• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor test yanlış sonuç verirmi

Edaecrincan_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
49
13
3
24
Kizlar prodoctor test yaptım 10 gün önce 4 tane silim cıktı kan verdim 0.5 yani negatif bugün tekrar prodoctor aldım ama başka eczaneden bu sefer yine hayalet çizgi cıktı adetime 6 gun var sizce olsa köyü mu çıkardı prodoctor kullanıp başına gelen varmı

Kizlar prodoctor test yaptım 10 gün önce 4 tane silim cıktı kan verdim 0.5 yani negatif bugün tekrar prodoctor aldım ama başka eczaneden bu sefer yine hayalet çizgi cıktı adetime 6 gun var sizce olsa köyü mu çıkardı prodoctor kullanıp başına gelen varmı
Diğer konunuzu biraz önce okumuştum. Belli olmaz valla neler okuyoruz.
İnşallah vardır çok istediğinizi anladım yazdıklarınızdan.
Resim atarsanız bakalım.

Ben kullanmıştım gecen ay hamile değildim.ve silik bile çıkmadı yani hayalet bile yoktu. Kan testiniz çok düşük yoktur gebelik ama adete kaç gün kala yaptırdınız kan testini?

10 gün once yani 20 gün falan var di acaba su an da mi yanlış sonuç veriyor innovita sipariş ettim umarım onda da çıkar 🤍

20 gün kala çıkmaz kan da bile ya. Şuan yapsanız çıkar ama.test varsa elimizde fotoğrafını yukleyin bakalım.hic belli olmaz Allah büyük.ama testi 6 gün kala yaptınız demi

Back