- 24 Şubat 2017
- 7
- 3
- 1
- 45
- Konu Sahibi Baharca034
Miyom ameliyatı olacağım. Altay hocayı tavsiye ettiler.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Baharca034 öncelikle geçmiş olsun bende de aynı sorun var ameliyat oldunuz mu acaba altay hocaya mı oldun sakıncası yoksa ücret olarak ne kadar ödedin ameliyatın nasıl geçti bilgi verebilir misin şimdiden teşekkür ederimPardon ya 10 martta ameliyatım yalnış yazmışım. Ekim değil. Ameliyattan sonra sonucu mu yazacağım belki başka bayanlara bir ışık olur. Herşey güzel olacak. Sevgiler.
Bahar Hanım Altay Bey e ameliyat oldunuz mu ? Kapalı da yapıyor mu kendisi? Ve ne kadar ücret ödediniz?Pardon ya 10 martta ameliyatım yalnış yazmışım. Ekim değil. Ameliyattan sonra sonucu mu yazacağım belki başka bayanlara bir ışık olur. Herşey güzel olacak. Sevgiler.
Bahar Hanım Altay Bey e ameliyat oldunuz mu ? Kapalı da yapıyor mu kendisi?
Bahar Hanım Altay Bey e ameliyat oldunuz mu ? Kapalı da yapıyor mu kendisi? Ve ne kadar ücret ödediniz?
Anladım, ne zaman oldunuz ameliyatı? Ben aradım 220 TL muayene ücreti varmış. Kapalı da olmak istiyorum bir yandan ama tabi ki hangisi iyiyse o olsun. Teşekkür ederim tekrar. Siz ameliyatınızı nasıl oldunuz? Buarada tetkikler sonuçları çok geç çıkıyormuş sanırım . Ben bugun biyopsi sordum kolposkopi için ortalama 1 ay falan dediler.Özeller gerçekten çok para istiyor, çünkü müşteri gözüyle bakıyorlar , e bi de hastane kazansın mantığıyla gereksiz çok test. Çapa ve Cerrahpaşa bence de çok iyi çünkü bu hastaneden çıkan proflar kendi özel muayenelerini açıp bir güzel para istiyorlar.Türkiye’nin en iyi doktorlarından bencede. Fakültede tüm tahlilleriniz testleriniz ücretsiz. Özel oda fiyatları 30 suit oda 50 liraydı en son. Ücretsiz odaları da var tabi ki. Ben ameliyat ücreti 2000 lira ödedim . hastane biraz eski yılların fakültesi sonuçta ama ameliyathanesi 10 numara donanıma sahip . Sadece Kadın hastalıkları ve Doğum ile ilgili olan 7 katlı Kocaman bir bina. Aklınıza gelecek gelmeyecek özellerin yapamadığı Tüm tahliler tetkikler ücretsiz yapılıyor araştırılıyor. Ben Cerrahpaşa’yı tavsiye ediyorum herkese. Tüm hocaları da iyidir . Hastaneye gidip araştırabilirsiniz. ÖZellerin çoğu para tuzağı