada makalesi yok .
Baksen şu allahın işine... Hee birde Çapa tıp fakültesi hocasıymış !! okulun sayfasından akademik kadrodan yönetim kadrosuna kadar baktım ama böyle bir şahsı bulamadım ... Bulanınız olursa lütfen bilgilendirin :KK68:

Bu ürünü kullanacak bayanlar lütfen aklınızı kullanın derim!!!

Merhaba arkadaşlar, bu siteye bu yorumu yazmak için üye oldum.
İnternette lipomagnet isimli C vitamini içerikli olduğu söylenen o ürünü gördüm ve araştırdım.
1-Prof. Dr. Bülent Süryancıoğlu isimli biri yok.
2-Wikipedia'da hakkında yazanlar tamamen uydurma. Uydurma olduğunu, "kitapları" olarak takdim ettiklerine bakınca anladım. Şöyle ki;
3-O kitaplar ve o hayat hikayesi rahmetli Oktay Sinanoğlu'na ait. Karşılaştırma için lütfen bakınız:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Oktay_Sinanoğlu

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bülent_Süryancıoğlu#Yazd.C4.B1.C4.9F.C4.B1_Kitaplar

4-Bu yalanı atan, bu uyduruk ilacı piyasaya sürenleri şikâyet etmeliyiz. İnsan sağlığını ayaklar altına alamazlar!
5- Bunu yapanlar o kadar zır cahil ki Bye Bye Türkçe kitabı çok meşhurdur ve o eseri Oktay Sinanoğlu hocanın yazdığını dünya âlem bilir.

Bu ürüne ve benzeri ürünlere itibar edilememesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu yalancı şarlatanların da tesbit edilip adalet önüne çıkmalarını isterim.

Seda Akgül isimli hanım bu işe nasıl âlet olmuş anlamadım.
Ya bu hanımın adını bu iş için ondan habersiz kullanıyorlar yahut kendisi de bu şebekenin içinde. Bilemiyorum. Umarım değildir.

Size katiliyorum bende doktoru arastirdim hic bir yerde hic bir yayinini bulamadim ilaci 3 kutu kullanan arkadaslarim hic bir faydasini gormediler. Unlulerin bu ise nasil alet oldugu da soru isareti

Bnde emzirdiğim için kullanamayanlardanım iiki emziriyomuşum o zmn :) 2 haftada 5 kilo verdim ama şimdi durdu malesef :KK43:((

arkadaşlar ben bu urunu ve bir çoklarını kullandım sadece para tuzagı ve sağlğınızla oynuyorlar...
yazılanların hepsi doğru ama ne yazıkkı kimse bir sey araştırmadan hemen urunu alıyor...
lütfen kullanmayın böyle bir ürün yok ....sağlıgınızı tehlikeye atmayınnn.......hangisi olur ise olsun yok orjinal değildi yanlış gelmiştir falan diye keklemeye çalışıyorlar birde aman diyimmm

Bu ürünü nasıl yeni ürün diye lanse ediyorlar zaten anlamadım. 2013 senesinde yeni çıkmıştı kullandık bir arkadaşımla birlikte, sonuç hüsran azıcık iştah kapatma bile yok. Kilo da vermedik.

arkadaşlar ben aldım bunu. hatta alırken açılmayan paketleri iade alma garantisi ile 3 adet sattılar. kabuklu deniz ürünleri varmış içinde. o yüzden tadı igrenç ötesi kötü. 1 yudum aldım içemedim. başka bi öğünde 1 tane daha suya karıştırıp içtim. tamamını bitirmeden çıkardım midem alt üst oldu. alemjim varmış kabuklu deniz ürününe diye iade etmek istedim. o da olmadı telefonları açmadılar. geri dönmediler. o zaman amerikadan ithaldi. şimdi şirin görünüşlü bir amca çıkmış.... seneye dr öz yada başka bi doktordan görürüz.. sakın almayın en doğrusu doktor kontrolü. ben gittim doktora tahlil yapıldı. perşembe 2 hafta olacak 1,5 kilo gitmiş. verdiği listedeki şeyleri kendime göre değiştiriyorum. sık ama az yiyerek vereceğim istediğim 15 kiloyu :))

6
Merhaba Bayanlar
Uzun zamandır zayıflamak için internette dolaşıyorum ve son günlerin revaçta mucizesi hakkında bazı noktaları paylaşmak istiyorum sizlerle ;

Amerikada geliştirildiği söylenen bu ürün ne oldu da bir anda türkiyede Prof. Dr. Bülent Süryancıoğlu tarafından keşfedilen bir ürün oldu ???
Ayrıca 1 hafta öncesine kadar böyle bir kişinin varlığı bile yokken.
Bir anda wikipediada sayfası ekşi sözlüktede bilgisi çıktı.
Dikkat edersiniz ki (Wikipedia da yazdığına dayanarak söylüyorum) bu kadar donanımlı Amerikalarda okumuş birinin lipo magnet sayfası hariç başka bir yerde bir çalışması yada makalesi yok .
Baksen şu allahın işine... Hee birde Çapa tıp fakültesi hocasıymış !! okulun sayfasından akademik kadrodan yönetim kadrosuna kadar baktım ama böyle bir şahsı bulamadım ... Bulanınız olursa lütfen bilgilendirin :KK68:

Bu ürünü kullanacak bayanlar lütfen aklınızı kullanın derim!!!
J7
Arkadaslarla almıstık denemek için Sadece tok tutuyor ben kullanıyordum içinde goji var o yüzden oda 3.4 kilo fazlam var onun içinde yag aldıramam çok sevmedim bıraktım

X