Prof.Dr.Ali GÜRLEK'te ameliyat olanlar,tavsiyeler,teşekkürler...

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
kepçe kulak ameliyatımı olmuştum,burnu da O'nda oldum. eğer ameliyat olan varsa ve tecrübesini paylaşırsa hem benim için hem de doktor araştıran arkadaşlar için çok iyi olur.teşekkürler...

Son düzenleme:
arkadaşlar ali gürlek'e ameliyat olan yok mu?? ben onunla görüşmeye gittim ameliyat izim için çok olumlu planlar yaptı ama korkuyorum sonra olmazsa diye, keşke birkaç hastasının yorumunu alabilsem..

ali beyle alakalı olarak başka doktorlardan görüş aldım. kendisinin YAPARIM dediği iz düzeltme işinin o şekilde asla mümkün olmayacağını söylediler. 2 deriyi bir araya getirip birleştireceğini söylemişti ama o şekilde cildim müsait değilmiş yara izim çok büyük, vücudum şekil değiştirirmiş. yine YAPARIM dediği başka bir iz için, onun düzelmesinin mümkün olmayacağını söyledi diğer doktorlar. yani kesip biçileceğim ama sonunda aynı iz oluşacak ve doktor da senin cildin böyle bu kadar düzeliyor diyecek.. zaten psikolojim bozuk iyice ölmek isteyeceğim. bu şekilde insanlara evet deyip umut dağıttığını düşünüyorum. kimse de ameliyat filan olmasın. ayrıca bana ameliyatları lokal anestezi ile muayehane ortamında yapacağını söylemişti. ilk başta hoşuma gitmişti bu fikir hastaneye gidip psikolojim bozulmadan ne güzel bi şekilde kurtulurum dedim ama muayenehane ortamında ameliyat eden doktordan hayır beklenmez operasyonda bi komplikasyon olsa ne olacak? kolayına kaçılıyor bu şekilde maliyetini daha aza indiriyor. doktorlar da bunun çok yanlış oldugunu söylüyor.

ayrıca da kendisi anabilim dalı başkanı iken hastanesinden kovulmuş bir insan o yüzden istanbulda kendine ofis açmış. kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama daha önce umut dağıttığı ve yapamadığı hastalarının birkaçı ile mahkemelik oldugunu, onun bozduğu yerler için hastaların başka doktorlara başvurduğunu duydum.

Kendisi annemin de doktorudur.Annemin 19 senelik kırık olan un ufak olmuş burun kemiklerini alıp kendisine kaburga kıkırdağından yeni bir burun yaptı.3.ameliyatım için Ali bey'i düşünüyorum.

Arkadaşlar meme dikleştirme ve vajina daraltma ameliyatı olucam sayın ali gürlek i düşünüyorum ameliyat olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Kesinlikle tavsiye etmiyorum cok ilgisiz bir doktor sanki parasiyla degil sevabina yapar gibi... arti senin durumuna gore fiyat çekiyor benim maddi durumumu ogrendiginden beri yaptirdigim her işlemde iki uc kat fazla para talep etmeye başladi işi tamamen ticarete dokmuş yaptigi işide benden ciksin boynu altinda kalsin seklinde yapiyor hic ozen gostermiyor tam bir kasap... ben sirf evime yakin diye gidiyordum ama bu yaptiklarindan sonra kesinlikle tavsiye etmiyorum... eger gideceksen oncelikle baştan soyleyeceksin baştan savma iş istemiyorum diye yani baskin olacaksin cunku bu adam boylesinden anliyor... maddi durumun konusundada asla renk vermeyeceksin aksi takdirde 2 liralik isi 5 liraya yapiyor

Ali bey benim yuzumu mahfetti yuzumun hertarafi yamuldu istemedigim yerlere kafasina gore dolgu yapti ustelik aquafillingin vucut icin olanindan ben yuz icin ilani saniyordumki yuzum bozulunca dolguyu gormek istedigimi soyleyince utanmadan bana vucut icin olani getirip gosterdi resmen işi ticarete dokmus.. yuzum yamuldugu icin gittim bu dolguyu cikarabilirmisiniz sedim oda cikaririm dedi beni uyuttu bi uyandim dolgu halen yerinde dedimki dolgu cikmamis bana dediki yuzune ugne yaptim bir haftaya erir..sordum ne ignesi diye bana demezmi kortizon o anda kafamdan kaynar sular dokuldu dokum resmenbir hafta sonra erimeye basladi onu tanidigim gune lanet ediyorum yuzumu mahvetti gelisi guzel dolgu yapiyor her geleni yamultup gonderiyor

Arkadaşlar meme dikleştirme ve vajina daraltma ameliyatı olucam sayın ali gürlek i düşünüyorum ameliyat olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Şahsen Vajina ameliyatımda 10 numara beş yıldız. Diğerini bilmiyorum ama çok iyi plduğunu diğerlerinden duyuyorum. Bol şanslar.

