Prodoctor gebelik testi kullananlar ne kadar doğru bilgi verirmisiniz

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
996
300
23

Kızlar ilk 2 test dün en son yaptığım bugüne ait. Sizce var mı yok mu ben anlamıyorum ilk 5 dakikada oluşuyor hepsi ama koyulaşma yok. Adetime 6 gün kaldı bu arada

Bence piyasada ki en güvenilir testlerden biri fakat daha erken regli gününüzü bekleyin kesin sonuç alırsınız. Ben en erken 3 gün kala çok çok silik öğrendim onda da emin olamadım çok öğrenmiş gibi olmadım o yüzden

Çok iyi valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim 18 aydır deniyordum haziranda aşılama bile yaptırmıştım artık umutsuzdum demek ki nasip değil henüz dediğim ve hiç dikkat etmediğim ay hamile kaldım çünkü yememe içmeme dikkat ediyordum neler yaptım hiçbir problem yoktu ve tamam dedim pes ediyorum para biriktirip tüp bebek yaptıracağım dedim eşime 10 gün önce devlet hastanesine gitmiştim çok kötü muamele görmüştüm ama hamile kalmışım meğerse rabbim mucizesini bana da nasip etti

Çok sevindim senin adına gerçekten. Allah zorlanmadan vermiş bol dua et sağlıkla al kucağına belirtilerin neydi

3 gün vardı. 5 gün varken yaptığımda negatif çıkmıştı. O yüzden regli gününüzü bekleyin
Keşke daha önce seni tanısaydım iki gün önce 5 adet prodoctor testim geldi kargodan gelir gelmez yaptım hayalet gibi bir çizgi çıkınca bi kaç saat sonra bidaha yaptım yine aynı şey oldu Allah Allah dedim bugün sabah bidaha yaptım yine aynı oldu derken testler bitti elimde keşke bekleseymişim çok pişmanım

Alırsınız tekrar eczaneden. Bekleyin biraz daha regli günü yaparsınız regli olmazsanız. Olumlu sonuç alırsınız inşallah

Zaten bu testler 10 ve üzerini algılıyor. Bu testi yapınca hemen kan verdim 11.89 çıktı. Anca silik çizgi olarak belirdi. 2 gün önce negatif çıkma sebebi orta da o yüzden 2 katı arttığını var sayarsak 5 dekanmış demek ki oda teste çıkmamıştı zaten

İnşallah bana dua et bir senedir çocuk istiyorum olmuyor bu ay bir seneyi doldurduk. Tedaviden çok korkuyorum Allah benim gibi olanlara sabır versin. Nolur dua et
Vaktinden önce horoz ötmezsin derler. Benim beneğimde çok değişik bir zmaanda geldi. Diyorum ki hayatımıza katılma vakti gelmiş benim minik kelebeğimin. Stres yapma. Bebişin hayatına katılma vakti geldiğinde sen ne yaparsan yap gelecek

Çok sevindim senin adına gerçekten. Allah zorlanmadan vermiş bol dua et sağlıkla al kucağına belirtilerin neydi
Çok zorlandım 2 kere çatlatma iğnesi bir aşılama yaptırdım devamı gelse hepsini de yaptırırdım ama şükürler olsun nasip etti. 2 haftadır adet sancım var ve erken olucam heralde dedim geçen hafta çok hafif peçeteye silince gelen açık kahve lekelenmem oldu ve aşırı gazım var aman Allahım ozon tabakasını deliyorum desem yeridir. Kabız gibiyim ama dün bi ara ishal oldum heh dedim geliyor çünkü adet zamanı hep ishal olurum sonra kesildi ishalim bir anda yine kabız gibiyim. Göğüslerim de 1 beden büyüdü bariz dolgun ve sert. Adetime 2 gün var. Yarın kan testi vereceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…