s.a arkadaşlar.17 aylık bi kızım var.ve çok öksürüyor. geçen sene aynı bu aylarda 2 ay boyunca hiç durmadan öksürdü.resmen ciğerlerinden ses geliyordu.sonunda doktor fıs fıs inhaler kullanmaya başladık.şu astım hastalarının kullandığı şeyden. sonunda onu kullanınca düzeldi.şimdi yine aynı öksürmeye tıkanmaya nefesinin daralmaları başladı. arada bi götürüp hastanede hava veriyoruz.ama doktorumuz tam olarak bi tanı koymuyor. ne astım diyo nede bronşit.ileriki zamanda astım olup olmadığı anlaşılacak falan diyor.yine o fısfıslardan kullanmaya başladık. ama doktorumdan hiç memnun değilim.yalovada oturuyorum.çevre illerde prof. çocuk doktoruna götürmek istiyorum. doktor önerisi olan varsa lütfen buraya yazsın.şimdiden çok teşekkürler....
s.a arkadaşlar.17 aylık bi kızım var.ve çok öksürüyor. geçen sene aynı bu aylarda 2 ay boyunca hiç durmadan öksürdü.resmen ciğerlerinden ses geliyordu.sonunda doktor fıs fıs inhaler kullanmaya başladık.şu astım hastalarının kullandığı şeyden. sonunda onu kullanınca düzeldi.şimdi yine aynı öksürmeye tıkanmaya nefesinin daralmaları başladı. arada bi götürüp hastanede hava veriyoruz.ama doktorumuz tam olarak bi tanı koymuyor. ne astım diyo nede bronşit.ileriki zamanda astım olup olmadığı anlaşılacak falan diyor.yine o fısfıslardan kullanmaya başladık. ama doktorumdan hiç memnun değilim.yalovada oturuyorum.çevre illerde prof. çocuk doktoruna götürmek istiyorum. doktor önerisi olan varsa lütfen buraya yazsın.şimdiden çok teşekkürler....
Çocuk alerji uzmanına götürmeniz gerek.İst.a olsaydınız bakırköyde prof.Osman Pirince var, onu önerirdim..
Ayrıca fıs fıslar için erken onun yerine hava verebilirsiniz çocuğunuza..
Size tavsiyem Ige test yaptırmanız kanda alerji olup olmadığına baKILIYOR..
Varsa koruyucu toz kullanılıyor her gün..Biz o alerji ilacı sayesinde daha az bronşiolit oluyoruz..
Birde deterjan kokusuna ve tozlara dikkat edin,evi bol bol havalandırın..
istanbulda bu alanda herkesin memnun kaldıgı dr ve bu alanında başkanı prof.dr haluk çokugraş.
nettede ararsan bulursun.alerjive astım alanı.
ben hanıma götürüyorum oda prof.beslenme ve gatrocu o.
nişantaşında özel yeri var.muayeneside 250 filandır.
Çocuk alerji uzmanına götürmeniz gerek.İst.a olsaydınız bakırköyde prof.Osman Pirince var, onu önerirdim..
Ayrıca fıs fıslar için erken onun yerine hava verebilirsiniz çocuğunuza..
Size tavsiyem Ige test yaptırmanız kanda alerji olup olmadığına baKILIYOR..
Varsa koruyucu toz kullanılıyor her gün..Biz o alerji ilacı sayesinde daha az bronşiolit oluyoruz..
Birde deterjan kokusuna ve tozlara dikkat edin,evi bol bol havalandırın..
çok teşekkür ederim.ilgilendiğiniz için.ewd bu hafta başka bi doktora gittik sizin dediğiniz gibi fısfıslar için daha çokküçük olduğunu söledi. ve evde nebülizasyon kullanıyoruz.ilacını havanın içine koyup veriyorum 3 günden beri çok düüzeldi.bugün dr. kesti havayı artk vermeyelim dedi.eğer tekrarlarsa.dediğiniz dr. götürmeyi düşüneblirim.türkiyenin bi ucuda olsa coçuğumun sağlığı için..