• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri PROCSİN Cilt ürünleri kullanan?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Arkadaşlar Procsin ürünleri kullanan var mı memnun olan olmayan var ise yazarsanız çok minnettar olurum :)

Arkadaşlar Procsin ürünleri kullanan var mı memnun olan olmayan var ise yazarsanız çok minnettar olurum :)
Ben de sivilce içn bi ürününü kullanmskta emin olmadığım için almadım . Hiç kullanan yok muuu kızlar:26:

Özellikle göz altı kırışılıklığı ve nemlendiricisini kullanan ve deneyimini paylaşabilecek birilerini arıyorum ama yok forumda sanırım. Lekelere de tabi çözüm bulan varsa ayrıca duacı olacağım :)

Özellikle göz altı kırışılıklığı ve nemlendiricisini kullanan ve deneyimini paylaşabilecek birilerini arıyorum ama yok forumda sanırım. Lekelere de tabi çözüm bulan varsa ayrıca duacı olacağım :)
Canım kırışıklık biraz kozmetiğe giriyo bilemicem ama leke için mutlaka cildiyeye git. Uygun bir krem verecektir sana

Arkadaşlar bir ay önce bir boşlukta bulunarak aldım satıcı kız resmen hipnoz etti ve 500 lira harcadım peling ile başladım yüzümde sivilceden eser yokken sivilce olmaya başladı aklımca temizliyor dedim yüz temizleme jeli ile yüzüm jöle sürmüş gibi gerildi güneş koruyucu sürdükten sonra yüzüm yanmaya kızarmaya ve kaşınmaya başladı aldığım yere gittim satarken kesinlikle yan etkisi yok demişlerdi ama şikayetçi olunca ürünlerde değil benim yüzümde sıkıntı olduğunu iddia etti tamam madem sorunlu cildim düzeltsin demi ama yok kesinlikle kabul etmiyorlar ararız dedikleri halde muhattap bulamıyorum ve o para doğru çöpe biraz şirretimle kurtardım paramın bir bölümünü ama benim gibi şikayetçi olanlar alamadı tüketici hakları da birşey yapamıyor çünkü ürünü kullanmadan önce doktor raporu olması lazımmış cildinizde hasar olursa bu yüzden oldu diyebilmek için yaniiiiii bence kullanmayın sağlık bakanlığı onaylı falan inanmayın hepsi hikaye veeeee son olarak artık cildim eskisi gibi değil malesef :(

sanirim ben azda olsa yardimci olabilirim :) yaşinizi ve leke turunuzude belirtirseniz eger :))

Ben de sivilce içn bi ürününü kullanmskta emin olmadığım için almadım . Hiç kullanan yok muuu kızlar:26:
Ben kendim kullaniyorum soyulan maskesinide peelinginide toniginise isimiz geregi bu tarz urunleri cok fazla kullaniyorum ve su zaman kadae kullandigim en guzel seriydi diyebilirim ne siyah noktam kaldi ne sivilce izim kesinlikle tavsiye ederim :)) el kreminide cok memnunum. Urun tercihi yaparken lutfen aldiginiz kisilere cilt tipinize uygun olanlari vermesi gerektigini soyleyin. Her urun herkesde ayni etkiyi birakmaz.

Ben daha önce birsürü ürün kullandım ama hiçbiri cildime iyi gelmedi. En son procsin sıkılaştırıcı yüz yıkama jelini ve nar çekirdeği özlü pling aldım çok iyi geldi. Özellikle yüz yıkama jeli çok güzel. Hatta bugün de mavi Anemon yüz kremi ve göz altı kremini aldım. Daha başlamadım umarım onlarda iyi gelir. Bazı yorumlara baktım çok kötü diyenler var içime kürt düştü valla kremleri kullanmaya başlayınca yazicam tekrar umarım onlarda iyi gelir. Sıkılaştırıcı yüz yıkama jelinden çok memnunum yani şimdilik böyle bayanlar yinede cildinize baktirip ona göre alın herkeste aynı etki olmayabilir

Gözaltı kremi için yaşınız çok önemli herhangi bir resim varsa gördüğüm kadarıyla yardımcı olabilirim. Yoğun gelme ihtimali olabilir çünkü

Merhaba,
Procsin in birkaç ürününü kullandım,
Yüz yıkama jeli durulması çok zor, ve iyi gelmedi bana. Göz altı kreminden memnunum ancak kırışıklıkları gidereceğini sanmıyorum, zaten kırışıklıkları giderecek bir ürün henüz bilmiyorum, genelde yavaşlatır. Gözaltı kremini 1 yıla yakındır kullanıyorum. Peeling ı denedim ama istediğim performansı alamadım. Evettt gelelim memnun olduğum ürününe :) 1 yıldır Blue anemon face cleanig foam köpük kullanıyorum. İşte bundan inanılmaz memnunum.
İnanılmaz temizleme özelliğine sahip ve benim için en önemlisi de çok rahat durulanıyor olması. Aldığım yerdeki güzellik uzmanı pamukla yüzünüzü bu ürünle silin ve durulayın demıstı, ancak ben elime sıkıp normal sabunla yıkar gibi yikiyorum yüzümü. Karma bir Cildim var, bence herkes kullanabilir. Gece yatmadan önce ve sabah uyanır uyanmaz kullanıyorum. Kışın nemlendirici kullanıyorum, yazın Cildim çabuk yağlandığı için nemlendirici kullanmıyorum. 1 ay sonra düğünüm var ve stresten sırtımda sivilcelenmeler oldu ve gelinligim sırt dekolteli :( hergün duşa girince annem sırtimi bu urun ile yikıyor. 3 gun oldu bu sekilde uygulayali, gozle gorulur fark var. Sanırım beni kurtaracak. Ama uzerine bir krem kullaniyorum buyuk ihtimalle onun da etkisi var, yüzümde ki sivilcelenmeler için almıştım (Bioderma sebium hydra) yüzümde işe yaradi, tabi 40ml oldugu icin ve ben alırken sırtımi dusunerek almadigim icin az kaldi, sırtıma sulandirarak uyguluyorum :) Yorumumun sizler için de faydalı olmasını dilerim. ;)

siyah gold maskesini kullandım. tavsiye etmem. yüzden çok zor çıkıyor. yıkaya yıkaya bi hal oldum. siyah noktaları daha belirgin hale getirdi. gözenekleri de açtı. tam tersi etki beklerken daha beter oldu cildim

Back