Cilt Bakımı Ürünleri Problemli Ciltler Buraya!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dolores

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
53
0
37
kızlar benim cildim karma,özellikle çene ve burnumda sürekli siyah nokta çıkıyor ve yağlanıyordu!ne kadar temizlesem de cildim temiz görünmüyorduu!ama artık mükemmel bi cildim varrrrr hemen söliyim sırrını!
-DIADERMINE'ın problemli ciltler için arındırıcı yüz yıkama jeli var,sabah akşam onunla yıkıyorum yüzümü!daha 2 hafta olmasına rağmen cildimde acayip değişiklikler var,siyah noktalarım azaldı ve yüzüm tertemiz görünüyor!

-sabah yüzümü yıkadıktan sonra normal yağsız bir nemlendirici sürüyorum,gece yatmadan önce de BUĞDAY YAĞI(bol miktarda E vitamini içerir)!şimdi buğday yağı ne alaka,yüzüm yağlanmasın sakın demeyin,cilt onu öyle güzel emiyor ki,sabah kalktığınızda bebek gibi oluyor cildiniz!

-son olarak da yüzüme her duştan sonra kese yapıyorummm işte bu kadarrrr!!!

UMARIM İŞİNİZE YARAR,SABREDİN,HER GÜN YAPIN,SONUÇLARI DA YAZMAYI UNUTMAYINNNN:)

karma ciltler için her zaman dengeleyici ürünler kullanmalısın cnm daha etkili olucaktır

walla kullanmadığım şey kalmadı!ama bu dediğim DIADERMINE'ın yüz yıkama jeli ciltte bulunan prebiyotik bakterileri yok ediyo ve cildi dengeliyo!bence kesinlikle denemelisiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…