• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

problemli evlilik ve kayınvaldeler

denay23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
9
0
1
42
rhaba arkadaslar.ben burada yeniyim, ozellikle bu konuyla alakalı kayıt yapdım,cunki cıkmazdayım.ne yapacagımı ne edecegimi bilmiyorum.bakıyorum yalnız digilim, sizler de aynı derdden yakınıyorsunuz.evliliyim bitme noktasına geldi gelecek yani.iki tane de kızım var biri2 digeri 3 yasında.sorunu anlatmamısdan ben yabancı yani azeri oldugumu soyluyeyim.Tc vatandasıyla evliyim.ailem babam petrol muhendisi annem ogretmen yani cahil,gorgusuz aileden gelmedim.esimle Bakude tanısdık,annesi gordu begendi.kısa surede evlendik.kendim de ogretmenim Bakude.dogum iznindeyim hal hazırda. neyse canlarım bu hikayeyle sızı sıkdıysam kusura bakmayındurumu etraflı aktarmak istiyorum ki bana mumkunse yorumlarınızla bi yol gosterin diye.kayınvaldem hep kafasında bi seyler kurar.ve de sabit fikirli.eşim evin kucuk oglu.annesine fena duskun.onceleri bunu hic belli etmemisdi. zaten tanısdıgımız 2-3 ayda evlendik.ama o sırada dunya benim uzerime kurulmusdu esim icin.anne, baba hic yani umrunda digildi diye bilirim.ilk cocugumuz dogdukdan sonra esim degisdi, anneci oldu.hep o gune kadar benim aileme benim anneme com saygılı.onları dikkate alan biri cocuk oldukdan sonra umursamaz oldu.kayınvalde ki evlere senlik seninle masum masum konusur dersin mevlana kadın.arkanı don kıybet baslar.bi de olmaz seyler soyluyor dolduruyor herkesi,buna kendisi de inanıyor buna oglunu da inandirıryor.her sey ondan sorulsun,her kes onu planlarıyla davransın.tamam eger bu planlar her kesin iyiliyi icinse eyvallah deriz de. onun dediginş yapdıkda da bundan hosnut olmuyor,yine qıybet, yine laf sokma.oglunu birlikde yasamaga ikna etmisd ben zten evlenmemiden soylemisdım birlikde yasamak istemiyorum diye.ustunden 4 yıl gecmis yine bu fikrinşn uzerinde buna razı olmadıgım icin cezalandırıryor bizi.nasılmi desen. bunların Ankara, Çorlu,Çerkezkoyde 5 tane tolam evleri var kayınvalde ve kayınpederim.biz kirada oturuyoruz ama İstanbulda,esimin maası3000 tl istanbul gibi sehirde 3000 tl.kira ıkı cocugun ihtiyacı , cekdigi kredi tasınırken.yani bunları gecdik etmesinler yardım,bari huzur versinler.haftanın o bası da ayagı da bizde.gelince de sakin durmuyor.bu defa kayınpederi getirmiş kendiyle.benim ailemden tutdu benden cıkdı.esime soyluyorum.yok yalnıs anlamıssın,yok senin problemin var,psikologa goturelim seni.beni deli ediyor gercekden

dogum iznim bitiyor bi kac aya.ya isden cıkmam lazım,ya da evliligi bos verib de cocukalrımı alıb memleketime donub kaldıgı. uerden devam etmem.esim maası belli.senin ihtiyaclarını oduyemiyorum ben diyor.iş bulmama yardımcı ol diyorum, yaparız ederiz diyor.en azından burda is bulsaydım cigin cigine cocuklarımız icin bir gelecek kurardık.ne evim var, ne huzurum, ne de anlayıslı, sevgi dolu esim.elde var hep huzur bozan kaynana.borcu harcı asarız ama esimle aynı dili konussak ki buna da mani olan var.bun durumda hangi yolu secerdiniz?

aile sorunlarımdan anne babama bahs etmiyorum, zaten uzakdayım bi de dusunub problem etmesinler kendine.tarafsı dusunemez aile her halde bu da bir sebeb.sizlerden yardım istiyorum bu konuda tarafsız okuyup da bana yardımcı olun.

kayınvaldemin huyundan bi sey yazayım anlarsınız her halde nasıl tip oldugunu.mesela dun bi haftadır utu yapmıyordum camasırlar toplanmıs.gitdi tkendi telefonuyla fotografını cekdi artık ne yapacaksa))surekli de bosar bunu boyle yapmadıysa, oyle yapmadıysa diye konusmalar,yızume soylese en azından oturub konusur anlatırım,arkamdan konusuyor bi de.deseniz ki cok temiz cok iş yapan biridir.yok yemek pişirsin temizlik onun konusu digil.eşi yapıyor yani kayınpeder.adamın da gunahını alır,her kesin yanında ay beni, bogacak, oldurecek,aklını kacırmıs.bu da kendi eşi hakkında konusdukları

ben elim agır yani agır is yaparım hamarat sayışmam yani.temşzlige onem veririm.dagınıgım bir az)) biz de 4*4 luk digiliz ama kimsenin isine karısdıgımız yok.

Yanı işin zor bırazda senı tek bulmus arkanda anne baba yok ya ondan byle yapıyr bence karsına al konuş byle davranmaya devam edersen memleketıme dnerım oglunun yuvasının yıkıldıgını ıstermısın de. bakalım ne dıyecek kavga etmek ıstemıyrum vatanımı aılemı bıraktım sıze guvendım geldım de bana sahıp cıkman lazımken huzurumu bzuyrsun bunu yapma guzel guzel gecınelım de.

cok tesekkur ederim.evet malesef bunu ben de hiss etmisim.onları da zaten gordugunde bi olay yapıyor.benimkiler henuz karsılık vermemis bu da daha da ayaklanmasına sebeb

Canım bırde konunu yanlıs yere acmışsın bır derdım var kısmına acsaydın daha cok kişi grurdu ve mesaj atardı

Back