Cilt Bakımı Ürünleri Problemli cilt için bakım ürünleri tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Eva_stormborn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
28
11
Benim cildim çok sağlıksız siyah noktalarım burun ve yanlarında çok fazla gözeneklerim de çok belli sürekli olmasa da sivilce problemim de var özellikle çene ve dudak çevresinde çok çıkıyor bu ara, cildim kendimi bildim bileli aşırı yağlı temizledikten yarım saat sonra yaglanıyor saçlarım da öyle yağlılık açısından renk eşitsizlikleri kızarıklıklar lekeler falan da var, hep temiz tutmaya çalışırım cildimi elimden geldiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum. Almayı düşündüğüm ürünler, bioderma sebium foaming gel düşünüyorum tonik olarak gözenek sıkılaştırıcı bi tonik arıyodum ama bulamadım aradığım gibi bişey o yüzden orjinal gül suyu düşündüm yada bu maden suyunu buz kalıbında dondurup sürme işlemini yapıcam nemlendirici olarak yine bioderma sebium serisinden düşünüyorum global gibi ama sormak istediğim bi kaç şey var gülsuyu yağlı ciltlerde daha çok yaglanmaya sebep olup gözenekleri genişletebilir diye okudum bununla ilgili bi bilgisi olan var mı? Bi de bioderma global bazı kişilerde kurutup pul pul dökülmeye sebep olmuş deneyip bilen var mı ağır gelir mi çünkü cildim aşırı yağlı olmasına rağmen burun ve dudak kenarlarım özellikle çok çabuk pul pul olabiliyo daha hafif bişey mi olur bana fikriniz var mı, seçtiğim ürünler iyi mi yarar mı

Merhaba,
Argan Cure markasının fucus yosunlarıyla ürettiği yüz maskesi var. Ben kullanıyorum. Tam istediğiniz bişey. Deneyin tavsiye ederim. Markanın iddiasına göre fucus yosunlarıyla hazırlanan dünyada ilk maske.

Merhaba,
Argan Cure markasının fucus yosunlarıyla ürettiği yüz maskesi var. Ben kullanıyorum. Tam istediğiniz bişey. Deneyin tavsiye ederim. Markanın iddiasına göre fucus yosunlarıyla hazırlanan dünyada ilk maske.

Araştırıcam dediğiniz maskeyi teşekkür ederim
Siz memnunsunuz sanırım, cilt tipimiz de aynı sanırım değil mi? Neye iyi geliyo bu maske genel temizleme için mi

X