Productor erken gebelik testi

Gulay966

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
21
8
1
28
20220724_183913.webp
merhaba kizlar bugun adet gunum ama yumurtlamam biraz gec olmusdu kac gundur belimde ve kasiklarimda agri vardi bugun adet olmadim erken gebelik testi yaptim 2 dakikada boyle silik cizgi cikti bu markadan yapipda yalnis sonuc alan oldumu hic gebelik olmasa bile cizgi cikariyormu acaba hemen

Umudunu kaybetmeni istemem ama ben tam da bu şekilde silik çizgi gördüm negatifmiş bence kan vermelisin

Eki Görüntüle 3101943 merhaba kizlar bugun adet gunum ama yumurtlamam biraz gec olmusdu kac gundur belimde ve kasiklarimda agri vardi bugun adet olmadim erken gebelik testi yaptim 2 dakikada boyle silik cizgi cikti bu markadan yapipda yalnis sonuc alan oldumu hic gebelik olmasa bile cizgi cikariyormu acaba hemen
İnşallah gebeliktir ama, bu test cok yalancı🤷‍♀️

Eki Görüntüle 3101943 merhaba kizlar bugun adet gunum ama yumurtlamam biraz gec olmusdu kac gundur belimde ve kasiklarimda agri vardi bugun adet olmadim erken gebelik testi yaptim 2 dakikada boyle silik cizgi cikti bu markadan yapipda yalnis sonuc alan oldumu hic gebelik olmasa bile cizgi cikariyormu acaba hemen
Bu marka değil ama benimde yaptığım erken gebelik testi böyle çıkmıştı ama sonuç negatifti. yumurtlama günün geç olduysa o gün üzerine 14 gün sayıp o zaman testi tekrarla

Bu marka yaptım böyle çıktı ama negatifti bencr kan vermelisiniz insallah vardır🫶🫶

Hem bu marka hem comfort gebelik testi yaptım dahada silik çıkmıştı foto çekince pek belli olmuyordu çok şükür hamileyim. Ama bazen aynı marka erken gebelik testleri bile farklı olabiliyır ben 2 tane aynı marka olan erken gebelik testimde birinde pozitif diğerinde negatif çıkmıştı. En sağlıklısı küçük kaset testler sanki ama en garantisi kan vermek 🥰

Ya bu mesajin beni cok umutlandirsi insallah bende hamileyimdir kac senedir bekliyorum bu ani dedim 1.2 gun gecsin kaset test yapicam bakalim ne olucak sonuc
Hem bu marka hem comfort gebelik testi yaptım dahada silik çıkmıştı foto çekince pek belli olmuyordu çok şükür hamileyim. Ama bazen aynı marka erken gebelik testleri bile farklı olabiliyır ben 2 tane aynı marka olan erken gebelik testimde birinde pozitif diğerinde negatif çıkmıştı. En sağlıklısı küçük kaset testler sanki ama en garantisi kan verm

Ya bu mesajin beni cok umutlandirsi insallah bende hamileyimdir kac senedir bekliyorum bu ani dedim 1.2 gun gecsin kaset test yapicam bakalim ne olucak sonuc
İnşallah vardır hamilelik dua ediyorum tez zamanda kucağın dolar inşallah canım ☺️

Umudunu kaybetmeni istemem ama ben tam da bu şekilde silik çizgi gördüm negatifmiş bence kan vermelisin
Nasil yani. Silik çizgiyi, konuyu açan arkadaşın kadar net gordunuz ve buna rağmen negatif mi çıktı? Yani bu testler yalancı pozitif nasıl çıkarır ki? Emin misiniz 🤔 Yanılıyor olmayasiniz mesela betahcg vardır ama embriyo tutunmuştur ve vucudunuz onu begenmemistir ve örneğin 1 2 saat tutunma sonrası kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz. Degeriniz de max 25 30 olmuştur ve hızla negatife donmussunuzdur 1 gün içinde. Yani kimyasal gebelik gecirirseniz eğer böyle olur. Testler bozuksa C kismi zaten hiç çizgi çıkmaz ya da bozuk bi görüntü görürsünüz. Ben böyle düşünüyorum ve ihtimal dahilinde bu söylediklerim. Elbette sizin dediğiniz gibi de olabilir😊