Prof Dr Ali Gurlek son derece dikkatli ve mucizeler yaratan bir doktor. Onu tanidigima ve yuz dolgusu ve burun ameliyati yaptirdigima son derece memnunum. Tekrar teskkurler hocam.

Ali bey bana üç değişik operasyon yaptı, Burun, Gögüs ve vaginoplasti. Her üç ameliyatımla da memnunum. Ali bey benim için sadece son derece maharetli ve bilgili bir estetik cerrah olmanın ötesinde “insanlık” duyguları gerçekten yüksek olan birisi. Son ameliyatım sırasında (önceki bir kaza nedeniyle) başka bir cerrah tarafından bana kolostomi işlemi de yapıldı. Bu ameliyattan iki gün sonra karnımdaki gaz dolayısıyla acı çekiyordum. Hastane personeli kolostomi ameliyatını yapan cerrah yerine (Vaginal operasyonumu yapan) Ali beyi aramış. Günlerden Pazar; Ali bey (hafif bir soğuk algınlığı geçirdiğinden evinde istirahatte olmasına rağmen) çok kısa bir sürede hastaneye geldi. Gelirken de hastane eczanesinde bulunamayan iki ilacı nöbetçi bir eczaneden alıp getirmişdi. Önce getirdiği ilaçları verdi ama onların beni hemen rahatlamadığını görünce de barsak ve diğer iç organlarıma “iç organ masajı” yaptı. O Pazar günü tam 4 buçuk saat beni hastane odasında rahatlatmaya uğraştı ve sonunda ağrılarımdan kurtuldum. Bu uğraş bana gösterdi ki hastasıyla insanca temas kuran ve onunla uğraşan insancıl doktorlar hala var. Tekrar teşekkürler sayın Prof. Dr. Ali Gürlek…

Ben vajina daraltma ve yuz dolgusu yaptirdim cok memnunum. Cok iyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim.

Bu konuda sizin iki negatif paylasiminizi gordum. Bu paylasimlarin ilkinde "sakin gitmeyin" diyorsunuz daha sonraki bir tarihte tekrar gittiginizden bahsediyorsunuz. Anlamadim... Eger doktoru kotuleyip baskalarina gitmeyin diyorsaniz siz kendiniz neden tekrar gittiniz? Ben burada sizin samimiyetinizden suphe ederim. Bir de baska doktorlara Ali Gurlek hakkinda soru sordugunuzu onlarinda olumsuz seyler soylediginden bahsediyorsunuz: 1) Baska doktor dediginizin ismini verebiliyormusunuz? veremezseniz yaptiginiza "hic hos olmayan karalama" denir. Bakin ben Ali Gurlek'i 6-7 senedir taniyorum ve cok memnunum. Muayenehanesine gittigimde de digerlerinden hep memnuniyet dinliyorum. Durum bu...

merhaba arkadaşlar..dunyanın en ıyı doktor Fatih Şirin...muhteşem estetic cerrah

Ben prof.dr.ali gürlek e burun ameiliyatımı yaptırdım.Hem doğal hem de estetik bir görünüş veriyor o kadar memnunum ki bunca zaman beklediğim için kendime kızıyorum.Kesinlikle öneriyorum siz söylenenlere kulak asmayın herkesin aklı mantığı var gidip kendi kulaklarınzla dinleyip gözlerinizle şahit olun yaptığı ameliyatlara.Size before after ameliyat resimleri gösteriyor sunum şeklinde ve yüzünüze uygun olanı sizin resminiz üzerinde bilgisayar programından şekledip tercihinize sunuyor..Son derece ilgili tecrübeli ve eli öpülesi bir doktor..

Aranızda acaba Prof. Ali Gürlek beye aqua dolgu temizleten varmı varsa sonuç nedir beni bilgilendirirseniz çook sevinirim

Sakın sakın diyorum baska da birsey demiyorum... burun ameliyati oldum, duzgun burnum yamuk yumuk,duzeltilemiyorda cunku kemik dokusunu mahvetmis...davalari da var bu konuyla ilgili... keske bunlari ameliyat olmadan once biri söyleseydi...ya da ben dogru duzgun araştırıp gitseydim...

Slm de Ali gürlerken için aquafılıng boşaltma da problem yasarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…