Prof.Dr. Altay Gezer de miyom ameliyatı olan var mı

Kendisi dogumumu yaptı geçen ay. Mükemmel bir doktor. Banada iki ayrı kadın doğum doktoru tavsiye etmişti. Araştırma hastanesine gitmem gerekiyordu çünkü. Bebeklerimi kaybediyordum . Geçen ay sezeryan ile sağlıkla bebeğime kavuştum kendisine minnettarım.

Ameliyatım cok iyi geçti baştan sona herşey ile kendisi ilgilendi bende bebeğimde saglikliyiz.. tavsiye ederim gönül rahatlığı ile..

Özlemciğim teşekkür ederim yanıtın için... ne mutlu sana maşallah Allah bağışlasın sağlıcakla büyüsün inşallah bebişiniz... Sayın Altay Gezer hocanın methini bende çok duydum. Umarım benim rahimde ki miyomumu da bir aksilik olmadan alır çünkü riskli bir ameliyatmış miyomum 9 cm ve ameliyatta kanama olursa rahim alınabilir dedi. Benim çocuğum yok, ameliyat iyi geçerse sonrasında tüp bebek düşünüyorum çünkü yaşım 38. Ama Altay hocaya güveniyorum kendisini tanımasamda... bellli ki hastası çok ve yoğun biri beş dk. görüşebildim muayene etti hızlıca... ameliyat randevusu aldım on ekim için. Hayırlısı artık. Sağol canım bebişin ve ailenle mutlu sağlıklı yarınlar dilerim.

Pardon ya 10 martta ameliyatım yalnış yazmışım. Ekim değil. Ameliyattan sonra sonucu mu yazacağım belki başka bayanlara bir ışık olur. Herşey güzel olacak. Sevgiler.

İnsallah ameliyatin iyi gecer bende de miyom var cok korkuyorum rahmimi kaybedersem benim de cocugum yok

Çok geçmiş olsun canim. Umarım sağlığına kavuşursun . Ben muayene sırası beklerken seninle aynı ameliyatı olan bir hastasıyla konuşmuştum. O nisanliydi henüz. Hic bebeği olmayacağı korkusuyla gelmişti oda ameliyatınin çok iyi geçtiğini söylemişti. Evlenince bebek için takibe geleceğim diyordu.
Ben kendisine güveniyorum muayene için mardinden istanbula gidip geldim sürekli . Ameliyattan sonrada İstanbul a gelemesende her konuda bana danisabilirsin dedi. en ufak konuda her mesajıma her telefonuma cevap aldimm. Hastane yatisimda personel dahil çok ilgi gösterdiler .

Pardon ya 10 martta ameliyatım yalnış yazmışım. Ekim değil. Ameliyattan sonra sonucu mu yazacağım belki başka bayanlara bir ışık olur. Herşey güzel olacak. Sevgiler.
Merhaba Baharca034 öncelikle geçmiş olsun bende de aynı sorun var ameliyat oldunuz mu acaba altay hocaya mı oldun sakıncası yoksa ücret olarak ne kadar ödedin ameliyatın nasıl geçti bilgi verebilir misin şimdiden teşekkür ederim

Bahar Hanım Altay Bey e ameliyat oldunuz mu ? Kapalı da yapıyor mu kendisi? Ve ne kadar ücret ödediniz?

Bahar Hanım Altay Bey e ameliyat oldunuz mu ? Kapalı da yapıyor mu kendisi? Ve ne kadar ücret ödediniz?

Türkiye’nin en iyi doktorlarından bencede. Fakültede tüm tahlilleriniz testleriniz ücretsiz. Özel oda fiyatları 30 suit oda 50 liraydı en son. Ücretsiz odaları da var tabi ki. Ben ameliyat ücreti 2000 lira ödedim . hastane biraz eski yılların fakültesi sonuçta ama ameliyathanesi 10 numara donanıma sahip . Sadece Kadın hastalıkları ve Doğum ile ilgili olan 7 katlı Kocaman bir bina. Aklınıza gelecek gelmeyecek özellerin yapamadığı Tüm tahliler tetkikler ücretsiz yapılıyor araştırılıyor. Ben Cerrahpaşa’yı tavsiye ediyorum herkese. Tüm hocaları da iyidir . Hastaneye gidip araştırabilirsiniz. ÖZellerin çoğu para tuzağı

Türkiye’nin en iyi doktorlarından bencede. Fakültede tüm tahlilleriniz testleriniz ücretsiz. Özel oda fiyatları 30 suit oda 50 liraydı en son. Ücretsiz odaları da var tabi ki. Ben ameliyat ücreti 2000 lira ödedim . hastane biraz eski yılların fakültesi sonuçta ama ameliyathanesi 10 numara donanıma sahip . Sadece Kadın hastalıkları ve Doğum ile ilgili olan 7 katlı Kocaman bir bina. Aklınıza gelecek gelmeyecek özellerin yapamadığı Tüm tahliler tetkikler ücretsiz yapılıyor araştırılıyor. Ben Cerrahpaşa’yı tavsiye ediyorum herkese. Tüm hocaları da iyidir . Hastaneye gidip araştırabilirsiniz. ÖZellerin çoğu para tuzağı
Anladım, ne zaman oldunuz ameliyatı? Ben aradım 220 TL muayene ücreti varmış. Kapalı da olmak istiyorum bir yandan ama tabi ki hangisi iyiyse o olsun. Teşekkür ederim tekrar. Siz ameliyatınızı nasıl oldunuz? Buarada tetkikler sonuçları çok geç çıkıyormuş sanırım . Ben bugun biyopsi sordum kolposkopi için ortalama 1 ay falan dediler.Özeller gerçekten çok para istiyor, çünkü müşteri gözüyle bakıyorlar , e bi de hastane kazansın mantığıyla gereksiz çok test. Çapa ve Cerrahpaşa bence de çok iyi çünkü bu hastaneden çıkan proflar kendi özel muayenelerini açıp bir güzel para istiyorlar.

Back