• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

problemmi var sizce

zeynobaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
10
0
36
İzmir
kusura bakmayın cinsellk bölümüne açamadım konuyu. iznim yokmuş o bölümde konu açmaya.

acilen sormama lazım ama utanıyorumda kime sorsam diye

bi arakdaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. ön sevişmeyi uzun tuttuk ve ben onu zorladım daha ilerisine. ereksiyonu olmadı bi türlü. Bana dediki . "bu hafta zaten çok seviştim meni kalmadı kurudum". ee ne olcak dedim. oda dediki " zaten meni olmadığı için şu an ereksiyonda olmaz zaten zevkte almıyorum." onun için isteksizim pek bişey olmaz "

ya böle bişey varm ı yoksa bana yalan mı dedi. Yani erkeğin testisinde meni oluncamı olur böle şeyler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi öncelikle bana biraz tuhaf geldi bunu belirtmek isterim bir arkadaşınla ilişkiye girmek bilmiyorum bence tuhaf sevgilin değil sanırım ilişkiye girmek istediğin insan ayrıca sana bu aralar çok seviştim demiş sevgilin olsa bunu dert ederdin neyse gelelim sorunun cevabına evet erkekler ile kadınların cinsel istekleri farklıdır yani kadın güzel bir sözle bir okşanmayla kendini hazır hissedebilir ama erkeklerde testisler uyarıcıdır genellikle 3 günde bir testis meni ile dolar ve boşalmak için beyinden emir alır eğer bu süre zarfında cinsel ilişkiye girmezse rüyalanma dedikleri gece uykuda boşalma hali olur yada idrar yaparken meni gelir.
bu nettede yazar ve bi doktora sorduğun zamanda söyler.
bunu yakın bir arkadaşım var ürolog o söylemişti kadınların üst üste orgazm olmaları çok doğalken erkeklerin arka arkaya 2 3 kez boşalması çokta kolay değildir.

arkadaşım derken erkek arakdaşım yani sevgilim demek istedim( korkudan ne yazıcamı bilemedim). Seviştim dediği benle ama ereksiyon olmayınca bu sefer ben çok korktum acaba hastalık mı başladı onda yoksa başka bişey mi diye.

kusura bakmayın kızlar biraz korku biraz acele ile yazdım.

Yani erkek de meni olmayınca sertleşme olmuyor ve karşı cinse isteksizlik oluyor doğru mu anladım

evet tatlım meni olmayınca sertleşmez ama tabi zorla ıkına tıkına sertleşmede sağlayabilir bu da çok geç boşalmasına sebep olur sağlıklı bir cinsellik olmaz ama meni olmaması karşı tarafa karşı soğukluk yaratmaz.

evet tatlım meni olmayınca sertleşmez ama tabi zorla ıkına tıkına sertleşmede sağlayabilir bu da çok geç boşalmasına sebep olur sağlıklı bir cinsellik olmaz ama meni olmaması karşı tarafa karşı soğukluk yaratmaz.

Teşekkürler canım.

Bana sevgilimin bana yalan dediğini beni kandırdığını sandım. Çok moralim bozulmuştu .

Benim için teselli oldu

Son düzenleme:
sen bi erkeğin erkeklik yönünümü yoksa seni başkasıyla altattı spermi kalmadımı diye araştırıyosun valla ben oo erkek olsam bırakırım seni hemn veren bi kızı napimm hehehee

Böyle birşey mümkün olabilir mi ya allah aşkına arkadaşlar,erkek 30 dk da bir üreme isteğine sahip bir canlı,bence kesin bir problem var ve doktora gitmelisiniz,şimdiden geçmiş olsun..

Böyle birşey mümkün olabilir mi ya allah aşkına arkadaşlar,erkek 30 dk da bir üreme isteğine sahip bir canlı,bence kesin bir problem var ve doktora gitmelisiniz,şimdiden geçmiş olsun..

öncekilere ne diyelim
Yada sen bi hayvanla ilişkiye giriyosun gibime geldi.(Seni anlamadım ki ben zoosex mi takılıyon) 30 dk da bir lişkiye girmenin değil enerji olarak kaybını meni üretiminin erekte ne eksilteceğinin farkındamısın.

pptya87 kullanıcısı bilimsel bi açıklama yapmış ona ne diceksin.

Son düzenleme:
öncekilere ne diyelim
Yada sen bi hayvanla ilişkiye giriyosun gibime geldi.(Seni anlamadım ki ben zoosex mi takılıyon) 30 dk da bir lişkiye girmenin değil enerji olarak kaybını meni üretiminin erekte ne eksilteceğinin farkındamısın.

bence sen hayvanlaşmışsın...ancak hayvanlar durup durup önüne gelenle ilişkiye girer..nikah yok bişey yok.bide utanmadan hakaret ediyosun...:1no2:

sen bi erkeğin erkeklik yönünümü yoksa seni başkasıyla altattı spermi kalmadımı diye araştırıyosun valla ben oo erkek olsam bırakırım seni hemn veren bi kızı napimm hehehee

zaten bırakır canım merak etme..böyle basit kızları neyapsınlar...

öncekilere ne diyelim

Ay bu nasıl bir cevap alsanaalsanasmile, seviye yerlerde maşallah.

Cevabını beğenmeyip, seviyesizce cevap verdiğin üye, gayet açıklayıcı bir cevap yazmış sana. Erkekler 30 dk bir cinsel ilişkiye hazır olurlar. Bu hafta çok ilişkiye girdim meni kalmadı bilmem ne hepsi laf.

Kısace amiyane tabirle sevgilin keklemiş seni.

Ay bu nasıl bir cevap alsanaalsanasmile, seviye yerlerde maşallah.

Cevabını beğenmeyip, seviyesizce cevap verdiğin üye, gayet açıklayıcı bir cevap yazmış sana. Erkekler 30 dk bir cinsel ilişkiye hazır olurlar. Bu hafta çok ilişkiye girdim meni kalmadı bilmem ne hepsi laf.

Kısace amiyane tabirle sevgilin keklemiş seni.

vereliniortakalkisalkisalkis

kıs belkide admı keklemiş hatta sömürmüş:) kısda denmezde ya çok üzülüyorum ailelerine saf saf hiç bişilerini yapmadıklarını sanıyolar ooooo valla evlilerden daha tecrübeliler ama ilerde çok pişmanlıklar yaşarlar.çok .tabiki korkular yaşarsın senle kolay ilişkiye giren bi erkek başkasıyla ooo sonrada evlenirken testler yapılıyo güvence olsun diye sizde böle durum olmadığı için hastalıkta olur herşeyde herşey zamnında güzel.

Son düzenleme:
öncekilere ne diyelim

bu ne çirkin bi uslüp böyle ya. terbiye sınırlarını zorlamayın.

öncekilere ne diyelim

Gerçekten komiksin,git bir doktordan öğren bence ,kadınlar yılda 1 kez doğurabilir 9 ay gebelik süreci,ama erkekler birçok kadını dölleyebilir...Burdan yola çıkılarak da anlaşılabilir...
Ayrıca ben 30 dkda bir ilişkiye giriyorum yazmadım orda,girsem de seni ilgilendirmez,herkesin özel hayatı ve özel hayatım hakkında hiç kimseye en yakın arkadaşıma bile laf düşmez,lütfen dikkatli olalım yorum yaparken sengözlerimebaksanab

Back