Prof. Doktor Ali Gürlek'e ameliyat olmaya karar verdim :)

ela_gokce__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
101
1
Arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra Prof. Doktor Ali Gürlek'e ameliyat olmaya karar verdim. 2 senedir burnumu takıntı haline getirmiştim. Hangi doktor daha iyi hangisi daha doğal burun yapıyor diye çok araştırmalar yaptım ve sonunda kararımı verdim :)

Ali Gürlek ismini internette hiç görmemiştim açıkcası.. Hep popüler doktorların ismi geçiyor.. Emre İlhan, Yakup Avşar, Abdülkadir Göksel vs.. Hangi doktora ameliyat olacağım konusunda çok kararsız kalmıştım. Benim ilk aradığım kriter doğal görünmesi, estetik olduğunun belli olmamasıydı. Küçük, kalkık olmayan doğal bi burun istiyorum.

Çok yakın bi dostum burnunu Ali Gürlek'e yaptırdı ve 1 hafta sonra bende muayenesine gittim arkadaşımla birlikte. Burnunun üstündeki bandajı çıkardı. Aşırı şişlikler vardı. Arkadaşım ağladı bandaj çıkarken canı yanmıştı. Bende doktorla görüşmüş oldum. Ali Bey kendinden çok emin bi doktor.. Benim resimlerimi çekti ön ve yan profilden.. Yan profilden tasarım yaptı ve çok hoşuma gitti.. Biraz daha düşünmek istediğimi söyledim. Çünkü ben çok takıntılı biriyim. Burnum bi de kötü olursa ne yaparım artık bilmiyorum..

Ofisinin tıklım tıklım dolu oluşu çok dikkatimi çekti. Burnundan estetik olan 4 bayan daha vardı. Onun dışında yüz lekeleri için lazer tedavi olan bayan vardı. Burun ameliyatı olan bayanları inceledim. Bandajlı olmasına rağmen çok hoş görünen burunlardı.. O gün ali bey yoğunluktan dolayı fazla ilgilenemedi benimle. Randevu alıp gitmemiştim çünkü arkadaşımla gitmiştim..

Aradan bi hafta geçti arkadaşımla görüştüm ve burnunda büyük değişimler vardı. Bandajın çıkmasından 1 hafta geçmesine rağmen burnu hoş görünüyodu. Hiç ağrı sızı bişey yaşamadığını söyledi masaj yapması gerekiyormuş sadece. Arkadaşımın bi tanıdığı daha Ali beye ameliyat oldu birkaç gün önce.. ve sıra bende sanırım :) Kararımı verdim artık. Salı yada çarşamba günü randevu alıp doktorla detaylı olarak görüşücem. 10 güne kadar ameliyat olurum herhalde. Çok heyecanlıyım :) Hepinize sevgiler...​
:93:

Senin adına sevindim, şimdiden geçmiş olsun o zaman.. gelişmeleri buradan takip edeceğim, dilediğin gibi olsun her şey :-)

Arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra Prof. Doktor Ali Gürlek'e ameliyat olmaya karar verdim. 2 senedir burnumu takıntı haline getirmiştim. Hangi doktor daha iyi hangisi daha doğal burun yapıyor diye çok araştırmalar yaptım ve sonunda kararımı verdim :)

Ali Gürlek ismini internette hiç görmemiştim açıkcası.. Hep popüler doktorların ismi geçiyor.. Emre İlhan, Yakup Avşar, Abdülkadir Göksel vs.. Hangi doktora ameliyat olacağım konusunda çok kararsız kalmıştım. Benim ilk aradığım kriter doğal görünmesi, estetik olduğunun belli olmamasıydı. Küçük, kalkık olmayan doğal bi burun istiyorum.

Çok yakın bi dostum burnunu Ali Gürlek'e yaptırdı ve 1 hafta sonra bende muayenesine gittim arkadaşımla birlikte. Burnunun üstündeki bandajı çıkardı. Aşırı şişlikler vardı. Arkadaşım ağladı bandaj çıkarken canı yanmıştı. Bende doktorla görüşmüş oldum. Ali Bey kendinden çok emin bi doktor.. Benim resimlerimi çekti ön ve yan profilden.. Yan profilden tasarım yaptı ve çok hoşuma gitti.. Biraz daha düşünmek istediğimi söyledim. Çünkü ben çok takıntılı biriyim. Burnum bi de kötü olursa ne yaparım artık bilmiyorum..

Ofisinin tıklım tıklım dolu oluşu çok dikkatimi çekti. Burnundan estetik olan 4 bayan daha vardı. Onun dışında yüz lekeleri için lazer tedavi olan bayan vardı. Burun ameliyatı olan bayanları inceledim. Bandajlı olmasına rağmen çok hoş görünen burunlardı.. O gün ali bey yoğunluktan dolayı fazla ilgilenemedi benimle. Randevu alıp gitmemiştim çünkü arkadaşımla gitmiştim..

Aradan bi hafta geçti arkadaşımla görüştüm ve burnunda büyük değişimler vardı. Bandajın çıkmasından 1 hafta geçmesine rağmen burnu hoş görünüyodu. Hiç ağrı sızı bişey yaşamadığını söyledi masaj yapması gerekiyormuş sadece. Arkadaşımın bi tanıdığı daha Ali beye ameliyat oldu birkaç gün önce.. ve sıra bende sanırım :) Kararımı verdim artık. Salı yada çarşamba günü randevu alıp doktorla detaylı olarak görüşücem. 10 güne kadar ameliyat olurum herhalde. Çok heyecanlıyım :) Hepinize sevgiler...
:93:
hadi hayırlısı

Benim de burun ameliyatımı Ali Gürlek yapmıştı. 8 sene oluyor ve burnumun estetik olduğunu anlayan kimse çıkmadı bu güne kadar :) Kime estetik olduğunu söylesem şaşırıp doktorumun adını istiyor. En az 10 arkadaşım daha benden sonra burun ameliyatı oldu orda :) Hepsi de çok memnun. Umarım sizin de şimdilerde memnunsunuzdur :)

X