Prof.Dr.Birgül Sönmez hakkında...Kalp damar

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
40
merhaba arkadaşlar.konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.erkek arkadaşımın babasında kalp damarlarında tıkanıklık vardı o nedenle birkaç ay önce stent takmışlardı.2 gün önce kontrolünde stentin işe yaramadığı ve damarlarda ciddi tıkanıklıklar olduğu söylendi.birisi %100,diğeri %80, diğeride %30 tıkalıymış.dr ameliyat olmalısın demiş.bu konuda uzman güvenilir bir dr a ihtiyacımız var.birgül sönmez hakkında bilgisi olan,böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.şimdiden tşekkürler

babamın bypassını bingür sönmez yaptı ve 2 seneye yakın oldu gayet iyi.yalnız ameliyatı etkileyen şeyler var.mesela hastanın şekeri ,hipertansiyonu,akciğer problemi gibi hastalıkları varsa cerrah kim olursa olsun risk artıyor ve ameliyat sonrası da spor yapmak,yemeye içmeye dikkat etmek lazım ki bünye tekrar aynısını yapmasın.yerimseniben

babamın bypassını bingür sönmez yaptı ve 2 seneye yakın oldu gayet iyi.yalnız ameliyatı etkileyen şeyler var.mesela hastanın şekeri ,hipertansiyonu,akciğer problemi gibi hastalıkları varsa cerrah kim olursa olsun risk artıyor ve ameliyat sonrası da spor yapmak,yemeye içmeye dikkat etmek lazım ki bünye tekrar aynısını yapmasın.yerimseniben

sevgili arkadaşım bilgilerin için teşekkürler.acaba nasıl ulaşabiliriz bu doktora.siz nasıl ulaşmıştınız.ben google den adres falan bulamadım

Bahsettiğiniz hoca Memorial de.Hoca hastalara bakmıyor.Önce kendi ekibindeki diğer hocalar muayene ediyorlar iş ciddyse o zaman zaten hoca devreye sokuluyor.Geçmiş olsun dileklerimle....

bende tanıyorum bingür hocayı okmeydanında memorial hastanesinde.günde en az 3 4 hastası var bu şekilde ameliyat olan,ve gerçekten işinin ehli bir doktor.evet önce ekibi hastayı hazırlıyor teşhi konulup tetkiklerinden sonra yatışı yapılıyor en kısa zamanda ameliyat oluyor ve hastalar bir iki ün içinde ayaklanıyor.göğüs kısımlarında korseleri oluyor belli bir süre kontrol altında sıkı bir şekilde takip ediliyor.
şunu belirtmem gerek çok yoğun çalışıldığı için biraz bekleme süreniz olabilir muayene için için ve ameliyat hazırlıklarında sıkı bir tetkikten geçiyorsunuz biraz sıkıcı ama her ihtimal düşünüldüğü için iyi bir ekip ve deneyimli bir cerrehla başarı kaçınılmaz oluyor.geçmiş olsun.

X