Prodoctor gebelik testi kullananlar ne kadar doğru bilgi verirmisiniz

Yani genel olarak adet ile aynı gibi diyebilir miyiz. Bu arada Allah’a şükür nasip olmuş gerçekten senin gibi insanları dinleyince insanı bi ümit bağlıyor o kadar çabaya olmuyor ama insanın hiç beklemediği anda karşısına veriyor Allah. Sağlıkla kucağına al çok mutlu oluyorum ben. Kaç yıl denedin

Bana takma dediklerinde gelen siniri anlatamam sana. 2 yıllık evliyim evliliğimin 6.ayında korunmayı bıraktım ve 10.ayında dikkat etmeye ve tüm doktor kontrollerimi yaptırmaya başladım. Eşim de örnek verdi. Kasım ayında da hsg çektirdim. Bu ay infertilite doktoruyla yaşadığım korkunç deneyimden sonra bıraktım dedim olmuyor kabul ediyorum. Sushi yedim bayılırım, 2 gün önce etli çiğköfte yedim ki bunlar yasak hep. Cips yedim normalde nefret ederim. Bir doymama hali geldi bilemiyorum adet öncesi belirtileriyle aynıydı ve uzun zaman belirti arayan ben asla sallamadım. Ama iki gün önce koltuk çekmeli bi temizlik yaptım şu an kendime çok kızıyorum inşallah zarar vermemişimdir bebeğime

Cidden saldığımda oldu yani gerçekmiş o
Takma kafaya lafına bende kızıyorum bana da en yakın iki arkadaşım var onlar diyor çok takıyorsun takmaa yaaa diye gevşek gevşek konuşuyorlar sadece. İnsan bu zamanda kim dost kim düşman da çok iyi anlıyor. Benim bir senedir çocuğumun olmadığını biliyor. Sevgilisi biz evlenip hemen çocuk yapsak arkadaşın bize kızar mı hemen oldu diye diyormuş o da kızar diyormuş gülüyorlar anlatırken. Sonra da yanlış anlama diyorlar. Ben Allah’a havale ettim. Çok zoruma gitti yani

Arkadaşların kötü niyetliymiş

Keşke söylemeseymişsiniz arkadaşlarınıza. İster istemez moral bozukluğu olur. Ben kimseye söylemedim. Soran oluyor , densiz densiz yorum yapan oluyor. Annem biliyor biraz o da eğer çok detaya inmek isterse kapatıveriyorum ağzını. Bu mesele sadece karı kocayı ilgilendirir özel bir mesele çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…