Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sivilce içn bi ürününü kullanmskta emin olmadığım için almadım . Hiç kullanan yok muuu kızlar:26:Arkadaşlar Procsin ürünleri kullanan var mı memnun olan olmayan var ise yazarsanız çok minnettar olurum :)
Canım kırışıklık biraz kozmetiğe giriyo bilemicem ama leke için mutlaka cildiyeye git. Uygun bir krem verecektir sanaÖzellikle göz altı kırışılıklığı ve nemlendiricisini kullanan ve deneyimini paylaşabilecek birilerini arıyorum ama yok forumda sanırım. Lekelere de tabi çözüm bulan varsa ayrıca duacı olacağım :)
sanirim ben azda olsa yardimci olabilirim :) yaşinizi ve leke turunuzude belirtirseniz eger :))Özellikle göz altı kırışılıklığı ve nemlendiricisini kullanan ve deneyimini paylaşabilecek birilerini arıyorum ama yok forumda sanırım. Lekelere de tabi çözüm bulan varsa ayrıca duacı olacağım :)
Ben kendim kullaniyorum soyulan maskesinide peelinginide toniginise isimiz geregi bu tarz urunleri cok fazla kullaniyorum ve su zaman kadae kullandigim en guzel seriydi diyebilirim ne siyah noktam kaldi ne sivilce izim kesinlikle tavsiye ederim :)) el kreminide cok memnunum. Urun tercihi yaparken lutfen aldiginiz kisilere cilt tipinize uygun olanlari vermesi gerektigini soyleyin. Her urun herkesde ayni etkiyi birakmaz.Ben de sivilce içn bi ürününü kullanmskta emin olmadığım için almadım . Hiç kullanan yok muuu kızlar:26:
Arkadaşlar Procsin ürünleri kullanan var mı memnun olan olmayan var ise yazarsanız çok minnettar olurum :)
Merhaba,Arkadaşlar Procsin ürünleri kullanan var mı memnun olan olmayan var ise yazarsanız çok minnettar olurum :)