Canım bende bu şekilde öğrenmiştim.allah gönlüne göre versin

Nasil yani. Silik çizgiyi, konuyu açan arkadaşın kadar net gordunuz ve buna rağmen negatif mi çıktı? Yani bu testler yalancı pozitif nasıl çıkarır ki? Emin misiniz 🤔 Yanılıyor olmayasiniz mesela betahcg vardır ama embriyo tutunmuştur ve vucudunuz onu begenmemistir ve örneğin 1 2 saat tutunma sonrası kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz. Degeriniz de max 25 30 olmuştur ve hızla negatife donmussunuzdur 1 gün içinde. Yani kimyasal gebelik gecirirseniz eğer böyle olur. Testler bozuksa C kismi zaten hiç çizgi çıkmaz ya da bozuk bi görüntü görürsünüz. Ben böyle düşünüyorum ve ihtimal dahilinde bu söylediklerim. Elbette sizin dediğiniz gibi de olabilir😊
Olabiliyor benim başımada geldi. 2.çizgi silik çıktı gecikmenin 5.günü comfort days erken gebelik testi yapmıştım. 7 gün gecikince doktora gittim beta hcg bakalım düşük yapıyor olabilirsin dedi ama negatif çıktı değer 0.100 dü. Gebelik yok 7 güne kadar gecikmeyi normal sayıyoruz dedi ve ben 8.gün normal regl oldum. Erken gebelik testlerinin yanıltma ihtimali yüksek. Kimyasal gebelikte geçirmiştim 3 yıl önce onda parça şeklinde atıyorsun dışarı.

Evet bu şekilde net gördüm ve sonrasında regl oldum kan hiç vermedim o zaman ben kimyasal gebelik mi geçirdim

Evet bu şekilde net gördüm ve sonrasında regl oldum kan hiç vermedim o zaman ben kimyasal gebelik mi geçirdim
Bence yüksek ihtimal kimyasal gebelik. Yani rahimde embriyo tutunuyor ve max 1 2 saat sonra vücut onu atıyor. Sonra da işte adet görüyorsunuz. Zaten 1 2 saat embriyo tutunmasi değerinizi çok yükseltemiyor. Bir de kanda sifirlanmaya önden basliyor ama nasil ki once kanda sonra idrar testinde hcg cikiyor. Negatife dönerken de. Kanda daha önce negatif oluyor ama idrar birkaç idrar sonra negatife donebiliyor. Bunu da youtube da bir kadın doğum uzmanı video çekmişti. Orada görmüştüm. Kıvırcık saçlı bi doktor var ya meşhur. Adını unuttum😁

Olabiliyor benim başımada geldi. 2.çizgi silik çıktı gecikmenin 5.günü comfort days erken gebelik testi yapmıştım. 7 gün gecikince doktora gittim beta hcg bakalım düşük yapıyor olabilirsin dedi ama negatif çıktı değer 0.100 dü. Gebelik yok 7 güne kadar gecikmeyi normal sayıyoruz dedi ve ben 8.gün normal regl oldum. Erken gebelik testlerinin yanıltma ihtimali yüksek. Kimyasal gebelikte geçirmiştim 3 yıl önce onda parça şeklinde atıyorsun dışarı.
Evet dediğiniz doğru kimyasal gebelikte parça şeklinde çıkıyor. Ben de geçirdim ve dediğiniz gibi oldu ama embriyo çok az tutunup vücut onu beğenmeyip hemen elediğinde gebelik çok başında sonlanmis oluyor. Yani rahiminize tutunan embriyonun kalma süresi sessiz düşük denilen kimyasal gebeliği ne kadar sancılı ya da sancısız normal bi şekilde anlatmanizi sagliyor. Elbet test de bozuk çıkabilir ama bu testler pozitif çıkmasına rağmen hemen aynı anda kan testi yapsaydık eminim kan da pozitif çıkardı. Yine de ben doktor degilim. Isin uzmanı de değilim. Sağda solda youtube da kadin dogum doktorlarini dinliyorum arada internette okuyorum. O bilgiler de işte ne kadar doğruysa artık. Benm de suan test yaptım cok silik hayalet çizgi var gibi ya da yok bana öyle geliyor. Ya test hatalıysa diye kafamda kuşku olmadı da değil bak simdi😶

Peki kimyasal gebelik kötü bir şey mi yani bu benim vücudumun bebeğe uygun olmadığını gösteren bir şey mi

Back
X