- Konu Sahibi zeynobaran
-
evet tatlım meni olmayınca sertleşmez ama tabi zorla ıkına tıkına sertleşmede sağlayabilir bu da çok geç boşalmasına sebep olur sağlıklı bir cinsellik olmaz ama meni olmaması karşı tarafa karşı soğukluk yaratmaz.
Böyle birşey mümkün olabilir mi ya allah aşkına arkadaşlar,erkek 30 dk da bir üreme isteğine sahip bir canlı,bence kesin bir problem var ve doktora gitmelisiniz,şimdiden geçmiş olsun..
öncekilere ne diyelim
Yada sen bi hayvanla ilişkiye giriyosun gibime geldi.(Seni anlamadım ki ben zoosex mi takılıyon) 30 dk da bir lişkiye girmenin değil enerji olarak kaybını meni üretiminin erekte ne eksilteceğinin farkındamısın.
pptya87 kullanıcısı bilimsel bi açıklama yapmış ona ne diceksin.
sen bi erkeğin erkeklik yönünümü yoksa seni başkasıyla altattı spermi kalmadımı diye araştırıyosun valla ben oo erkek olsam bırakırım seni hemn veren bi kızı napimm hehehee
öncekilere ne diyelim
Yada sen bi hayvanla ilişkiye giriyosun gibime geldi.(Seni anlamadım ki ben zoosex mi takılıyon) 30 dk da bir lişkiye girmenin değil enerji olarak kaybını meni üretiminin erekte ne eksilteceğinin farkındamısın.
Ay bu nasıl bir cevap alsanaalsanasmile, seviye yerlerde maşallah.
Cevabını beğenmeyip, seviyesizce cevap verdiğin üye, gayet açıklayıcı bir cevap yazmış sana. Erkekler 30 dk bir cinsel ilişkiye hazır olurlar. Bu hafta çok ilişkiye girdim meni kalmadı bilmem ne hepsi laf.
Kısace amiyane tabirle sevgilin keklemiş seni.
öncekilere ne diyelim
öncekilere ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?