Ferritin düşüklüğü insanı öldürmez süründürür.Benimde düşüktü,tedavi oldum.Şu an iyi.Aslında saç dökülme yok.Ama dusukken çok döküldü.Şimdi şakak ve ön lerdeki boşluk ve cansız saçlarımı güçlendirmek için cikdiyeye gittim bana falbilol tablet,B12 AMP i.müsküler,bide magnezyum çinko yazdı.Demirim iyi.Ben sordum minoxidil içeren solüsyon kullanmak istiyorum kullanayım mı diye, olabilir kullan dedi.Magnezyum çinko mideme iyi gelmedi,onun dışındakileri kullanıyorum.@mirzoey in sayfasını okudum bi çok video izledim yorumlar okudum ve sonuçta minoxidil i saç çıkartmak procabil ide dht baskılamak için kullaaya başladım.İnşallah fayda görürüm.Benimki de muhtemelen genetik erkek tipi.Ön ve şakaklar,minyatürleşme var.Benim sana naçizane tavsiyem önce iyi bir dahiliye Dr una gidip Demir eksikliği tedavini ol.Saonra cikdiyeye git.Ama cildiye pek minoxidil procabil içeren şeyleri nedense yazmıyor.Belki yan etkilerinden korkuyorlardı.Minoxidil,procabil içeren ürünleri ya hiç başlama yada başlarsan sürekli kullanmalısın.Ben göze alarak araştırarak başladım.Eğer ise yararsa doz azaltarak sürekli kullanacağım.Senin saç dökülme genel mı,bölgesel mı?